Reklama

Reklama

Yellowstone

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2023), 45 h 19 min (Minutáž: 37–93 min)

Hrají:

Kevin Costner, Kelly Reilly, Dave Annable, Kelsey Asbille, Wes Bentley, Gil Birmingham, Ian Bohen, Luke Grimes, Cole Hauser, Jill Hennessy, Danny Huston (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(53)

Původní dramatický seriál zachycuje rodinu Duttonových v čele s Johnem Duttonem (Kevin Costner), která ovládá největší dobytčí ranč ve Spojených státech. Uprostřed měnících se aliancí, nevyřešených vražd, starých ran a těžce získávaného respektu je ranč v neustálém konfliktu se svými sousedy – rozrůstajícím se městem, indiánskou rezervací a prvním americkým národním parkem. (Paramount Network)

(více)

Recenze uživatele horskejvlk k tomuto seriálu (8)

Yellowstone (2018) 

Skvělé výkony herců kazí mizerný nelogický scénář a otřesná dramaturgie příběhu tak i jednotlivých postav. Vše ostatní tedy kamera i režie je na jedničku a hlavně Montana. ()

Season 1 (2018) (S01) 

Costner jako Stařešina rodiny ve které je toxická armosféra. Postavy se chovají nelogicky a jsou  příliš barvotiskové. Největší sympaťák, nejstarší brácha zemře hned v pilotu.  Další:  úspěšný advokát je dle rozhodnutí dramaturga za idiota, manipulátorka pošahaná dcera je za hrdinku a benjamín rodiny, veterán za věčně se hledajícího syna.  Nejlepší je krásna příroda a ranč ve kterém bych klido makal zbytek tedy omáčka příběhu je katastrofa. ()

Season 2 (2019) (S02) 

Nechápu důvod toxického stavu mezi sourozenci tak i psychopatické chování dcery. Nádherná příroda vše vykompenzuje i vyloženě unáhlený a špatný scénář rychlé ukončení děje a nelogické chování postav. ()

Hřmění (2019) (S02E01) 

Hezká příroda a Costner vše ostatní je obyčejné nepochopil jsem proč je úspěšný syn právník za lůzra rodiny a psychopatka za hrdinku… ()

V pondělí nepřátelé (2019) (S02E09) 

Krásná příroda sněhem již zaprášené hory zvěstují, že “zima se blíží”. Děj je již jedno klišé za druhým, zejména trapná scéna rasové zaujatosti indiánskou kůži, to už je Amerika opravdu v koncích když vytahuje tyhle omleté rekvizity, tato scéna už v dnešní době opravdu nefunguje a naopak ponižované prodejní asistentky mi bylo opravdu líto (chudák Allison Dunbar)  morální převaha se opravdu nekonala když se nakonec Beth chovala stejně, vlastně hůř než ona. ()

Hříchy otců (2019) (S02E10) 

Tolik povyku s vyděrači Beckovými, celá série gradovala s pány záhadnými a nakonec stačilo v posledním dílu zajet k nim na ranč a oba obyčejně odprásknout to mohly už ve 5 díle a byl pokoj, připadá mi to jako velmi obyčejný konec tak nějak podle zadání scénáře rychle ukončit 2 sérii. Černocha tedy afroameričana jménem Kovboj který opouští narychlo loď podezřívám že byl nasazeným špiclem Beckovými. Nicméně kulisy Montany fungují skvěle a stejně se člověk dívá dál a sní… ()

All for Nothing (2020) (S03E06) 

Beth si upletla potrat ale může za to jemmie moc dobře věděla že podmínka je sterilizace kterou podepsala. Blbost na qvadrát starej Duuton se to dozví a najednou má být vše k ničemu, je to dcera a ta je odvěněná Ranč musí připadnout mužskému nositeli jména. Tady už námět mele z posledního tak vymýšlí blbosti. Jinak příroda a slalomářky super jen toho Jamieho je mi líto kam až ho doženou. ()

Horses in Heaven (2022) (S05E04) 

Starosti jedné rodinky. Tak by se dal nazvat celej Yellostone. Krásná příroda, slabošská Beth která si hraje na tvrdá ku ale nemá na to, indianská manželka která si po ostříhání vlasů tak je to jasná čínská holka a Kevin Kostner tvrdák Montany s Kalifornským přízvukem, prostě skvělá pecka na kterou mě baví sledovat. ()

Související novinky

Costner a drama kolem Yellowstoneu vysvětleno

Costner a drama kolem Yellowstoneu vysvětleno

20.09.2023

Ještě začátkem roku platil Yellowstone za jeden z nejsledovanějších a díky péči scenáristy Taylora Sheridana (Sicario, Wind River) taky nejstabilnějších seriálů v Americe. Jenže s tím, jak… (více)

Pokračování Wind River nabírá obsazení

Pokračování Wind River nabírá obsazení

09.03.2023

Před tím, než se stal králem televize díky seriálům Yellowstone či 1883, získával si scenárista a režisér Taylor Sheridan obdiv na filmové frontě díky snímkům jako Sicario nebo Wind River. A právě… (více)

Reklama

Reklama