Reklama

Reklama

Místo zločinu České Budějovice

(seriál)
  • Slovensko Miesto zločinu České Budějovice
Česko, 2023, 13 h 11 min (Minutáž: 56–71 min)

Kamera:

Asen Šopov

Hrají:

David Novotný, Leoš Noha, Judit Pecháček, Filip Březina, Pavla Beretová, Jitka Schneiderová, Martin Myšička, Tereza Brodská, Miroslav Táborský (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Po Místech zločinu z Plzně a Ostravy se zločin přestěhoval do jižních Čech. Kromě vyšetřování a náhledu na kriminalistickou práci přinese seriál také pohled do soukromí postav. Šéf vyšetřovacího týmu Karel Dvořák (David Novotný) sloužil dříve u tajných služeb a nepřímo zavinil fatální zranění kamaráda. Jeho osobní linka se prolíná okrajově celou touto řadou seriálu. Diváci se mohou těšit i na Emu Grodskou (Pavla Beretová), která je z Ostravy převelena do Českých Budějovic na místo šéfky tamní kriminálky. Kromě služebně starších vyšetřovatelů se seriál zaměří také na mladou dvojici kriminalistů v podání Jany Šímové (Judit Pecháček) a Petra Brauna (Filip Březina). Tým doplní rovněž státní zástupkyně Lucie Veselá (Jitka Schneiderová) a soudní lékař Alex Karpenko (Martin Myšička). (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (2)

Slunovrat (2023) (E01) 

Co si dáte? - Vás!! Proč? Proč se pořád dokola točí průměrné/ podprůměrné kriminálky, které jsou si podobné jak vejce vejci. Všechny tyhle party vyšetřovatelů by se daly lehce zaměnit (a když chcete udělat změnu, tak tam prostě lípnete někoho z předchozí kriminálky). Případ mi přišel nezajímavý, prostředí fajn, vyšetřování a vše okolo k smíchu. -> POSMRTNÁ kresba. Sama si to určitě neudělala. - A nemohla to tam už mít nějak dřív? ... WTF?? ()

Statek (2023) (E02) 

DNA... to už tu bylo napsaný mockrát. Já mám ale celkově pocit, že si tu z nás tvůrci dělají srandu a zkouší, co divák snese. - Dvě stopařky se vydaly z Písku do Strakonic... Pacovský je svezl a údajně vyložil někde u Prachatic... viděl někdy někdo ze scénáristů mapu? // Jedou zatknout vraha (do oken září slunce) - zásahovka z Budějovic tam má být za 50 minut, předpokládám, že jim cesta teda trvala podobně, to říkají a je tma jak v pytli, když začínají pachatele honit, je zase světlo... wtf? a opět super dialogy: Přece bych ho neudala! Tak jen se dívala a mlčela. - Když váš syn dělával ty věci, dívala jste se někdy? ... Proboha, proč bych se dívala? ()

Reklama

Reklama