Reklama

Reklama

Star Wars: Klonové války

(seriál)
  • USA Star Wars: The Clone Wars (více)
Trailer
USA, (2008–2020), 48 h 58 min (Minutáž: 22–23 min)

Tvůrci:

George Lucas

Hrají:

Anthony Daniels, Tom Kane, Matthew Wood, Ian Abercrombie, Corey Burton, James Arnold Taylor, Ashley Eckstein, Tom Kenny, Ron Perlman, Olivia d'Abo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(133)

Obsahy(1)

Námětem tohoto seriálu jsou stejně jak u jeho jmenovce události mezi druhou a třetí epizodou, tzv. Klonové války. Dějovou linii se ovšem snaží přenést na vedlejší postavy a rozvijí zde příběhy, které nám mají pomoci v pochopení všech událostí a třetí epizoda na něj přímo navazuje. Setkáme se zde tudíž s Yodu, Obi-Wan Kenobim a dalších rytířů Jedi vedoucí armádu republiky proti nové Separatistické armádě droidů. Rozdíl mezi animovanou sérií je 3-D animace tohoto kousku a také to, že se má jednat o seriál s cenzurou PG-13 a tudíž jeho vysílací doba, která musí být po deváté hodině večerní, napovídá starší cílovou skupinu diváků. I stopáž jednotlivých dílů je delší. (Redswif)

(více)

Recenze uživatele Skyw4lker7 k tomuto seriálu (5)

Star Wars: Klonové války (2008) 

"The Clone Wars Series" boli mierené zrejme od začiatku na detské publikum no niektoré časti si myslím užijú aj dospelí fanúšikovia a 5. a 6. séria je skvelý spin-off k "Pomste Sithov". Hodnotím to celkovo veľmi pozitívne a som rád ,že som sa konečne dokopal si to pozrieť a musím povedať ,že fakt neviem prečo som to tak dlho odkladal. Samozrejme to nesadne každému možno ani animácia - občas sú tu aj výplnove nudnejšie epizódy,ale niekedy príbehovo je to viac než dobré. Vedel by som si niektoré epizódy predstaviť aj v "hranom spracovaní". Odporúčam každému veľkému fandovi STAR WARS skvelé doplnenie prequelovej trilógie ,ale aj celkovo celej "Skywalker ságy". Odporúčam! 20 min. epizódy si myslím každý prekusne :) 🚀🤺⭐🌎💥🌅 Už len čakať do 21.02.20 na veľké finále v 7.sérii :). 👆👍 #CloneWarsSaved ()

Carnage of Krell (2011) (S04E10) 

Jednoznačne zatiaľ najlepší 4-dielny príbeh 4 série. Dokonalé! 👍👌⭐👏 ()

The Final Season (2020) (S07) 

Toto bolo EPIC! a bodka za jednou celou Skywalker érou :) až teraz sa sága uzavrela!! Jediné čo by som vytkol je stopáž ,ktorá mohla mať vo finále aj 40 min. :) Takže ani "Rise of Skywalker" ani hra "Jedi: Fallen Order" ,ale až posledný príbeh "Siege of Mandalore" je tým pravým STAR WARS!! Tlieskam!! #1👏🔝⭐ ()

Gone with a Trace (2020) (S07E05) 

Momentálne som trochu sklamaný. Áno Ahsoka je späť a je super ,ale tieto výplnove príbehy už fakt nepotrebujeme snáď to bude mat nejaký význam pre ďalšie epizódy... dúfam že druhá polovica finálnej série bude stáť za to! ()

Související novinky

Seriálová Ahsoka verbuje záporáka

Seriálová Ahsoka verbuje záporáka

13.02.2022

Zatímco proslulý námezdní lovec Boba Fett svou seriálovou pouť již čerstvě završil, dle mnohých kritiků a fanoušků snad i nadobro, hrané Star Wars univerzum se na streamovací službě Disney+ teprve… (více)

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

24.10.2021

Studio Disney se naplno začalo soustředit na produkci nových hraných Star Wars seriálů, jež zatím alespoň u fanoušků sbírají daleko lepší ohlasy jak ty filmové. Po Mandalorianovi tak už letos o… (více)

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

14.07.2020

Streamovací služba Disney+ si objednala nový animovaný seriál od společnosti Lucasfilm. Novinka The Bad Batch bude vycházet z animovaných Klonových válek a bude vyprávět o titulní skupině klonových… (více)

Mandalorian nabírá hvězdnou posilu

Mandalorian nabírá hvězdnou posilu

20.03.2020

Ve druhé sérii seriálu The Mandalorian od Disney+ si podle čerstvých informací zahraje taky herečka Rosario Dawson (Zombieland: Rána jistoty, Trans). Herečka by měla ztvárnit postavu Ahsoky Tano,… (více)

Reklama

Reklama