Reklama

Reklama

Tři kluci a nemluvně

(seriál)
  • USA Baby Daddy
USA, (2012–2017), 36 h 53 min (Minutáž: 21–25 min)

Tvůrci:

Dan Berendsen

Hrají:

Jean-Luc Bilodeau, Derek Theler, Melissa Peterman, Chelsea Kane, Tahj Mowry, Alec Medlock, Tuc Watkins, Lance Barber, Greg Grunberg, Ashley Argota (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Z Bena se ze dne na den stane táta, když před svým vchodem objeví odložené malé dítě, které tam nechala jeho bývalá přítelkyně. Ben se rozhodne holčičku vychovávat. Pomocnou ruku mu podá jeho máma, bratr Danny, nejlepší kamarád Tucker a jeho dobrá kamarádka Riley, která je do Bena v skrytu duše zamilovaná. (TV Nova)

Recenze (49)

Olík 

všechny recenze uživatele

Nejprve strach, že půjde o takové sitcomové Tři muže a nemluvně. Máme dítě, jsme chlapy, nevíme co s ním, pleny lepíme izolačkou...ha, ha, ha, hi, hi, hi, ho, ho, ho.....to už tady bylo. Nakonec i jo, ale prioritně jde recyklovanou situační komedii, která jestli něčím na první dobrou praští do nosu, tak svou instantností. Nevím, ale poslední dobou mi přijde, že nám servírované americké seriály vypadají jeden jako druhý....Tři kluci a nemluvně, Mladí a hladoví, Neranditelní....jedna velká pásová výroba. Neříkám, že nepobaví, ale nemají svoji tvář. Slušná kulisa, která rychle zapadne. ()

Mina230692 

všechny recenze uživatele

Zas taková hrůza to není. Znám i horší věci. Na relax je to opravdu dostačující. Když hodnotím seriál, tak mi nestačí vidět pilot. Mám takové pravidlo, že musím shédnout alespoň jednu celou sérii (aby to bylo poctivé, neukvapené hodnocení) Takže věřte mi, opravdu to je celkem pohoda a někdy jsem se i zasmála,ale u druhé serie jsem se začala trochu nudit. Ono prakticky se v každé epizodě velice nic neděje a pořád se omýlá to samé. Ale jak už jsem řekla, znám horší. ()

Reklama

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem si doslova zamiloval. Každý díl mě dokázal svým dějem rozesmát a vždy žasnu nad tím, jak scénáristé takový zapeklitý děj vymysleli. Jsem také rád, že postavy nehrají nějaké příliš známé osobnosti, protože tito herci jsou tou svou neznámostí dokonalí a nikoho z nich bych nevyměnil. Podle mě úžasný seriál, který doufám ještě bude pokračovat... ()

RoxiEngel 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi na tom hodně vadilo, že zápletky jsou nerealistické a přehnané. Ale časem jsem se naučila povznést nad to, že to nereálně prostě bude působit vždy a tak mě to začalo docela bavit. Je to bláznivé, pořád se tam něco děje. Vtipů se tam až tak moc neobjeví, ale třetí hvězdičku dávám za Dereka Thelera (Danny) a Jen-Luca (Ben), protože na ně bych se vydržela koukat, i kdyby hráli v největším propadáku. :D ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Další teenagerovský ABC recyklát hned několika motivů, co ve velkém opisuje od Přátel - A místy je i skutečně prachsprostě vykrádá.. - a zároveň ždímá laciné téma Tří mužů a nemluvěte, které mělo především dík těm dvěma zoufalým francouzským kouskům, co nesahají těm s triem Selleck, Dancy, Guttenberg ani po plíny, raději zůstat u ledu.. Ačkoli je Chelsea Kane opravdu kočka, skutečným králem téhle série se rychle stává obrovitý sympaťák Derek Theler se svou joeyovskou kreací.. ;) ()

Galerie (954)

Zajímavosti (9)

  • Dceru, hlavního hrdiny Bena (Jean-Luc Bilodeau), hrají v každé sérii vždy dvojčata. V první sérii to byla dvojčata Ali Louse a Susanne Allan Hartman. Ve druhé to byla Mila a Zoey Beske, ve třetí Ember a Harper Husak a ve čtvrté Sura a Kayleigh Harris. (katherine7)
  • Původně si v epizodě zahrál postavu Bena jiný herec. Až později byl obsazen Jean-Luc Bilodeau a pilotní epizoda byla přetočena. (peeteno78)

Reklama

Reklama