Reklama

Reklama

Snílek

  • Slovensko Snílek (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ben Crane (Kurt Russell) kdysi býval skvělý žokej. Dnes však svůj talent marní trénováním jiných. Soñador – zvaný Sonya - byl skvělý kůň, jehož slibnou kariéru na závodní dráze zastavila zlomená noha. Pro svého majitele se rázem stává úplně přebytečný, a tak ho jako odchodné dostává Ben, který byl shodou okolností zaměstnancem stejného muže. Teď bude záležet na nezměrné trpělivosti a odhodlání Benovy dcerky Cale (Dakota Fanning – Šarlotina pavučinka), jestli se podaří tyhle dvě zlomené duše dát dohromady při honbě za zdánlivě neuskutečnitelným cílem: vyhrát dostih Breeders Cup Classic. Pomoc nemocnému koni se tak ve skutečnosti stává pokusem o uzdravení vlastní rodiny. Podaří se takový obrovský zázrak uskutečnit? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +skvělá Dakota Fanning, je to pěkný rodinný film, má příjemný příběh, dobrou hudbu i obsazení, dojemné finále -pomalejší rozběh, český dabing mi k herům moc nepasuje/// Další film z koňského prostředí. Tentokrát víc rodinný, než dramatický. Na to jsem si však zhruba po třetině snímku zvykl a ve finále si ho náramně užil. Film stojí za to vidět už jen kvůli hercům ale i bez nich by toho snímek hodně nabídl. Takto je to však jasná volba./// Celkem 80%/// ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom slusny snimok, aj ked chvilkami bol aj nudny. Od Dakoty Fanning som cakal pri zraneni kona trosku väcsi herecky koncert, ako som bol na nu zvyknuty vo filmoch MUZ V OHNI alebo vo VOJNE SVETOV, ale potom to uz zvladla celkom fajn. Film, ktory by sa dal prijemne zhliadnut v nedelu popoludni.......21.03.2008 ()

Reklama

Lucbric 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé uviděla Dakotu Fanning jako malou holčičku (myslím, že to bylo ve filmu 24 hodin), úplně jsem propadla jejímu kouzlu a řekla jsem si, jak je hrozně talentovaná :) myslím si to o ní doteďka. Tenhle film je inspirovaný skutečným příběhem zraněného koně, ale myslím, že bych mu dala 5*, i kdyby si ho někdo vymyslel :D je to moc příjemný film :) ()

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Velmi milý film o koni, kterého už všichni odepsali... Příjemné obsazení (také se mi velice líbí, že v titulcích na konci uvedli i s obrázkem jméno koňského "herce") a hezký příběh, i když s velice snadno předvídatelným dějem a s pár nereálnými scénami (hlavně co se týče chování malé Cale). Tento film je určitě dobrý pro všechny, kdo mají rádi zvířata, děti a pro ty, kdo jsou tak trochu Snílci... Já za sebe dávám silné 3 hvězdy... ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

78 % - Ano, klasický příběh o cestě outsidera přes všechny překážky za neuvěřitelným cílem. Ale taky metafora snů, kterými děti na rozdíl dospělých dokážou žít a při prvním stínu pochybností všechno hned nevzdávají. Tahle dětská snivost ve většině dospěláků vyhasla a třeba právě takovýhle film ji může trochu rozdmýchat. A nemusí to být sen o vítězství na dostihu, jde o drobnosti, na které člověk rezignoval a přestal se o ně snažit... Co? Že ne? To je právě ono... :-) Přiznávám, že tenhle film mi v noci z 2. na 3. února 2007 sedl přesně do nálady :-) Dakota Fanning byla skvělá, nijak mi nevadilo, že měla moc dospělácké názory, podala to naprosto přesvědčivě a emocionálně. Týhle holce věštím skvělou budoucnost. Kurtu Russellovi taky podobné role sedí víc, než snaha vycucat ze sebe zašlého akčního hrdinu a snažit se uprchnout z obráceného Poseidonu :-) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Role Cale Crane byla původně napsaná pro chlapce, ale nakonec jí změnili pro Dakotu Fanning. (Taninaca)
  • Scenár bol predložený Paramount Pictures aj Warner Bros. Obe štúdiá odmietli. (Tolf)

Reklama

Reklama