Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Tak Rebirth byl lepší, to co nakousl se nezpracovalo. Každý díl vypraví o nějaké postavě či postavách bez určení místa a času (výjimku tvoří Kitana a Mileena) to kazí dojem nějaké pospojitosti a posloupnosti. Nejlepší díly jsou: Raiden (jiné zpracování) a Škorpion a Sub-Zero. Možná by tomuto seriálu neškodila delší stopáž epizody. První řada dostala tři hvězdy, druhá stojí za hovno, tak dostane jednu hvězdu, tudíž celkové hodnocení je 2 hvězdy a to je navíc druhá řada neukončená a měla by být třetí. Prostě to, co mělo být v druhé řadě není (turnaj). Na případnou třetí řadu se dívat nebudu, možná jen na první díl, jestli se náhodou nebude konat zázrak, moc v to ale nevěřím. ()

Reklama

Spike23 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jednalo o desetiminutová videa na youtube, která sloužila především jako úvod a přiblížení nové hry, byla to perfektně odvedená práce, a hlavně stojí za zmínku Raidenův díl. Občas mi některé díly připadaly sice na úplně rozdílné úrovni, a ne že by mě zrovna bavily, převážná většina ale byla přesně to, co jsem jako úvod některého z charakterů potřeboval vidět. Když jsem před několika dny viděl trailer na druhou sérii, zas mi nezbývá nic jiného, než se na to těšit, jako když jsem se už ani nevím v kolika letech těšil na Mortal Kombat 4. ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Jako skalní fanoušek fenoménu jménem Mortal Kombat musím říct, že jako vtip je to dobrý. Ale jinak ? Díl má 10 minut. Z toho tři minuty předmluva a dvě titulky. Takže samotný díl má tak 5 minut. To není seriál ale urážka. Tímhle způsobem bude mít celý seriál tak 500 dílů a z toho 300 jenom turnaj. Měli to zkusit jako film. ()

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Problém tohoto webseriálu je v tom, že je v něm spousta materiálu, který je divákovi podán nezábavně. Po nezábavné sekvenci pak následuje krátká bojová akce, která průšvih vyrovná. Tancharoenovi se určitě nedají odepřít skvělé nápady a efektní bitky. Jsem zvědav, co předvede v celovečerním filmu, pokud se k němu nakonec dostane. Doufám, že ne to, co předvedl ve druhé řadě Legacy, kde už balast převažuje nad zábavou poněkud okatěji, než v první řade. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • Do role čaroděje Shang Tsunga se v druhé sérii Mortal Kombat: Legacy vrátil po 18 letech od filmu Mortal Kombat (1995) herec Cary-Hiroyuki Tagawa. Naposledy pak tuto postavu ztvárnil ve videohře „Mortal Kombat 11“ (2019), kde ji propůjčil svůj specifický vzhled i hlas. (Kenoth)
  • Kvůli nízkému rozpočtu jsou náročné scény nahrazeny animací. (NiaWolf)
  • V pokračování z roku 1997 měl původně ztvárnit Jaxe Michael Jai White. Odmítl roli kvůli filmu Spawn (1997). V seriálu však již roli přijal. (Mandalorian)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama