Reklama

Reklama

Snídaně

(pořad)
  • Česko Snídaně s Novou
Publicistický / Talk-show
Česko, 1994, 181 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Johan Mádr (moderátor), Ondřej Havel (moderátor), Milan Peroutka ml. (moderátor), Nikola Čechová (moderátor), Kristina Kloubková (moderátor) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snídaně s Novou je televizní pořad TV Nova, Snídaně je vysílaná od počátku vysílání TV Nova. Snídaně se vysílá každý všední den od 5:55 do 9:00, dříve byla vysílaná již od 5:00. Během ranního vysílání probíhají rozhovory, každou půlhodinu se vysílá zpravodajský blok, po něm přehled tisku a dopravní servis. Před sedmou hodinou se vysílá Pohádka pro děti doprovázená soutěží o hračky. Kromě moderátorů do vysílání zasahují i moderátoři u internetu. Nechybí informace o počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné, když občas omylem pustím, nemohu se samým údivem odtrhnout, jak nám všem tato televize "zpříjemňuje" ráno... Kopněte už nekdo ty "modelky" do prde+e, vždyť to není normální!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

venca163 

všechny recenze uživatele

A přichází čas na zprávy, Vítku, co tu máme? - Ahoj Tomáši, hned se na to podíváme. Chviličku ztrpení, už na tom pracuju. Táák, jen co se mi načte seznam.cz. Momentík. Ano. Jo, takže na Strakonický se dneska stala obrovská bouračka. Moment, podívame se na podrobnosti...teď to nějak vypadlo. Ne, dobrý, jsem tam. Ne počkat. Nějak to nefunguje. Momentík. (30%) ()

Reklama

Mejdzula odpad!

všechny recenze uživatele

Tato relace pro mne představuje dlouholetý dobrovolný každoranní ojeb. Velmi dlouhou dobu jsem vše snášel a neměl jsem nic proti, až poslední dobou se mi tento výtvor neskutečně, ale opravdu neskutečně zhnusil. Nad chováním jistých "moderátorů" zůstává rozum stát, a to čím dál víc a čím dál na všech. Dokonce i ti dva Tomášové mne již deprimují. Otázkou tedy pro mne zůstává, proč tak najednou přišlo to zvracení? Asi to částečně souvisí se zhoršením kvality, zvýšením debility a nouzí na trhu s nápady, ale velký podíl má na tom zajisté i to, že už se nyní do školy vstává znatelně hůře a tak to co souvisí s ránem je špatné. Jedna výhoda tu ale byla (dokud sledováno): posledně chodící pohádky (tohle & tohle) mne dokázaly rychle dostat od snídaně (od téhle i té skutečné jídelné). Když nad tím tak přemýšlím, tak nemám ráno většinově rád, naštěstí už ho prožívám se Studiem 6, které je pro mne nepopsatelně lepší...na rozdíl od Dobrého rána, to mi též přijde více než ubohé.. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Nezbývá, než souhlasit s komentářem toho kolíka Kulyka z hradu Kulíkov. Jen dodám, že nedávno nahradila jakousi zapomenutelnou dvojici jistá dvojka hard core gayů (možná jen přihřátých metrosexuálů), kteří pouští frky o 106² a je to tak trapné, že mi moje 49'' LCD po každém tom frku sletí ze zdi. Ale jak říkám, jsou to gayové, tak jsem shovívavý. No, nekecej, ty pyčo! Tak je společnost totiž nastavena - aby byla ke gayům a metrosexuálům tolerantní a shovívavá. Televizi vždy znovu pověsím. Update po pár letech. Zvykl jsem si snídat u proužku čt24, ale v poslední době čtu tak hrozné zprávy, že dám raději přednost žoviálním nováckým dvojicím, kteří dělají investigativní novinařinu s babičiným cukrovím, dědovým medem, tetčinou voňavkou a posilovacím přístrojem otylého vejsrostka z neznámého kolene. Fakt v klidu. Člověk nic ráno neřeší. ()

Vodin 

všechny recenze uživatele

Když je člověk ještě rozespalej, tak snese hodně. Většinou pěkná moderátorka, s nějakým Lojzou, kterého si ani nevšímám a říkám si radši kdyby tam nebyl. Ale aspoň sleduju jak mi ty hodiny ubývají a budu muset jít zase makat, dozvím se jak se asi obléct,protože z okna se podívat je moc složitý a občas se dozvím jak uplést nějakej věnec, nebo udělat něco z papíru aneb nesnesitelný Láďa Hruška. 50% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Od 5. září 2022 se pořad vysílal ze zbrusu nového studia a také s názvem, ve kterém už chyběl dovětek „s Novou“, tedy jenom Snídaně. (DominatorCZ)
  • Za dvacet let se ve Snídani s Novou vystřídalo 40 tisíc hostů. (M.B)

Reklama

Reklama