Reklama

Reklama

Snídaně

(pořad)
  • Česko Snídaně s Novou
Publicistický / Talk-show
Česko, 1994, 181 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Johan Mádr (moderátor), Ondřej Havel (moderátor), Milan Peroutka ml. (moderátor), Nikola Čechová (moderátor), Kristina Kloubková (moderátor) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snídaně s Novou je televizní pořad TV Nova, Snídaně je vysílaná od počátku vysílání TV Nova. Snídaně se vysílá každý všední den od 5:55 do 9:00, dříve byla vysílaná již od 5:00. Během ranního vysílání probíhají rozhovory, každou půlhodinu se vysílá zpravodajský blok, po něm přehled tisku a dopravní servis. Před sedmou hodinou se vysílá Pohádka pro děti doprovázená soutěží o hračky. Kromě moderátorů do vysílání zasahují i moderátoři u internetu. Nechybí informace o počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Nezbývá, než souhlasit s komentářem toho kolíka Kulyka z hradu Kulíkov. Jen dodám, že nedávno nahradila jakousi zapomenutelnou dvojici jistá dvojka hard core gayů (možná jen přihřátých metrosexuálů), kteří pouští frky o 106² a je to tak trapné, že mi moje 49'' LCD po každém tom frku sletí ze zdi. Ale jak říkám, jsou to gayové, tak jsem shovívavý. No, nekecej, ty pyčo! Tak je společnost totiž nastavena - aby byla ke gayům a metrosexuálům tolerantní a shovívavá. Televizi vždy znovu pověsím. Update po pár letech. Zvykl jsem si snídat u proužku čt24, ale v poslední době čtu tak hrozné zprávy, že dám raději přednost žoviálním nováckým dvojicím, kteří dělají investigativní novinařinu s babičiným cukrovím, dědovým medem, tetčinou voňavkou a posilovacím přístrojem otylého vejsrostka z neznámého kolene. Fakt v klidu. Člověk nic ráno neřeší. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Dne 3.9. 2018: "MODERÁTOR PETR SVOBODA VEDE SVÉHO SEDMIROČNÍHO SYNA POPRVÉ DO ŠKOLY! NENECHTE SI TO UJÍT!" Že na tv Hovna něco berou je všeobecně známo, ale že už i IQ mají jak bublající bahno, to už je moc. Takovou vypatlanost předčí už jen jejich Televizní Noviny. Ne jenom, že si to s klidným svědomím nechám ujít, ale ještě ho prokleju do pátýho pokolení!!!! ()

Reklama

venca163 

všechny recenze uživatele

A přichází čas na zprávy, Vítku, co tu máme? - Ahoj Tomáši, hned se na to podíváme. Chviličku ztrpení, už na tom pracuju. Táák, jen co se mi načte seznam.cz. Momentík. Ano. Jo, takže na Strakonický se dneska stala obrovská bouračka. Moment, podívame se na podrobnosti...teď to nějak vypadlo. Ne, dobrý, jsem tam. Ne počkat. Nějak to nefunguje. Momentík. (30%) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

K Snídani s Novou se mi nejvíce pojí stížnosti zdejších moderátorů na to, jak musejí každý den vstávat opravdu nezdravě brzo. Naprosto zbytečné tři hodiny tlachání, za které jsou ta ranní ptáčata až hříšně placená. Normálně si na nevyváženost platebního ohodnocení různorodých profesí nestěžuju, tahle relace mi přijde ale opravdu jako definice zbytečného zaměstnání v oboru "moderátorství". ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

3 hvězdy za to, že jsem to sledoval každý den, co jsem chodil do školy a ještě sleduju. Docela se tam dozvíte máte to i se zprávama a se sportem, neni to špatná talk-show... Na nic jineho ráno nekoukam pro mě už je to automatický, ale zase tomu víc jak 3 hvězdy nedám, protože to neni zase něco co miluju ze všeho nejvíc a že by to bylo něco co sleduji i mimo než ráno to neni :)... 3 hvězdy bohate staci a taky jsou dobry moderátoři je s nima i někdy docela velká zábava do rána mě vždycky nasadí oni :) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Za dvacet let se ve Snídani s Novou vystřídalo 40 tisíc hostů. (M.B)
  • Od 5. září 2022 se pořad vysílal ze zbrusu nového studia a také s názvem, ve kterém už chyběl dovětek „s Novou“, tedy jenom Snídaně. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama