Reklama

Reklama

Advokát

(seriál)
  • USA The Lincoln Lawyer
Trailer
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2022–2024), 24 h 45 min (Minutáž: 43–56 min)

Předloha:

Michael Connelly (kniha)

Hudba:

David Buckley

Hrají:

Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Christopher Gorham, Becki Newton, Angus Sampson, Kim Hawthorne, Chris Browning, Reggie Lee, Lamont Thompson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Idealistický právník úřaduje ze zadního sedadla svého Lincolnu a nabourává přitom zavedené pořádky. (Netflix)

Recenze uživatele mzss1 k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2022) (S01) 

[74%] Ale jo, tohle soudní krimi mě docela bavilo. Ale asi se budu opakovat, netflix občas přestřelí s počtem epizod v těchto minisériích. Zde bych ji stačilo 6 možná 8. Hlavní postava advokáta – tak ten se povedl a hltal jsem každou jeho scénu. Jen tento seriál obsahuje spoustu zbytečných postav, třeba taková Neve Campbell mě moc nebavila a ta vedlejší vyšetřovací sekvence mě chvílemi nudila. Takže sem tam se najdou nudnější scénky, ale jinač to vše do logického celku zapadá. Soudní scény, křížové výslechy – to je něco, co miluji i v knížkách. Hlavní pointa, která se odrazila v předposlední deváté epizodě, mě potěšila. Finální díl byl už takový slabší, ale důstojně uzavřený. Takže na to jedno vidění během dvou dní to bylo docela zábavné. ()

Série 2 (2023) (S02) 

[74%] Opět dobrá série a vtipné, že mi vyšlo stejné procento. Sem tam se najdou hluchá místa, 10 dílů je asi moc, jinak si nemám na co stěžovat. Celý ten advokátův tým jsem si docela už oblíbil, tak doufám, že vznikne aspoň ještě 1 řada. Ústřední postava advokáta je naprosto skvělá. Případ mi přišel zajímavý, i když ke konci mě to pointou až tak už moc nebralo, ale vše bylo logicky vysvětlené a ty výslechy v soudní síni – to je něco co mě vždy bavilo a bavit bude. Takže celkově spokojenost. ()

Související novinky

Stranger Things znovu trhají rekordy

Stranger Things znovu trhají rekordy

01.06.2022

Po dlouhé pauze, zapříčiněné mimo jiné také pandemií covidu, se seriálový hit Stranger Things vrátil na Netflix. A to rovnou ve velkém stylu. Čtvrtá série, která byla rozdělena na dvě části, přičemž… (více)

Reklama

Reklama