Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem fanoušek malého a roztomilého Groota, mám raději jeho dospělou verzi z jedničky, ale tohle se dá. Je to krátký, takže neomrzí. Hodnocení jednotlivých epizod: E1: slabý E2: dobrý E3: trapný E4: pobavilo E5: ok ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nenásilná detská jednohubka, ktorá poteší svojou infantilnosťou a farebnosťou. Vesmír to veľmi nerozširuje, skôr to prinúti maličké detičky, aby si od rodičov pýtali zošitky, peračníky, tašky a iné potrebné veci s Grootovou podobizňou. A o to tu v prvom rade ide. Inak najlepšie rola Vina Diesela za hodne dlhú dobu. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Je to sice infantilní groteskní blbinka, ale zábavná groteskní blbinka. Akorát nechápu proč animovanej seriál od největšího korporátu v galaxii dohromady nemá ani 25 minut – být těch epizod/skečů aspoň 10 s minimálně čtvrthodinovou stopáží, nenamítám nic. Každopádně animace je špičková, not gonna lie. Jako jednohubka k chálce ujde...... 7 květináčů z 10. #MYJSMEGROOT ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marvel to zkouší fakt všude a "seriál" si vysloužil i nejroztomilejší (když nepočítám Olsenku) Avenger. Seriál v uvozovkách proto, protože to není zrovna dlouhý seriál, za 20 minut máte hotovo. Je to spíš 5 kraťasů o tom jak Groot...bojuje s robotem na lodi...takovým tym robotem, co třeba myje okna, najde louži bahna a vykoupe se v ní, nebo najde pod kamenem minicivilizaci. Jestli je to pro nejmenší nevím, na ně je dílů málo a jsou krátký a pro dospělýho diváka je to o ničem. Je to to spíš takový doplněk to MCU, pro někoho zbytečný, pro skalní fanoušky další střípek do mozaiky. Animace je parádní. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[52%] Postavu Groota mám docela rád, ve Strážcích galaxie je tato postavička příjemným doplňkem, ale dělat z toho sólovku a ještě ke všemu s tak krátkými 3-4 minutovými „kraťásky“ ? Sem tam jsem se pousmál, ale celkově mě to moc nebavilo, kdyby z toho byl aspoň hodinový počin s nějakým příběhem, tak budiž. V páté epizodě mě aspoň potěšilo vidět toho mývala, jinak nic extra … Ale v rámci MCU jsem to musel vidět, aby mi něco souvisejícího z tohoto marveláckého vesmíru neuniklo. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Tato krátká epizoda připomíná Grootovo první vystoupení v komiksu z roku 1960 („Tales to Astonish #13“), kde byl vyobrazen jako obří monstrum pustošící New York, zatímco relativně malí lidé pod ním prchají do bezpečí. (KGBelik)
  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna. (LUKICKK)
  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama