Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

bohhous22 odpad!

všechny recenze uživatele

Kže Štrásovka a spol. jedou na rekordní počet dílů,že snad i Tak jde čas přiráží prdel ke zdi,aby snad....nebyl smrad.....a my všichni příznivci Televizních Novin víme,že výše zmíněný životní příbeh nás všech(a všech ulic v dohledu),že po 3tisícím dílu vítáme víkend a s ním vstřebáváme,co se na štrííítuuuu odplayilo.Spálenej rorejs má sympatickejch 80 dílů,čimžpádem nekompromisně útočí na stupně vítězů,který nemaj obdoby,smysl či začátek bo konec. ()

Wurths 

všechny recenze uživatele

Jak to tady tak pročítám, zjišťuji, že jsem celkem nenáročný divák. Nevím, jestli se mi to líbilo, protože při sledování několika prvních dílů jsem hořel čtyřicítkami teplotami, ale nepřišlo mi to otravné, vlastně dost přívětivé a koukatelné, což se o dnešních (zejména Prima a Nova) seriálech dá jen těžko říct. Ne, nemá to dokonalý humor a ne, nezáří to ani hvězdnými hereckými výkony, dokonce to ani pořádně nemá hlavu ani patu, ale kdo tohle přehlédne, je to celkem fajn seriál typu Nic se nestane, když mi uteče jeden díl. ()

Reklama

pupidup 

všechny recenze uživatele

Za pilot jsem dala hvězdičku...ale teď bych prehodnotila na odpad...hrůza... Scénář tak mizerný, jako jsou výkony protagonistů... To je zas neděle! ..u dílů 27 přidávám hvězdičku,neb jsem zjistila,že se na to už asi 10 dílů dívám! :-)a po dalších deseti další..už asi blbnu...ale začalo se mi to líbit... Ufff děsím se, že po dalších dvaceti dám pět! :-D ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele

Kuchaře z lochu? Proč ne? Má to spád. Že bych se podělal z mladýho Prachaře, to fakt ne. Ale ve dvojici s Dolanským se dá. Liu je TOP! Jo, někdy bych si to dal znovu - něco u čeho se dá vypnout. Asi tady budu jedinej koho sere postava Babčákový, že? Polášek už navždy zůstane delegátem, Batěk se dal jen v Kuřeti pod pokličkou, kdy nebyl v roli. Gránskej nebude životní lumen - pokud člověk tvrdí, že v seriálové roli vychází ze svýho mládí, nebude v dospělosti nic moc. 1000x lepší (díky za to i kratší) než blbá Ordinace. Hoteliér to začíná masakrálně rozjíždět. Sem tam to připomíná mnou milovaný Comeback. Nosek se fakt nepoved, Políšenská ujde. ()

PowPow odpad!

všechny recenze uživatele

Zpočátku se kuře snažilo tvářit jako cool seriál, který bude úplně jiný, než to, co se na českých obrazovkách v současnosti objevuje. Bohužel je to naopak úplně to stejné - stejné xichty, stejně tupé zápletky, milion dílů. Pokud se někdy budu chtít podívat na seriál z kuchařského prostředí, pustím si už radši Rozpaky kuchaře Svatopluka. ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • Dekorace seriálu byly postaveny na ploše o celkové výměře 3 600 m2. Na uvedené ploše bylo vytvořeno cca 33 dekorací/prostředí. (TheSlezy)
  • Byly vydány tři kuchařky a jeden kalendář („Ohnivý kuře“, „Ohnivý kuře II.“, „Vietnamská kuchyně“ a stolní kalendář Ohnivý kuře pro rok 2018). (TheSlezy)

Reklama

Reklama