Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Recenze (702)

dyfur 

všechny recenze uživatele

..........pozerateľné.....vcelku vtipné, sympatický R.D.j , tiež M.M. :)......mám rád ten štýl filmu ,kde hlavný hrdina rozpráva svoj príbeh......ale ......o čom to bolo neviem....strašne "dochlpené".....ale pozerateľné..... ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Zaverecna scena kdy do nemocnicniho pokoje napochoduje A.Lincoln a do dveri se jeste tlaci E.Presley me dostala do kolen. Fackovaci krimi, ktera pobavi. ()

SonG 

všechny recenze uživatele

Taková druhá Rock n rolla, s tím rozdílem, že Kiss Kiss Bang Bang mne o hodne více bavila. Downey Jr. má perfektně napsanou postavu, Val Kilmer v roli gaye - detektiva válí. Jediný, kdo mi až tak nesedl, byla představitelka ženské role. Jinak ale příjemná podívaná s pár velice delikatesními momenty. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Je fajn, když člověk narazí na takovej archívek a zjistí, že to neviděl. O to víc je překvapenej, že KokainJR a gayVal jsou dvojka jak bič a hláškujou o stosedm. Nadmíru spokojenej. 80% P.s.: akorát Michelle je šeredná jak noc.... ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, ve kterém nechybí propracovaná zápletka, pošťuchující se parťáci a pěkná kočka. Charismatický Downey se s Kilmerem pořád dobírají a procházejí spoustou vtipných situací. Mám rád tyhle filmy, kde hlavní hrdinové jsou trošku moulové nebo jim nic pořádně nevychází a vyplývá z toho pak smršť gagů a hlášek. Určitě si to pustím brzo znovu. -"Is she dead?" -"No, she's just resting her eyes for a minute. Of course she's fucking dead, her neck's broken." ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrá černá komedie a akční detektivka v jednom. Sice člověk v průběhu už tak trochu ztrácí přehled v tom, kdo tam co provedl a kdo koho už zabil, ale to vůbec nevadí, protože to tady prostě není důležité. Co je tady hlavní je opravdu ten černý humor, který se ukrývá ve skvělých ironických rozhovorech hlavních postav. Opravdu jsem se u toho musela šíleně smát. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Krminální komedie o stiných stránkách Hollywoodského filmového průmyslu..není něco náhodou založeno na pravdě?? ()

Morloth 

všechny recenze uživatele

Příjemné povožení na vlně brakové detektivky. Hláška střídá hlášku a mrtvoly se polehounku kupí. Nechybí svůdná žena v nesnázích, nýmand, který chce krásku dostat do peřin, a soukromý detektiv, pro jistotu homosexuál. Již jsem si zvykl, že Downeymu jdou postavy libových frajírků jak z partesu. V tomto filmu není jasné, zda dostane víckrát na budku, či zda z budky vypustí více zbytečných a často nablblých slov, každopádně jeho Harry je k pomilování. Homosexuální macho Parry v podání Kilmera drží krok, a tak zamrzí snad jen samotný závěr, který se sice snaží vyhnout žánrovým klišé "vše dobře dopadlo" skrz (sebe)parodičnost, ale nějak to skřípe. Zbytek filmu je luxusní černohumornou jízdou přes mrtvoly: "Ty seš fakt kouzelník." ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Jeden s tých filmov ktorý majú nie len príbeh ale aj skvelý humor.Keď sa človek nesmeje na trápnostiach ale na skvele prepracovanom vtipe je to to najlepšie a to Kiss Kiss Bang Bang takých situácii ponúka veľa.Skvelo som sa zabavil a to bol hlavný účel tohoto filmu.Obsadenie a výber postáv je priam brilantný jedným slovom bezchybný (brilantný by bolo tiež jedno slovo však? :D). ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Krimikomedie, která mě začala bavit vlastně až když Harry pochcal tu mrtvolu. Od této chvíle se rozvíjela nejen detektivní zápletka příběhu, ale i humor. Návrat k dobrým absurdním situacím krimikomedií a oba hlavní protagonisté také nezklamali. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Shane Black ako reziser natocil slusnu a vtipnu komediu, ktora nebude divaka nudit ani chvilu. A aj ked som mal miestami pocit, ze reziser a herci sa tymi rozhovormi az prilis predvadzaju, nevadilo mi to. 74 % ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Trochu slabší, volnější začátek, pak se to slušně rozjelo a Downey i Kilmer utvořili zdatnou dvojici, jejíž hlášky bavily. A pár scén, těch parodických, mě rozsekalo pořádně, hl. závěrečných cca 20 minut bylo dost ujetých. Celkově 7/10. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Jedno odporucanie na zaciatok....urcite nedovolte pozerat tento film svojmu spolubyvajucemu ak sa chystate spat....Ja som si to pustil vecer pred spanim na intraku a miestami ma skoro roztrhlo co som sa nechel rehotat nahlas..(kedze spolubyvajuci sa snazil spat).Ale teraz k filmu:Tak skvele prepletenu detektivku s komediu som fakt uz dost dlho navidel. Hercom nemam co vytknut..jedine co mozem spomenut...je trochu slaby zaciatok...ale co prislo potom..urcite treba vidiet... ()

Petoss1 

všechny recenze uživatele

Poriadne "ujetá" komédia plná prekvapivých momentov a nečakaných situácií s hercami bez ktorých by to nebolo také dobré a to hlavne vďaka D+K. Downey si ma získava stále viac a presvedčil som sa že dokáže zahrať čokoľvek. Kiss Kiss Bang Bang je inteligentná komédia pri ktorej som sa bavil a nenudil a všetko to do seba pekne zapadalo. 85% ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

" Pochop to, tohle není dobrej a špatnej policajt - to je teplouš a newyorčan " :-) Následná scéna s ruskou ruletou je skvělá. Film je jinak bohužel moc překombinovaný a stylový = neuvěřitelný. Scéna v posteli ( Downey + Michelle ) je taky velmi pěkná.Celý film si hraje na něco záhadného, ale je to docela nuda. Výborný byl Val Kilmer jako gay a Michelle Monaghan. Val Kilmer má zde skvělou roli a každému chlapovi tvrdí, že je ve skutečnosti gay :-) ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Tento film, který se celý točí kolem jednoho prstu, byl zajímavý hned od začátku, a to přesně 14 minut. V 15. minutě jsem pochopila, že dále bude již jen konverzačka s pokusem o vtipnost a také že byla. Dodívala jsem se jen kvůli marloweovskému vyprávění v ich formě (lidově řečeno v první osobě), samotnému junioru Downeyemu, v kterém stále tvrdošíjně vidím Iron Mana, hollywoodskému rozvratnému prostředí a kvůli pěti Shadwellovým hvězdičkám – asi také není lhostejný k Downeyeho železnému sherlockovskému charismatu ve stylu "jsem nad věcí za každých podmínek a proto si mohu tak trochu dovolit být chytrým klaunem". Dívala jsem se tedy na tento film stejně povrchně, jak byl povrchní sám syžet, proto mi nakonec nevadilo, že jsem vůbec nic nepochopila z horečnatého detektivního pátrání. Jediné, co jsem však nechtěla odpustit autorům snímku, bylo naprosté pohrdání ženským pohlavím a znevážení všech žen, které se vyskytly v tomto ryze cynickém chlapském dílku. A když již spojení cynismu, detektivky a černé komedie, pak o stupeň lépe je na tom třeba http://www.csfd.cz/film/37822-serial-lover-vrazdi-z-lasky/, což je pohled z opačné strany jak pohlaví, tak i oceánu. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Kde je Robert Downey Jr. tam je i vtip. A kde je vtip, tam to stojí za to. A Kiss Kiss Bang Bang není vyjímkou. Příběh je hodně tuctový, ale Duo Robert Downey Jr. & Val Kilmer tomu dodávájí neskutečný boost, hlášky padají ze všech stran a já se prostě bavil. ()

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama