Reklama

Reklama

Snílek

  • Slovensko Snílek (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ben Crane (Kurt Russell) kdysi býval skvělý žokej. Dnes však svůj talent marní trénováním jiných. Soñador – zvaný Sonya - byl skvělý kůň, jehož slibnou kariéru na závodní dráze zastavila zlomená noha. Pro svého majitele se rázem stává úplně přebytečný, a tak ho jako odchodné dostává Ben, který byl shodou okolností zaměstnancem stejného muže. Teď bude záležet na nezměrné trpělivosti a odhodlání Benovy dcerky Cale (Dakota Fanning – Šarlotina pavučinka), jestli se podaří tyhle dvě zlomené duše dát dohromady při honbě za zdánlivě neuskutečnitelným cílem: vyhrát dostih Breeders Cup Classic. Pomoc nemocnému koni se tak ve skutečnosti stává pokusem o uzdravení vlastní rodiny. Podaří se takový obrovský zázrak uskutečnit? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

AndysekAndys 

všechny recenze uživatele

Vymyšlený příběh z dostihového prostředí, na který se ráda podívám. Pletou do něj sice skutečné závody Breeder´s cup, ale budiž, pro laika přehlédnutelné, mě jako experta to trochu ruší, stejně jako si nejsem jista, zda je možné vlastnit dostihového koně malou holčičkou, proto nedám plný počet, ale 4* ano za skvělé obsazení, super dialogy a Freddyho Rodrígueze , který jako žokej vypadal neodolatelně. :-) ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Hrají nám tu na city, přesně jak se má a jak jsem čekala. Ale když Dakota je tu ještě malá a je to o koníčkovi...no, film si najde svoji cílovou skupinu (malé děti) a pro tu byl také natočen. Možná dojme některé dospěláky, jiné - ty seriózní a skeptické - možná bude prudit. Ostatně, stačí se podívat na poster a vše je jasné. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Keď sa človek na film pozerá ako na rodinný a neočakáva ťažkú, hlbokomyselnú drámu, tak rozhodne zaujme. Ide o také milé, príjemné pohladenie na duši. Dialógy síce mohli byť menej klišoidné a trochu viac inteligentnejšie, ale emočná stránka našťastie aj tak prevyšuje. Občas poteší vidieť, že sa niekomu niečo podarí a že sa všetko na dobré obráti. Je tu veľa pozitívnej energie, a tej nie je nikdy dosť. 70/100 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +skvělá Dakota Fanning, je to pěkný rodinný film, má příjemný příběh, dobrou hudbu i obsazení, dojemné finále -pomalejší rozběh, český dabing mi k herům moc nepasuje/// Další film z koňského prostředí. Tentokrát víc rodinný, než dramatický. Na to jsem si však zhruba po třetině snímku zvykl a ve finále si ho náramně užil. Film stojí za to vidět už jen kvůli hercům ale i bez nich by toho snímek hodně nabídl. Takto je to však jasná volba./// Celkem 80%/// ()

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Velmi milý film o koni, kterého už všichni odepsali... Příjemné obsazení (také se mi velice líbí, že v titulcích na konci uvedli i s obrázkem jméno koňského "herce") a hezký příběh, i když s velice snadno předvídatelným dějem a s pár nereálnými scénami (hlavně co se týče chování malé Cale). Tento film je určitě dobrý pro všechny, kdo mají rádi zvířata, děti a pro ty, kdo jsou tak trochu Snílci... Já za sebe dávám silné 3 hvězdy... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Role Cale Crane byla původně napsaná pro chlapce, ale nakonec jí změnili pro Dakotu Fanning. (Taninaca)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno