Reklama

Reklama

Jack Hunter: Ztracený poklad Ugaritů

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit (více)
všechny plakáty
Trailer

Ugarit bylo starověké město, nyní zaplavené písky Sýrie. Podle legend se v něm nachází pohádkový poklad, zvaný Nebeská Hvězda, který místní lidé ukryli před Egypťany. Archeolog a dobrodruh Jack Hunter se vydává hledat jej. Není však zdaleka sám, kdo po pokladu touží, a tak ho čekají perné chvíle! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Naprosto prumerna dobrodruzna televizni zabava od rezisera Eldorada Terryho Cunninghama tohle je asi tak zhruba na stejne urovni hlavni hrdina je celkem sympatickej hlavni zaporak je spravnej parchant nelze od toho cekat nejakou super pecku Indiana Jones to veru neni na druhou stranu o dost lepsi nez vsichni ti dnesni Flynni Carseni a Alaini Qutermaini a podobny sracky co se dneska toci ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Musíme si uvědomit, že Terry Cunningham není Steven Spielberg, Ivan Sergei není Harrison Ford a tudíž Jack Hunter není Indiana Jones, ale pouze jeho ušmudlaný televizní bratránek. Jestli se vydat za Ztraceným pokladem Ugaritů nebo dobýt ztracenou archu určitě není Sophiinou volbou, ale když se na Jacka Huntera podíváme jako na televizňák, tak nejde vyloženě o špatný dobrodružný film. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Mankote, to tady na ČSFD všichni potřebují výbuchy a akci á la Indiana Jones? Na to, že je to televizní film, má slušný scénář, jemnou porci nadhledu i skvěle vybrané exteriéry, kde si kamera vyhrála, záporák je jedna báseň... Že se odkazuje tenhle film (a ty dva další) k Indiana Jonesovi? No a co? Indiana Jones taky vykrádá, co bylo dávno před ním, minimálně Alaina Quatermaina. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Heh, jsem na rozpacích... Není to úplný brak za čistou jednu hvězdu, tak bych tomu dal dvě. Jenže koukám, že prvnímu Indianu Jonesovi jsem taky dal dvě, ale Hunter teda určitě srovnatelný není. :-D Je to samozřejmě čirá vykrádačka zmíněného slavnějšího archeologa (hledání pokladu, pasti, škorpióni, klobouk...), akorát bez příslušného rozpočtu, což je vidět na výpravě a zejména na vizuálních efektech, takže to vypadá možná ještě hůř něž nějaký díl seriálu o mladém Jonesovi. Jediné, v čem může mít Hunter navrch, je představitel Ivan Sergei, který vypadá jako mnohem typičtější model než onehdá Harrison Ford. Pánové naopak jistě ocení Joanne Kelly. A záporák Riefenstein odvedl taky poctivou práci v rámci toho, co mu scénář dovolil. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nechápu, nechápu, nechápu. Kdyby to Indyho vykrádalo jen ve stylu zápletky, prosím. Nebo kdyby to byla parodie či pokus o parodii (Flynn Carsen). Jenže ono ho to vykrádá naprosto ve všem a, co je nejhorší, ten film se přesto pořád tváří jako naprosto vážně míněná věc. Vždyť JH má na sobě i stejné hadry jako doktor Jones a pochopitelně si neodpustí ani klobouk či plyntašku křížem přes hruď zavěšenou... Čekal jsem jen na chvíli, kdy ten kašpar popadne bič a ozve se Williamsova fanfára hraná na elektronické varhany Toshiba.Jedna hvězda za fakt, že mě film bůhvíproč nedonutil v půlce zmáčknout tlačítko stop a disk rozšlapat na milion kousků. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama