Reklama

Reklama

Knight Rider - Legenda se vrací

(seriál)
  • USA Knight Rider (více)
USA, (2008–2009), 12 h 2 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Dave Andron

Hrají:

Justin Bruening, Deanna Russo, Paul Campbell, Smith Cho, Bruce Davison, Yancey Arias, Sydney Tamiia Poitier, Val Kilmer, Mark Adair-Rios, Paula Garcés (více)
(další profese)

Epizody(17)

Knight Rider je späť! Mike Traceur bojuje proti silám zla s pomocou nezničiteľného automobilu KITT, obdareného umelou inteligenciou. (oficiální text distributora)

Recenze (180)

Všelicos odpad!

všechny recenze uživatele

Sice jsem předem věděla, že se to původní legendě nevyrovná, ale až takovýhle poklesek jsem nečekala. Seriál se nás snaží zahltit parádní akcí, ale je to jen trapas, trapas, trapas. Nesympatické postavy (zlatý starý dobrý prudil Devon!)... a hlavně auto, které se mi vůbec nelíbí. Starý design mi paradoxně přišel modernější - starý KITT totiž vypadal jako obyčejný sporťák, který byl tajně vytuněn, ale tohle, to je pěst na oko. A ten dabing... Odpaaad! ()

humanbeing

všechny recenze uživatele

Shrnuto jednou větou: "Tohle si Knight Rider nezasloužil." KR 2008 je seriál, který se zapomněl v devadesátých letech, kdy byly populární takové ty seriály pro MTV generaci. Každý díl je o něčem jiném - a přitom o ničem. Jediný rozdíl mezi tímhle a Odpadlíkem je ten, že Lorenzo Lamas je na rozdíl od neznámého herce v KR 2008 profláklé jméno, a jako bonus umí fantasticky řídit motorku a má skvělého indiána (a jeho "žhavou" sestru). Není třeba se dlouho rozmýšlet po čem z těch dvou "šáhnout". Jediný problém budete mít, že na Odpadlíka se nemůžete dívat v 720P. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že původnímu seriálu se to nemůže vyrovnat, protože je to prostě klasika klasik, ale nakonec přišlo vcelku milé překvapení. Kdyby tam nebylo pár souvislostí s minulou sérií, myslím, že by to žilo svůj vlastní život. Ono i tak to bylo něco docela jiného. Má to větší možnosti díky digitálním efektům, například a potěší i malé cameo Davida Hasselhoffa v pilotu a celkem pěkná je i modernější znělka. První polovina seriálu mě dost bavila, ale s tou druhou, kde začala umírat většina hlavních postav, to bylo už horší. Ty *** jsou krásné a zasloužené. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Už je to hooodně dávno, kdy jsem se díval na původní série Kitta a Michaela a dost mě to bralo. Po zhlédnutí 1. nového dílu mě šokovaly triky s autem ve stylu Transformers. Přiznejme si, tam to člověk čekal, ale Knight Rider nebýval natolik sci-fi. Oproti tomu po vzoru ostatních seriálů se i zde bude na pozadí pravděpodobně rozehrávat určitý děj, takže uvidíme, jestli zklame hned nebo bude mít snahu udržet laťku svého předchůdce. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hodnotiť na základe jednej epizódy nie je príliš objektívne, ale práve táto jedna epizóda mi stačila k tomu aby som tento remake legendárneho Michaela Knighta rozhodne nezaradil medzi seriály, ktoré budem pozerať. Predsa len pozerať starého kita ako dieťa a pozrieť sa na seriál teraz je obrovský rozdiel a človek má čo sa kvality filmov či seriálu týka vyššie nároky. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (6)

  • Paul Campbell (Billy) a Bruce Davison (Charles Graiman) už predtým spoločne hrali v seriáli Hviezdna loď Galactica (od r. 2004), pričom Campbellova postava sa tiež volala Billy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama