Reklama

Reklama

Rodina Addamsova

(seriál)
  • USA The Addams Family (více)
Komedie / Rodinný / Horor
USA, (1964–1966), 26 h 40 min (Minutáž: 25 min)

Tvůrci:

David Levy

Hudba:

Vic Mizzy

Hrají:

Carolyn Jones, John Astin, Jackie Coogan, Ted Cassidy, Marie Blake, Lisa Loring, Ken Weatherwax, Vito Scotti, Don Rickles, Rolfe Sedan, Felix Silla (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Addamsovi vážně nejsou typická rodina. Naopak mají požitek ze spousty věcí, které by 'normální' lidi zděsily. Gomez Adams je abnormálně zámožný muž a je schopen splnit každé přání své choti Morticie: ať je to pěstování jedovatých kytiček, nebo večeře při svíčkách na hřbitově. Ale lidé, kteří Addamsovi navštíví, nevypadají zrovna nadšeně z více jak dvoumetrového, smrtelně bledého komorníka Lurche, či jeho pomocné ruky (doslova), ale vůbec z celé téhle povedené rodinky... (ČSFD.cz)

(více)

Recenze uživatele Trevor k tomuto seriálu (8)

Morticia and the Psychiatrist (1964) (S01E02) 

Goméz a Morticia kontaktujú detského psychiatra doktora Blacka pretože majú obavy z toho, že sa Pegsley začal správať príliš normálne. ()

Fester's Punctured Romance (1964) (S01E03) 

Strýko Fester si podá inzerát do novín do rubriky pre osamelých...tu nastáva menší problém, epizódy je ťažké hodnotiť povedzme podľa slovenského portálu so seriálmi, nakoľko tam je treťou v poradí epizóda v ktorej Gomez vezme Pegsleyho do ZOO a odkiaľ neskôr utečie gorila, ktorá sa nasťahuje k Adamsovcom. ()

The Addams Family Tree (1964) (S01E05) 

Po návšteve suseda sa Gomez rozhodne nechať si zostaviť rodokmeň, aby mohol budúcim hosťom ukázať že tieť pochádza z urodzenej rodiny... ()

Halloween with the Addams Family (1964) (S01E07) 

Adamsovci sa chystajú oslavovať Halloween a dostanú nečakanú návštevu...slovenský dabing v roku 1991 nemal chybu...helovejn 🙂 Ako zvyčajne s výstižným komentárom filmového znalca zo susedného historického mesta. Aspoň pár ľudí na tejto databáze píše komentáre k veci a zmyslom ich života nie je hejtovanie komentárov iných užívateľov...táto databáza smeruje do riadnych sračiek... ()

Green-Eyed Gomez (1964) (S01E08) 

Morticiu príde navštíviť priateľ z detstva Lionel Barker na ktorého začne Gomez žiarliť... ()

Wednesday Leaves Home (1964) (S01E10) 

Potom ako sa rozhodnú Gomez s Morticiou Wednesday potrestať za hru s dynamitom ich dcéra utečie z domu... ()

Morticia, the Matchmaker (1964) (S01E12) 

K Adamsovcom prichádza na návštevu sestra Morticie Melancholia a spolu s Gomezom sa jej pokúsia nájsť ženícha... ()

Související novinky

Addamsova rodina se vrátí

Addamsova rodina se vrátí

23.10.2020

Slavný režisér Tim Burton si poprvé v kariéře vyzkouší televizní tvorbu. A nevybral si k tomu žádný jiný projekt než kultovní Addamsovu rodinu. Nová verze seriálu z roku 1964, jenž se následně dočkal… (více)

Reklama

Reklama