Reklama

Reklama

Lovci pokladů: Kniha tajemství

  • USA National Treasure: Book of Secrets (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Známý hledač pokladů Ben Gates, který se proslavil nalezením templářského pokladu, stojí nyní před obtížným úkolem - chce očistit jméno své rodiny. Objev ztracených stránek z deníku Lincolnova vraha Wilkese Bootha totiž vrhá špatný stín na jeho předka Thomase Gatese, kterého zmiňovaný dokument označuje za spolupachatele tohoto dávného zločinu. Ben Gates se proto s pomocí svých nejbližších - otce Patricka Gatese, matky Emily, bývalé přítelkyně Abigail a přítele Rileyho - vydává na obtížnou cestu, jejímž cílem je najít důkazy o Thomasově nevině. Z honby za pravdou se postupně stává pátrání po dalším ztraceném legendárním pokladu, po němž však prahne i Benův nový protivník Mitch Wilkinson. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (572)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu nefunguje zhola nic, Nicolas Cage přehrává, ale ne tolik, aby to bylo zábavné, veškeré rébusy jsou přitažené za vlasy... Mimochodem, je to tak moc přehnané, že dostat se v tomhle vesmíru do dvou z pěti nejstřeženějších objektů na planetě je otázka pár minut plánování a když se něco podělá, tak co, máme hackera, který zvládne cokoliv a já začínám mít pocit, že hackeři jsou deus ex machina 21 století. Pak je tu pár totálně archetypálních postav, co nemají defacto žádný charakter a padouchova motivace a padoušství je tu na úrovni toho, jako kdyby se svobodná matka z Dolní Cerekve rozhodla spáchat vendetu na všech pracovnicích jednoty za to, že ji prodali dva zkažené pribináčky. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Skoro stejné jako jednička, ale rozmáchlejší a nabubřelejší finále mě přece jen nutí dát o jednu hvězdu víc. Zlaté města já prostě rád. Cage je navíc po dlouhé době v docela dobrém filmu a když LOVCE POKLADŮ budete brát jako předkrm ke čtvrtému Indymu (nový trailer je mimochodem skvělý) strávíte s nimi vcelku příjemné dvě hodinky. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Pro mě zajímavější a ulítlejší než jednička. Scény skvělé, jízda Mercedesem ala James Bond, únos prezidenta, vloupání se do stolů z Urozené v Buckinghamu a Bílém domě, které jsou vyrobené od čínského mistra zamykacích skříněk, socha Svobody ( ta menší v Paříži ), Kniha Prezidentů se všema záhadama a tajemstvíma. To vše vede k bájnému indiánskému městu celého ze zlata, které je šikovně ukryté ve skále. Ed Harris jako záporák, krásná Diane Kruger a oskarová Helen Mirren (za Královnu) a samozřejmě Cage ve "své" roli. A hudba od TREVORa RABINa, který se už zapsal i pod "jedničku", který má na kontě hity jako Armageddon, Bad Boys II, 60 sekund nebo Nepřítel státu. Tak co by jste od takového filmu chtěli víc? Jen se mě trošku nelíbil ten finální konec. A co je na straně 47? Pokračování trojky, ve které bude hledat tajemství ztracené ..... (( :: Atlantidy. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Je to v podstate rovnaké ako prvý diel, len v Knihe tajomstiev sa hľadá niečo iné.Herci, akcie a celkové to dobrodružstvo všetko ostáva rovnaké.Čo je zároveň aj dobre, ale na druhú stranu aj škoda, pretože nič moc nové sme nevideli (možno akurát tak viac vtipov).Takže to opäť ostalo pri fajn napínavom akčnom dobrodružstve s fajnovom výpravou, hudbou, sympatickými hercami, svižným strihom atď. 80% - 4* ()

Shit 

všechny recenze uživatele

V podstatě úplně totéž co první díl, skoro žádná změna, ovšem přibylo ještě trochu víc trapnejch scén, ve kterých vyniká hlavně ta s prezidentem, ale i spousty dalších nelogičností a přeplácaností se lovci pokladů dvojka nevyhly, nicméně to stejně neznamená, že sem se nebavil, protože to zabavit rozhodně dokáže a tu a tam to prostě nějakej dobrodružnej film chce a to tohle splnilo dobře, jen ta stopáž mohla být o něco kratší a Nicolas Cage už začíná být trošku jetej. 3,5* ()

Galerie (54)

Zajímavosti (31)

  • Na konci Riley (Justin Bartha) s radostí naskočí do vráceného Ferrari a chce odjet, přičemž se ozve typické zaskřípání převodovky Riley a omylem zařadí zpátečku. Tento model, 360 Spider, je ale viditelně vybaven řadícími pádly pod volantem s poloautomatickou převodovkou. Klasickou řadící páku tedy nemá a Riley mohl nanejvýš zatahovat ruční brzdu. Řazení zpátečky u těchto převodovek probíhá pomocí tlačítka. (Foxhound#1)
  • Helen Mirren (Emily Appleton) byla díky roli ve filmu Královna (2006) pozvána na setkání s královnou Alžbětou II., ale nemohla se zúčastnit, protože právě v Jižní Dakotě natáčela tento film. (c.tucker)

Související novinky

Brad Pitt opět sahá po koltu

Brad Pitt opět sahá po koltu

07.02.2010

Je totiž hlavním kandidátem na ústřední roli v celovečerním filmu inspirovaném slavným westernovým seriálem Gunsmoke. Pokud nabídku přijme, na rozdíl od psance v Zabití Jesseho Jamese atd. si zahraje… (více)

Lovci (dalších dvou) pokladů

Lovci (dalších dvou) pokladů

04.02.2008

Vy už víte, o čem je tahle novinka. Lovci pokladů: Kniha tajemství sbírají stejně jako jednička rozpačité recenze některým vadí, že je to tatáž sterilita jako poprvé, jiní považují druhý díl za sice… (více)

Ghost Rider 2 a Lovci pokladů 3?

Ghost Rider 2 a Lovci pokladů 3?

06.12.2007

Je to oficiální: Nicolas Cage není čtenářem ČSFD ;-). A zjevně ani jiných médií věnujících se filmu. Jinak by s takovým entusiasmem nevyprávěl o tom, že by ochotně šel do pokračování Ghost Ridera.… (více)

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama