Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Kevin Slanina měl hrát Thanose, ale byl pro tu roli moc dobrej, proto ho odmítli. Možná nemám vkus a nadhled [u Marvelu nikdy], ale Jakubko střílel trochu slepýma kullkama. Na rychlo splácená jednokvažka, otrok moderního konzumního přejídaní mu z těch kilech sraček ani nepříjde, že by bylo něco na těch junkfilmech něco jalového a nezdravého, a zdegenerovaným mozečkům to bude bohatě stačit. A Baby Groota bych hodil do kompostu. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

James Gunn vrací úder a před plnohodnotným třetím dílem strážců nám dává předčasný Vánoční dáreček v podobě speciálu. Tato čtyřiceti minutová blbinka, je o výprávě Draxe a Mantis na zem, sehnat Quillovi perfektní Vánoční dárek, aby jej rozveselili a zachránili pro něj Vánoce jako takové. Vánoční speciály vesmírných dobrodruhů mají teď spravenou reputaci. Tohle je typická kouzelná Gunnovina, funkční díky těm skvělým postavám, tvořící kvalitní humor a dojemné chvíle! Sváteční speciál je tedy idealní podivaná pro fandy Marvelu s Vánoční náladou, která zahřeje v chladných prosincových dnech. Zároveň tu Gunn dokáže kvalitně rozvíjet vztah mezi členy týmu a představuje i nové členy a zasazení pro Strážce. Kdyby jen trochu vtipněji a lépe spracovali shánění darku samotného a trochu víc využily tu premisu, tak by šlo o perfektní podívanou. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Když jsem se doslechl, že James Gunn chce natočit speciál ke Guardians na základě speciálu k původním Star Wars, což byl hroznej fail, vůbec nic jsem nečekal a možná to ani nechtěl vidět. Najednou se to dnes objevilo na Disney + a k mému překvapení jsem si tuhle 45 minutovou oddychovku s mými oblíbenými postavami hrozně užil. A dokonce i ty songy stály za to. Možná to mělo přijít fakt až před Vánocemi, ale zapůsobilo to na mě i před prvním adventem. Což jsem vůbec nečekal a i když to logicky nesedne každému, já vřele doporučuji. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„TOHLE NENÍ VÁNOČNÍ DAR! TOHLE JE OBCHOD S LIDMI!…“  Kevina Bacona mám rád z kdysi dobrejch bijáků a celkem mě baví, že se teď s touhle fajn partou snaží vnutit lidem myšlenku, že Vánoce jsou nejkrásnější, když…Mám vánoční atmosféru rád, Kevin Bacon je fajn zpestření, dá se u toho usmát… víc k tomu asi nemá cenu říkat.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vždycky jsem si chtěl Vánoce užít s Kevinem. (Baconem vole!). 2.) Kolegyně mi oznámila, že je moje sestra. /// Thx za titule „Vojtěch Kostiha“.                 PŘÍBĚH  ***  HUMOR  **  AKCE  *  NAPĚTÍ  ne ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Je to švihlý, je to feel-good, je to kýč, je to infantilní, a v neposlední řadě je to totální úlet. Ale to ke Strážcům Galaxie patřilo odjakživa, takže si nemám nač stěžovat – navíc jde čistě o Vánoční speciál, takže nemějte žádný velký očekávání. Svůj účel to ale splnilo na výbornou a i přes nepříznivé počasí vás tahle blbinka příjemně zahřeje u srdíčka. Já už se každopádně nemůžu dočkat až si pobrečím u finálního dobrodružství týhle bandy pošuků, kterou můžete buď milovat, nebo nenávidět – nic mezi tím. Je fakt obdivuhodný, že James Gunn má všechno tak perfektně v malíku.... nic pro diváky bez nadhledu. Kevin Slanina rules! ()

Zajímavosti (34)

  • Na skafandru feny Kosmo můžeme zahlédnout nápis CCCP – Sovětský svaz. To je odkaz na Lajku – fenu, která byla za doby Sovětského svazu poslána na oběžnou dráhu a stala se prvním živým tvorem, který se tam dostal. (SpiderBoy)
  • Když Yondu (Michael Rooker) na začátku přijde se slovy: „Co to tu u všech plamenů Ogordu vy dva vyvádíte?“ (v originálu „What in the fires of Ogord y'all think you doing?“), tak se jedná o odkaz na postavu Stakara Ogorda, kterého si ve filmu Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) zahrál Sylvester Stallone. (Kubaaa97)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama