Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vítejte do světa Animatrixu, vizionářské fúze počítačové animace a japonské školy animace, od světově nejuznávanějších tvůrců animovanch filmů. Vychutnejte si snímek, který vznikl před filmem Matrix a dozvíte se o posledních městech lidské rasy, válce mezi stroji a lidmi a o závěrečném úpadku lidstva. Staňte se svědky posledního letu Osirise, který připravil půdu pro film Matrix Reloaded a videohru Enter The Matrix. Doplňte si své povědomí o Matrixu a získejte informace, které jinde nenajdete. Je čas zapojit se... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (321)

Gemini 

všechny recenze uživatele

S každým dalším zhlédnutým dílem jsem z Animatrixu víc a víc nadšený. Řemeslné provedení špičkové, po příběhové stránce naprostá bomba. Detective Story aneb film-noir detektivka uvnitř Matrixu je úžasná, ale nejradši asi mám Animatrix nejpohádkovější - Beyond. Dost bylo superlativ, dokud neuvidíte, stejně nepochopíte... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Na Animatrixu se mi líbilo to, že každá část měla jinou formu ztvárnění, byla dělaná trochu odlišnými styly. Nejvíce mě zaujala hned první digitální část Poslední let Osirise, kterou jsem už viděl před časem, kdy jsem si chvílema dokonce myslel, že to hrají skuteční lidé a obě části Druhé renesance, které pojednávají, jak to vlastně všechno začalo. Každá část má něco do sebe. Některé jsou hodně dobré a některé zase horší. Nejméně se mi líbila poslední část Přijímací zkouška, která se mě moc nelíbila jak grafickým znázorněním, tak příběhem. Ale špatné to taky nebylo. ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

k dokonalosti tohoto díla chybí opravdu málo. Díky drtivé většině příběhů nejlepší, nejhlubší a nejdepresivnější scifi všech dob. Od ted si Matrix vždycky budu pouštět jen s tímhle mezi 1. a druhým dílem, naladí to perfektně a doplní vše, co potřebujeme o světě v daleké a temné budoucnosti vědět. Blíže ke každému příběhu v jednotlivých profilech, nejoblíbenější pak jsou Druhá renesance part 1 a 2, Poslední let Osirise, Dětský příběh.. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

geniální, každej díl má svojí specifickou poetiku, jak díky odlišnosti výtvarna, tak scénáře, každá část je něco jiného, žánrově nečekaného a obohacujícího celkovej Matrix filmovej kánon. Užíval jsem si každou povídku, některé víc, některé méně, proto jsem rád, že zde objevují i samostatně ________ Ps: každý kdo dá odpad a k tomu dodá slovní průjem jako Hem.m je částečně dementní a žere žížaly. pps: a i když si ho potom upraví do snesitelnější formy, nic to na faktu nemění. Alláh akbar! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale toto nemalo podľa mňa ani hlavu ani pätu. Uvažoval som dokonca na dvoma hviezdičkami. Pár príbehov, ktoré sa nikde nezačínajú a nikde nekončia, aký to malo zmysel? Veď to mohol byť kľudne nejaký seriál...tie hviezdičky sú len za grafiky a efekty, pretože to uznávam, toto bol grafický orgazmus. Prvá časť bola nádherná! 60%. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Animatrix byl krátce před vydáním Matrix Reloaded (2003) promítán v několika vybraných kinech jako propagace. (Joudec)
  • Tvorba filmu začala, keď boli bratia Wachowski na turné v Japonsku, kde predstavovali film Matrix. (Mihail123)

Reklama

Reklama