Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mysleli jste si, že masovému vrahovi Michaelovi Myersovi v poslední části série nazvané Halloween H20 sťali hlavu a tím ho definitivně zneškodnili? Omyl. V novém pokračování úspěšné horrorové série dali tvůrci legendárnímu vrahovi novou příležitost vraždit nevinné. Znovu v Haddonfieldu, Freddie Harris a jeho přítelkyně Nora, zakladatelé webové stránky www.nebezepecnazabava.com, vyberou šest studentů, aby se zúčastnili obzvláště nebezpečné hry. Účastníci mají podle plánu strávit halloweenskou noc v rodném domě masového vraha Myerse a k tomu v přímém přenosu na internetu. Zatímco většina účastníků považuje tuto hru za zábavu a rychlý zdroj slávy a peněz, Sára se přidává pouze neochotně kvůli svým kamarádům Jenovi a Rudy. Stmívá se a mrtvoly se začnou hromadit. Nakonec je právě na Sáře a jejím virtuálním společníkovi, aby vraha jednou provždy zničili. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

fannah 

všechny recenze uživatele

Dementní ukončení "heptalogie" Halloween utvořil pan Rick Rosenthal - hlavní hrdinku ze tří filmů zlikvidoval v prvních deseti minutách, ještě prakticky před začátkem filmu. Ale co už. Zbytek filmu byl podle mě docela průměrný horor, dostatečná teenagerská vražedná zábava. Bohužel ale nedostatečný Halloween, tak jako už několik před ním NEPOČÍTAJE H20. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Ani bych nevěřil že tuhle splašku, která se opírá o kultovnost celé série má na vědomí stejný režisér, jako u velemistrovské dvojky. Škoda, že pan Rosenthal už nemá tak vynikající vkus, jako za svých mladších let. Zapojit Michaela Myerse do internetové reality show je sice originální nápad,ale určitě ne dobrý...Navíc v takovém podání, jakém je to zde bohužel k vidění. A ani pár celkem slušných kucháren to nezachrání. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si jak jsem se na tento "horor" díval když jsem byl ještě malý škvrně. V té době to byl výborný film se slušnou atmosférou, u kterého jsem se hodně bál. Teď když jsem malinko povyrostl tak jsem malinko změnil názor. Příběhová stránka je spíše negativní, ale vynahradily to napínavé scény. (např. když se lidé v domě ptali, kde je ? a odpověď byla "v domě", v tu chvíli mi naběhl mráz po zádech.) ()

darm 

všechny recenze uživatele

Tak tohle si ale opravdu Jamie Lee Curtis nezasloužila ! A to, jak vrátili Michaela "zpátky do hry", je přinejmenším úsměvné. V celém filmu jde o to, že skupina studentů má v Myersově domě, který mimochodem vypadá úplně jinak než jak vypadal v originálním Halloweenu natáčet nějakou online show. Michael už vraždí naprosto bezdůvodně, nebo spíš jen proto, že se mu nějací teenageři prohrabují v domě, no ale co už s tím. Po hororové stránce je ten film ale není zas tak zlý, atmosféru to občas má a místy jsem se slušně bál. Jen se celý ten film neměl jmenovat Halloween, prvních 15 minut nemělo ve filmu vůbec být a celá halloweenská série měla skončit sedmým dílem. No jsem zvědav, co si tvůrci vymslí v připravovaném H9. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

V mých očích rozhodně těžce nedůstojné zakončení této slavné hororové ságy. Všechno špatně. Moc netuším, co k tomu dodat. Nejvíce mě dojalo před závěrečné bojové vystoupení toho otravného negra s copy, kdy prokopl Majkla oknem. To už snímek klouzal k těžké komediálnosti, jako tomu bylo i v případě mnoha dalších hororových skvostů na pokračování. Vidím to bledě. Odpadu se asi neubráním, protože tento díl byl jen o fous lepší než, s Majklem nesouvisející, trojka. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (23)

  • Byly natočeny čtyři odlišné konce filmu. Režisér chtěl, aby různé verze filmu byly promítány v kinech, s čímž produkce nesouhlasila. Alternativní závěry se tak objevují na DVD a internetu. (HellFire)

Související novinky

Freddy zas a znova?

Freddy zas a znova?

04.04.2006

Ani šest pokračování kultovního hororu Wesa Cravena Noční můra v Elm Street a tři roky starý crossover Freddy proti Jasonovi zřejmě nestačily zabijákovi z městečka Springwood. Podle slov Roberta… (více)

Reklama

Reklama