Reklama

Reklama

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

  • USA Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V dalším pokračování svých fantastických dobrodružství se kapitán Jack, ke kterému se štěstěna opět jednou nemilosrdně obrátila zády, ocitá tváří v tvář bandě smrtících pirátských duchů pod vedením strašlivého kapitána Salazara (Javier Bardem), kterým se podařilo uniknout z Ďáblova trojúhelníku a jejichž jedinou touhou je připravit o život každého piráta - a zejména Jacka. Jackovou jedinou nadějí na přežití je bájný Poseidonův trojzubec, ale pokud má mít šanci ho nalézt, musí přesvědčit ke spolupráci Carinu Smythovou (Kaya Scodelario), geniální a krásnou astronomku, a Henryho (Brenton Thwaites), tvrdohlavého mladého námořníka a člena královského námořnictva. Jedině s jejich pomocí má kapitán Jack, svírající v rukách pevně kormidelní kolo Umírajícího racka, své zoufale nicotné a zchátralé lodi, naději nejen zvrátit nepřízeň osudu, se kterou se poslední dobou potýkal, ale také zachránit si život ve střetu s nejmocnějším a nejděsivějším protivníkem, jakému byl kdy nucen čelit. (Falcon)

(více)

Recenze (934)

zekon 

všechny recenze uživatele

Kromě nepříjemného pocitu umělého natahování a ždímání lovů na dívacích jde o lepší z dílů. Je vidět že Bloom i Knightley už se jim na to vyprdli nicméně Depp je Depp :) Chtělo to víc těch fórů které to fakt táhnou nad hladinu ale jinak dobrá akce a zábava. Nicméně, doufám že důchodci na šalupě už skončili a nenajde se blb co se bude chtít přiživovat. ()

titi74 

všechny recenze uživatele

Sklamaný som síce nebol , ale na prvé dva diely to nemalo , škoda použitých a vymyslenych dialogov v deji čo už predtym sa vedelo že bolo inak , už teras menia v nezmysly , za toľko milionov dolárov a iba dva herecké vykony bolo vidno , tak utopily doktora mračka a stroskotali na ostrove hrdlorezov pod bermudskym trojuholníkom 4 ()

Ajculka 

všechny recenze uživatele

Konečne pokračovanie Pirátov ako sa patrí. Capitán Jack Sparrow, ktorý zas (ne)má Čiernu perlu, akcia, vtipy.... taká pekná pirátska zábava až som dostala chuť dať si s nimi rum. Jedine ma iritovali posledné minúty filmu, ktoré našťastie Jackov hláškou poslali do zabudnutia. ♥♥♥♥ ()

Deeena 

všechny recenze uživatele

Návrat ke starým dobrým kořenům. Konečně. Jsem nadšená. Úžasný návrat. Potitulková scéna má značit co?........ :) ()

jakup57 odpad!

všechny recenze uživatele

. tak. Už dlho som nepísal žiadny komentár k filmu, ale toto stojí za pár slov. O M G !!! TO ČO JE ZA SRAČKU ??? 70 % ? Absolútna strata času ! Totálne ohratý príbeh, postavy, trápne dialógy, miesta kde som sa akože mal smiať, no nebolo sa absolútne na čom. Predigitalizované a preefektované skrz-naskrz. Úplný brak, odpad ako vyšitý ! Nula nula perecent. ()

B.e.r.n.y 

všechny recenze uživatele

První třetina filmu je poměrně zdařilá a slušně mě bavila. Jack už sice zdaleka není to, co býval, ale přesto ještě místy tasí nějakou pamatovatelnou hlášku a gesto. Bohužel s přibývajícími minutami se snímek mění v poměrně značnou slátaninu, kterou scénáristé horko těžko drží pohromadě. V tom důsledku je dost pravděpodobné, že finální "rozuzlení" (nebo jak tomu vlastně v tomhle případě říkat...) vás nijak nezasáhne. Triky a efekty evidentně nejsou vše. Nově obsazené postavy neurazí -> hlavně britská imperiální čarodějnice, která si naneštěstí ale ve filmu moc neštrejchla. Barbossa, na kterého jsem se těšil, se taky nijak nepředvedl... Jo a abych nezapomněl -> Zombie žraloci byli fajn! 20% ()

chosan 

všechny recenze uživatele

Musíme si přiznat, že tento díl už nebyla taková sláva! Alespoň mě to přišlo takové trochu nevýrazné a divné proto za mě jde určitě o nejhorší a nejslabší film ze série. Dobře objevil se znovu Orlando a Keira, ale jen na chvilku a nevýrazně a jinak mě ten film přišel zkrátka nic moc. Za mě určitě slabota za 55%. Ale těším se na další snad lepší díl! ()

j1981 

všechny recenze uživatele

Už se mi chce zvracet z furt stejné melodie,stejně blbýho J.Deppa. Příběh by nebyl zas tak špatný,ale Depp je fakt trapnej. A P. McCartneyho si mohli odpustit/asi nemohl překousnout,že v jednom z dílů hrál K.Richards,tak si taky musel zahrát/. ()

Petrsvetr80 

všechny recenze uživatele

Docela, se mi to líbilo,je viditelné zlepšení, oproti čtyřce,(alespoň pro mě), 70%/, ale čtyři hvězdy dám kvůli tomu, že to bylo lepší než ůděsná čtyřka. ()

Jarda68 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Po natahované trojce a nudné,mdlé čtyřce přicházejí noví režiséři s poměrně svěží,rychle odsýpající podívanou,která postrádá nudné momenty. Nové postavy (v čele s Javierem Bardemem v roli kapitána Salazara) jsou fajn, digitální triky velmi kvalitní. Celkově podařený blockbuster. 75% ()

mullerad 

všechny recenze uživatele

Piráti z Karibiku bola totál pecka a všetkých pobavila. Ďalšie časti išli podľa mňa od 10-tim k 5-tim. Táto časť jednoznačne najlepšia. Efekty suprové, nápady stále vynikajúce a herci (až na pár výnimiek) perfektný. Palec hore! Pozriem si to ešte raz, alebo dvakrát. ()

Sireen 

všechny recenze uživatele

Ačkoli je tu film Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta poměrně vychvalovaný, za sebe musím konstatovat, že se mi moc nelíbil. (spoilery) Jistě, začalo to velmi slibně, syn Willa Turnera chce zachránit svého otce a málem ho zabije jakýsi mrtvý kapitán který má vzkaz pro Jacka Sparrowa....a sám Jack nasadí vysokou laťku svým vykradením banky. Ovšem už s příchodem Cariny se film jaksi promění v parodii sebe sama, tím spíš, že se snaží tvářit vážně. Jack je neustále opilý, Carina je stejně umíněná a otravná jako bývala Elizabet a banda mrtvol v čele s nějakým Španělem, co má na Sparrowa spadeno; to už jsme viděli, ne? Herecky to pro mě zachraňoval Barbossa, Willův syn (i když ten byl taky dost nevýrazný) a Gibbs. Hudba dobrá jako vždy, a pár scén se taky povedlo, ale to už ten film bohužel nezachrání. ()

Majrek 

všechny recenze uživatele

Toto byl první díl série, který mne vcelku nudil - kromě pár zdařilých vtipů a nápadů (jako např. s gilotinou či trojzubcem) šlo vždycky jen o žánrové klišé s předem odhadnutelnou pointou - na scénu vstupuje srdnatý "Honza", brzy nato legendární Jack Sparrow a pochopitelně sebevědomá a geniální žena (jakási druhá Elisabeth Swanová), kteří se pochopitelně nachází v prů*eru a jejich život jako obvykle visí na vlásku. Pochopitelně vymyslíme nějakého toho záporáka s novým typem lodi, který velí (světe div se!) opět mrtvým námořníkům. Jakobych to už někde viděl... Nějak se to splete dohromady, okoření pár akčními scénkami a máme to hotové - polotovar se dá přece taky jíst... Škoda, že autoři trochu víc nezapracovali na postavách, dialozích, nebo nějaké vedlejší dějové linii. Takhle je to holt jen fastfood a ne kvalitní labužnický zážitek... ()

Hromad_a 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli to bylo režií, scénářem nebo asi vším, ale film už ztratil náboj jako předchozí díly. Vtípky i dějová linie moc nepřekvapí a pár efektů tomu moc nepomůže. Jako nenáročné večerní pokoukání u TV když není nic lepšího, tak asi jo, ale jako film pro pobavení to už není. ()

nevergiveup 

všechny recenze uživatele

Za mne návrat k tomu v čem byli piráti opravdu dobrý. Po slabých dílech mám jsem měl stejný pocit, jako když jsem poprvé viděl první a druhý díl. Daleko přesáhlo mé očekávání. Black pearl zamířila z vln průměrna do kvalitnějších vod a pokud bude další díl ve stejném duchu, sem s ním. 80% ()

Zackk 

všechny recenze uživatele

hezké a dobře udělané, konečně navázali na původní příběh a zavázali všechny volné konce. tímt dílem by to mohlo všechno skončit - což se samozřejmě nestane páč to vydělalo balík :D ()

wizaard 

všechny recenze uživatele

Poslední díl Pirátů jsem původně nechtěl vidět a jeho zhlédnutí jsem odkládal, jak to jen šlo. Ale pak jsem si ho nakonec na Netflixu jednoho večera pustil a ve finále jsem vůbec nebyl zklamaný - naopak. Na poměry série se jedná o velmi důstojné uzavření příběhu, které sází na ověřené nápady z minulých dílů a nabídne všechny známé tváře, zajímavého záporáka (i když Davy Jones se mi líbil ještě o trochu víc), nešetří s zábavnými eskapádami a také grafické efekty jsou velmi povedené a párkrát i originální (scéna s rozestoupeným oceánem se povedla). Takže jen doufám, že se skutečně jedná o poslední díl (nerad bych, aby tvůrci sérii dál trápili), pak jsem ochotný 4 hvězdy bez větších výčitek nechat a sérii zamávat. ()

Související novinky

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

24.10.2018

Scenáristé Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick měli údajně mít první schůzky se studiem Disney o potenciálním rebootu miliardové série Piráti z Karibiku. Zatím není jasné, jestli… (více)

Depp, Rylance a Pattinson mezi barbary

Depp, Rylance a Pattinson mezi barbary

23.10.2018

Johnny Depp (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) a producent Andrea Iervolino (Hudba ticha) nedávno oznámili spolupráci na několika nových projektech, přičemž tím prvním se stane snímek Waiting for… (více)

Liga spravedlnosti 2 jen tak nebude

Liga spravedlnosti 2 jen tak nebude

20.11.2017

U filmových sérií platí jednoduchá matematika - pokud je další díl úspěšnější než ten předchozí, jede se dál, pokud ne, místo pokračování se dá chvíli pauza a potom ideálně reboot. Letos takhle… (více)

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

13.08.2017

ČSFD rádio Filmové melodie jsme právě obohatili o více jak 515 tracků z největších soundtrackových novinek posledního roku! Navíc s úpravou playlistu, ve kterém každá druhá skladba je novinka.… (více)

Reklama

Reklama