Reklama

Reklama

Snídaně

(pořad)
  • Česko Snídaně s Novou
Publicistický / Talk-show
Česko, 1994, 181 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Johan Mádr (moderátor), Ondřej Havel (moderátor), Milan Peroutka ml. (moderátor), Nikola Čechová (moderátor), Kristina Kloubková (moderátor) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snídaně s Novou je televizní pořad TV Nova, Snídaně je vysílaná od počátku vysílání TV Nova. Snídaně se vysílá každý všední den od 5:55 do 9:00, dříve byla vysílaná již od 5:00. Během ranního vysílání probíhají rozhovory, každou půlhodinu se vysílá zpravodajský blok, po něm přehled tisku a dopravní servis. Před sedmou hodinou se vysílá Pohádka pro děti doprovázená soutěží o hračky. Kromě moderátorů do vysílání zasahují i moderátoři u internetu. Nechybí informace o počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Žít v této dekádě, dekádě čínského kokota a albínského hnusoty , být týnejdžr a jmenovat se Tomáš, pak lezu kanálem a spřádám pomstu těmto dvěma kreaturám, vypadlým z líhně všech budoucích hvězd, voe, z internetových šprťouchlat. To už dnes nejsou castingy? Nebo je v porotě buzna, která za kníratou felaci flákne na obrazovku něco tak hnusného, tristního a nevtipně odporného? Ke zbytku pořadu se raději nebudu vyjadřovat, neb bych byl považován za neurvalce nejhrubšího zrna, což by jistě nesmírně ranilo mou vnímavou duši...zabijte ty zmrdy, prosím. A teď všichni: ZA - BÍT, ZA - BÍT, ZA- BÍT, ZA - BÍT !!!!!!!! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Snídaně s Nohou je tak na to, když jste doma sami, chystáte se do práce, nebo do školy a nechcete si připadat tak osaměle a zbytečně. V tu chvíli si pustíte tuhle hrůzu. Tři hodiny těch samých zbytečných keců pětkrát v týdnu. Chtěl bych poznat dramaturga, protože musí být vážně kumšt něco takového dávat dohromady. 15% ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jako velmi velmi mladý jsem se u toho probouzel, snídal, oblékal a dělal hromadu dalších, obvyklých ranních činností;-). Tady nemá být přítomno žádné umění, ale jen prostá zábava na probuzení s trochou informací, zajímavými tématy, slušnými moderátory a univerzálností (pokrytí věkové kategorie 7-50?). Hlavně sem nezapomeňte připsat, jak je Dobré ráno na ČT o mnoho lepší... ()

Nerdvana 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že kdysi byla novácká Snídaně lepší. Zprávy věcné, zajímaví hosté z různých oborů a ač nudní, tak alespoň trochu kultivovaní moderátoři. Teď? Bulvární stoka plná popkulturních blondýn a nagelovaných pseudofrajerů se zvláštním nehumorem doplněným hloupoučkým chichotáním. Zajímavě to odráží, co se s tou komerční televizí vlastně stalo. ()

wayne99

všechny recenze uživatele

V dobách kdy Nova začínala to byl přijemný pořad na ranní probuzení, původní moderátorské dvojice tvořili Lucie Výborná + Pavel Svoboda, Dana Morávková + Libor Baselides a Markéta Mayerová se Slávkem Bourou. Ono i ty seríály v letech 1994-96 byly ke koukání - Měsíční svit s Brucem Willisem, Vražedné pobřeží s Nickem Slaughter a MASH a Alanem Aldou, to vše je už bohužel pryč, nahradily je bezduché sračky typu Ordinace, Ulice apod. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Za dvacet let se ve Snídani s Novou vystřídalo 40 tisíc hostů. (M.B)
  • Od 5. září 2022 se pořad vysílal ze zbrusu nového studia a také s názvem, ve kterém už chyběl dovětek „s Novou“, tedy jenom Snídaně. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama