Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

husokachna odpad!

všechny recenze uživatele

Pilot působil na zdejší poměry jako koukatelnej průměr. Až na ústřely s trapným Vietnamcem a podobný pecky. Rychle to jde ale do kopru a nějak nechápu, o co tam jde. Celý to nějak nefunguje, všechno tam působí depresivně, utahaně, nesympaticky. Rozhodně to má do komedie daleko jako já do sexy boyse a nevím, proč by se na to měl člověk dívat. Recepty u titulků jsou už totální WTF...i když hovězí líčka bych si dal...ale určitě ne od Prachaře. PS: Takhle hvězdnej casting takhle vyplýtvat k ničemu ??? EDIT: Totální odpad! ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Zatím se na to dívám jen proto že mě zajímá do jak velkých dluhů se ještě dostanou a kdo z nich zabije Babčákovou. Po 10 díle, je mi jasné že z dluhů nevylezou ještě minimálně 29 dílů, takže se na to přestávám dívat pro nelogičnost děje. Už po prvních 3 dílech mi nebylo jasné chování postav - určitě bych si nenechal srát na hlavu - a navíc se mi zdá že se to neodehrává v ČR ale v nějakém jiném neexistujícím státě, protože takové lidi já osobně neznám a ani v mém okolí se nevyskytuje tolik imbecilů, idiotů a dementů, jako tady na čtverečný metr. Odpad nedám. Hodnotit nebudu. ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

"Pátina nevraživost vůči Tonymu Bendovi se v poslední době nedá přehlédnout. Pan Seifert vydírá Hejduka. Standa s Laděnou podstoupí testy plodnosti. Klára má trápení s Didi, zdá se být nemocná. Krupičkovi slaví rozvod, Pepa v hospodě, Krupice se Skálou v Praze. Václav se rozhodne využít Denise, aby dostal Kateřinu zpět do vesnice." //// Klasický popisek jednoho dílu v časopise s TV programem, řeknete si. Ale poznali by jste, že každá věta je z jiného seriálu? Poznali by jste, která ze kterého? Kurva, že ne! Protože všechny tyhle debilní české seriály jsou O VŠEM. Všechny o všem. Strašně se ze začátku tváří, jak Kuře je o gastronomii, Přístav je o provozování hospody, aby všechny spadly do úplně stejných starostí a situací, jako v ostatních seriálech, navíc se stále stejnými herci. Hnusná fabriková výroba, ze které je mi zle. A tak, jak jedou televize na pásu tyhle seriály, tak já jedu Odpady. Stejný pás, stejné razítko. Bum. ()

MFloyd odpad!

všechny recenze uživatele

Výborný marketingový tah aneb... vezmeme 2 věci, které v ČR lidi nejvíce sledují... vaření a seriály o ničem a tradá... ohnivý kuře je na světě. Proto se ani moc nedivím lepšímu hodnocení, který dokonce vytáhlo seriál z odpadu na "modráka". Ve skutečnosti ale nevidím jediný rozdíl oproti třeba ulici, nebo přístavu, nebo.... prostě úplná klasika ()

waska 

všechny recenze uživatele

Prvních pár dílů docela dobrých, Honza Dolanský a David Gránský mě vyloženě baví. Boje tří hospod uvnitř Prdelákova byly docela zajímavý a úsměvný, bohužel s postupem čas těch bojů je až moc a na každý vyřešený připadnou další dva nové, až je to maličko únavný. Buď s tím scénaristi něco udělají nebo se z toho stane brak typu Ulice. ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • Interiér Steak Housu v Benátkách nenajdete. Scény z restaurace se točí v ateliéru v pražských Holešovicích. (TheSlezy)
  • Na jeden díl bylo zapotřebí cca 50 komparzistů – za celou dobu se před kamerou objevilo cca 10 200 komparzistů. (TheSlezy)
  • Byly vydány tři kuchařky a jeden kalendář („Ohnivý kuře“, „Ohnivý kuře II.“, „Vietnamská kuchyně“ a stolní kalendář Ohnivý kuře pro rok 2018). (TheSlezy)

Reklama

Reklama