Reklama

Reklama

Mia a Brian se radují z narození dítěte a oddávají se rodičovským starostem. Miin bratr Dom se probouzí vedle Eleny, bývalé parťačky federálního agenta Hobbse, který šel celé partě po krku. Právě on Doma vytrhne z jeho poklidného života. Kupodivu mu nechce nasadit želízka, ale přichází s nabídkou, která se neodmítá. Hobbs se už dlouho snaží dopadnout bývalého příslušníka speciálních jednotek SEALs Owena Shawa a jeho gang, který svých schopností za volantem využívá k páchání zločinu. V Owenově analyticky chladnokrevném mozku vznikl plán na krádež nebezpečné technologie sloužící k výrobě zbraně hromadného ničení. Je potřeba mu v tom zabránit, proto se Hobbs obrátí na Doma a jeho parťáky s žádostí, aby své schopnosti tentokrát využili ve prospěch něčeho užitečného a protivníka porazili jeho vlastními zbraněmi. Výměnou za pomoc jim nabízí čistý trestný rejstřík pro všechny a možnost vrátit se domů. (TV Nova)

(více)

Diskuze

AdamesWWE

AdamesWWE (hodnocení, recenze)

Až teraz som si všimol, že v šestke nebudú Tego Claderón a Don Omar. Škoda, v pätke dobre hláškovali.

na příspěvěk reagoval Spiker01

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

já taky buď zítra a nebo až 13.6 :D A všem kteří jdou dneska přeji nadupanou zábavu! :D

na příspěvěk reagoval Spiker01

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Tak za chvílu vyrážím do města a od 19:40 ! Jsem nadrženej jak na ženskou ! :-D

na příspěvěk reagoval Chipsonator

miso1099

miso1099 (hodnocení, recenze)

Shakers

ked si chcem pozriet PPČ nerealne akcne sceny, tak si pustim Expendables :-D A este sa aj nasmejem.... Ale pri FaF len cely film krutim hlavou, ako toto mohol niekto bez hanby pustit do sveta,,, A dalsia vec je ze nevdim nic na tuningu. Kupit nejaku konzervu, nasackovat do nej 10 nasobok jej hodnoty a nakoniec ked chce ist mamka na nakupy do Metra tak musia ist na tatkovej Felde, lebo do toho spickoveho auta s Recaro sedackami a 20timi reprakmi v kufri sa nezmesti ani karton mlieka... KRAVINA... ale to som trochu odbocil :-)

na příspěvěk reagoval Shakers

Uživatel miso1099 smazal svůj příspěvek.

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

miso1099

Neviem ako ty ale ja sa na sériu FaF pozerám už len s toho, že chcem vidieť tie cool nereálne akčné scény ... reálne si môžem vyskúšať aj doma.

na příspěvěk reagoval miso1099, miso1099

miso1099

miso1099 (hodnocení, recenze)

cela seria Rychlo a zbesilo je velka srackovina... A piaty diel bol uplne najhorsi, skoda ze nie je nizsie hodnotenie ako odpad. Ale pozriem si aj tento diel. Aspon sa zasmejem na tych priblblych scenkach, kde neplatia fyzikalne ani logicke zakony, ale svaly a velka guraz prekanaju vsetky prekazky...

na příspěvěk reagoval Shakers

SeBig

SeBig (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo jaký má názor Rob Cohen na to co Lin z tou sérii udělal? :) docela by mě zajímalo jestli má radost, že se o takhle skvěle rozvinulo

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Paráda, tak už se rychle a zběsile těším na zítřejší rychle a zběsilej den, už abych rychle a zběsile vkráčel do kina na úžasný rychle a zběsilý film Rychle a zběsile 6 !!! :-))) SNad to u mě bude na 5* a nebude tam až moc do oka bijících nereálných scén ;)

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

EastinMiles

První Thor byl u mě na hraně mezi 4 a 5*, ale já zaokrouhlil s 90% na tu 5*, třeba bude Thor 2 o stupínek lepší, uvídíme :-)

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Ouwen

Jo jasný, to ani neříkám =). Čím očekávanější film je, tím větší pozornost na něm lpí to je tak vždycky. Ale když je dobrej, tak jsou ti, kdo ho nenávidí už z principu, odsunuti do pozadí vlnou nadšení ;).

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

jarkolar

Já názory přeci nikomu neberu, ale jediný pozitivum z těch novinek má Iron Man 3. Ale jako přiznám se, že se bojím, že mně Rychlá 6ka zklame, to lhát nebudu :)

na příspěvěk reagoval jarkolar, EastinMiles

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Ouwen

Zase nemůžeš čekat, že každá očekávaná novinka, bude lidi uspokojovat, ať už bude jakákoliv. Když se nelíbí, tak se prostě nelíbí a nemusí záležet na tom, jak moc očekávaná je.

na příspěvěk reagoval Ouwen

VojinRyan

VojinRyan (hodnocení, recenze)

Ouwen

Tak k tomu je ešte ďaleko. Ale nablízku sú ešte Wolverine, F&F 6 ( čo sa u nás oficiálne začne zajtra ) a potom Thor alebo Star Trek. Blockbusterov je dosť a tak som aj ja osobne zvedavý ako to bude.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Přesně jsem věděl, že film bude hodně kritizován. Poslední dobou mi přijde, že lidi kritizují každou očekávanou novinku, co vyjde... 

na příspěvěk reagoval VojinRyan, jarkolar

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

Ked tank na dialnici presiel do protismeru a kosil vsetka auta akoto ze to jedine biele ktore zabrzdilo pred nim tak pekne tlacil pred sebou a nezroloval tiez?

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Justin Lin a samurajští zabijáci

Justin Lin a samurajští zabijáci

18.10.2017

Po 4 dílech Rychle a zběsile utekl Justin Lin ke Star Treku a dosud nevíme, co bude točit dál. Z jeho bourneovky s Jeremym Rennerem sešlo a Space Jam 2 nezní dvakrát reálně, slušnou šanci na… (více)

Z Raidu do Star Treku

Z Raidu do Star Treku

27.07.2015

Třináctým celovečerním Star Trekem se bude slavit padesáté výročí celé značky. Režisér Justin Lin (Rychle a zběsile 5) si tak musí připravit spoustu trumfů, aby uspokojil širokou fandovskou základnu.… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

Reklama

Reklama