Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 4

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (344)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Stylová brainwash zábava, která videoherního ducha vyždímala do posledního bajtu a nechala se přetavit v nekompromisní akční nářez, který dává vzpomenout na časy Mortal Kombatu, jenž svého času lahodil oku žánrově zatížených fandů. Spoře oděné slečny bojují v impozantním tempu v mistrovsky nasnímaném, sestříhaném a hudebně podbarveném fetiši, u kterého bude pět ze čtyř erotomanů slintat blahem. Vysoce umělecký zážitek a povinná záležitost pro všechny, kteří vyrůstali z joystickem v ruce, a když jim ho rodiče sebrali, šli si listovat Esquirem. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Velkým plusem této nenáročné bojovky je pěkné ženské osazenstvo ve složení: Jaime Pressly (Tina Armstrong), Devon Aoki (Kasumi), Holly Valance (Christie Allen), Sarah Carter (Helena Douglas) a Natassia Malthe (Ayane). Za klaďase kopu Kane Kosugi (Ryu Hayabusa) a Collin Chou (Hayate) neboli Seraph z Matrixu. Eric Roberts (Donovan) se do hlavní záporné role superbojovníka, upgradovaného pomocí brýlí, vůbec nehodil. Svalovce tu zastupují Silvio Simac (Leon), wrestler Kevin Nash (Bass Armstrong) a strongman Derek Boyer (Bayman). Robin Shou má pouze symbolickou roličku vůdce pirátů. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

"You wanna play, little girl?" Jsem u vytržení. DOA alias MORTAL KOMBAT pro nové tisíciletí alias 30ti milionový wire-fu babes výplach v produkci Paula W.S. Andersona a v režii Corey Yuena (RED FORCE 2, LEGEND, oba KURÝŘI) je s přehledem nejakčnějším filmem roku, ne-li desetiletí. Už si ani nepamatuju akčňák, u kterého bych nespočítal akční scény na prstech jedné ruky, zatímco tady aby si nato člověk vzal nejnovější japonskou kalkulačku, takže jestli měl scénář deset stran, tak je to moc. Bohužel při takové frekvenci poněkud zaniká finále a bitky jsou - jak je posledních pár let nepěkným zvykem - hodně dokurvené zběsilým střihem, naštěstí z nich i tak zbyde dost, aby se divák zatížený na wire-fu a zpomalovačky dehydratoval slintáním k smrti. Nemluvě o těch úžasnejch kočkách. I love Kasumi, ninja princess! ()

Lima 

všechny recenze uživatele

BIKINI KOMBAT!!! ´Pobřežní hlídka´ se potkala s ´The Shaw Brothers´ a výsledkem je stoprocentně bezmozková záležitost, která redefinuje pojem "sračka" a stává se žhavým adeptem na zařazení do www.badmovies.org . Příliš hustá frekvence mlátiček bohužel dělá z DOA s přibývajícím časem poměrně jednotvárnou záležitost. To nevlastního bratříčka - vizuálně mnohem promakanější MORTAL KOMBAT Paula W.S.Andersona (DOA spoluprodukoval) - jsem si užil nesrovnatelně více, ačkoliv byl vlastně o tom samém. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

750 x upgradovanej mortal kombat + místo vymatlanejch rádoby bojovníku jsou sexy holky co všude chodí v plavkách a Corvey Yuen využívá dositosti záběrů na všechny jejich krásný křivky a že je fakt na co se dívat. Ale to neni jediný co tenhle film nabízí, sice příběh nic originálního, ani nic extra zajímavýho, ale všechno to vynahrazuje parádní a hustá choreografie všech soubojů, parádní kamerový a trikový vychytávky a neskutečný množství fakt cool bojových komb s bullettimem v podání těch super krásek a dolaďuje to výbornej svižnej soundtrack. Takhle by měl nějak vypadat film o ničem a přitom zábavnej jak sviň ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Film měl být první částí trilogie, leč po neúspěchu bylo další natáčení zastaveno. (Terva)

Reklama

Reklama