Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

waska 

všechny recenze uživatele

Prvních pár dílů docela dobrých, Honza Dolanský a David Gránský mě vyloženě baví. Boje tří hospod uvnitř Prdelákova byly docela zajímavý a úsměvný, bohužel s postupem čas těch bojů je až moc a na každý vyřešený připadnou další dva nové, až je to maličko únavný. Buď s tím scénaristi něco udělají nebo se z toho stane brak typu Ulice. ()

Egress 

všechny recenze uživatele

Ohnivé kuře je ukázka tvůrčí impotence. Parta scénáristů pracovala ve stylu kočičky a pejska, kterak dělali dort. V urputné snaze nenudit, tohle arcidílo totálně přeplácali neuvěřitelnými zápletkami, že i latino tvůrci mýdlových oper blednou závistí. Sledovat tenhle nelogický blábol je ryzí martýrium, proti kterému je extrakce zubu moudrosti, kterou jsem nedávno absolvoval, procházka růžovým sadem.. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Ještě se nestalo, že by českej soap seriál ode mě dostal tak závratný hodnocení tří hvězd, ale Ohnivý kuře prostě tak nějak "ujde." Dokonce se v něm dá identifkovat několik málo skutečně sympatických postav (ne, není to Prachař). Škoda, že se muselo jít až do takových extrémů co se týče debilnosti jiných postav (obzvlášť karikatura Babčáková, její uťáplej manžel a celá ta zbohatlícká rodina z lázní). Jo, a panebože, Suchánek?! To jako fakt? Suchánek, co má představovat někoho jinýho, než sám sebe? Tak to neexistuje. Suchánek je navždy jen Suchánek, taky navíc vypadá jak zakrslej skřet se zamrzlou pubertou. A v páru s Rybovou? Eh? No ale jedeme dál - Kristýna Leichtová je docela fajn, Polišenská je někdy i vtipná a výbornej je Jaromír Nosek, toho je tady skoro škoda. Člověk by řekl, že ty recepty na konci jsou jenom trapnej tah, jak zvýšit oblíbenost seriálu využitím lásky našeho národa k přiblblým kulinářským pořadům a je to nejspíš pravda, ale prdím na to, ten recept na krkovici na houbách byl vážně dobrej :-D. Takže jo, 45 %. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Solidní a kupodivu docela dobře napsaný seriál se slušnými hereckými výkony (Leichtová, Gránský, Babčáková, Polášek, Dolanský, Lichý, Suchánek). Dokonce jsem díky tomuto seriálu ztratil svou averzi k Jakubu Prachařovi. To ovšem platí jenom pro první sérii. Jenže někdy kolem 80 dílu začal seriálu docházet dech. Přestože všechny zápletky byly jakž takž vyřešeny, děj pokračuje dál, autoři ho nesmyslně uměle natahují, vaří z vody, dělají z původně záporných postav kladné, cpou do děje nové zbytečné postavy (Janžurová) atd. Takže když jsem zjistil, že seriál bude pokračovat další sérií, došla mi trpělivost a přestal jsem ho sledovat. Ale je to škoda. Tvůrci propásli příležitost skončit včas a se ctí. ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Zatím se na to dívám jen proto že mě zajímá do jak velkých dluhů se ještě dostanou a kdo z nich zabije Babčákovou. Po 10 díle, je mi jasné že z dluhů nevylezou ještě minimálně 29 dílů, takže se na to přestávám dívat pro nelogičnost děje. Už po prvních 3 dílech mi nebylo jasné chování postav - určitě bych si nenechal srát na hlavu - a navíc se mi zdá že se to neodehrává v ČR ale v nějakém jiném neexistujícím státě, protože takové lidi já osobně neznám a ani v mém okolí se nevyskytuje tolik imbecilů, idiotů a dementů, jako tady na čtverečný metr. Odpad nedám. Hodnotit nebudu. ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • Scénář k jednomu dílu seriálu má 110 stránek textu. (M.B)
  • Průměrně se natočilo 35 088 klapek. (TheSlezy)

Reklama

Reklama