Reklama

Reklama

Půjčovna masa

(seriál)
  • USA Altered Carbon
Trailer 2
USA, (2018–2020), 15 h 36 min (Minutáž: 43–67 min)

Tvůrci:

Laeta Kalogridis

Předloha:

Richard Morgan (kniha)

Hrají:

Martha Higareda, Joel Kinnaman, James Purefoy, Stephanie Cleough, Ato Essandoh, Byron Mann, Andre Tricoteux, Matt Frewer, Renée Elise Goldsberry (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Po 250 letech strávených v hibernaci je oživený vězeň, který si může vydobýt svobodu jediným způsobem: musí zjistit, kdo je vrah. (Netflix)

Recenze (245)

mertikek 

všechny recenze uživatele

Moje krevní skupina. Kdo miluje sci-fi, akci, představu nesmrtelnosti a etické problémy s tím spojené, tak si tento seriál zajisté zalíbí. Předevší díky mému prokletí jménem Netflix jsem tento seriál zhlédl téměř během jednoho týdne, rozhodně doporučuji. ()

Ariella 

všechny recenze uživatele

Plně souhlasím s KevSpa. A pokud v tom pak ani nebude Kinnaman, tak to se spíš budu dál smát u Sleepy Hollow, a pak zkusím trpět u Carbona. ()

Natar 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla pro pravověrného scifistu super jízda Warpem 10. Ostatní hnidopichové a artový řiťopichové, ať se jdou bodnout. Tohle nemělo jediný špatný záběr, jedinou trhlinu v logice příběhu. Hal to ve svém komentáři vystihl. Insilvis má patrně na mozku moribundus. Lacike je dementní kokot (jak jinak), co ani neumí psát s diakritikou. ()

Pavlo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi slusny sci-fi serial, ktory ma dobry a chytry dej, zaujimavo vykreslene postavy a dobre efekty (na serial nadstandard). Prva polovina serie naslapana a druha, ked uz pride k vysvetlovaniu a objasnovaniu zapletky, deja straca na tajomne a miestami na logike. Dufam, ze druha seria sa vydari a viac zapracuju na deji. Inak nadpriemerny serial, v ktorom rozhodne nechybaju i nahe tela. 😊 ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Obstojná Cyberpunk atmosféra, detektívny príbej, niečo ako odboj. Náboženstvo s drsným ale spravodlivým ex-odbojárom. Herecky a režijne dostatočné. Edgar Allan Poe "Annabel Lee" And neither the angels in Heaven above Nor the demons down under the sea Can ever dissever my soul from the soul Of the beautiful Annabel Lee; ()

JendaBenda 

všechny recenze uživatele

Nechte si ty kecy o mišmaši, vykrádačkách a slabém ději. Tohle je super dílo! Po dlouhé době originální cyberpunk scifi. Cítím z toho Blade Runner a to já moc rád. Snad dojde na další série a bude to brzo. Za mě 95%. ()

Lali19 

všechny recenze uživatele

Nápad výborný, no prevedenie od druhého dielu hrozné. Prvá časť ma strhla, hovorím si : WAU to bude pecka, no ako som pozrel ďalšiu a ďalšiu časť tak som vlastne zistil, že ma nezaujal vôbec osud daných postáv a vlastne dopozeral som to iba preto, že keď už niečo začnem tak to chcem aj dokončiť. Nápad s menením Identit do iných tiel bolo asi jediné pozitívum. No spracovať to mohli oveľa lepšie. Niektoré časti mi pripadali, že sú iba aby natiahli seriál a nemali žiadnu výpovednú hodnotu. Za mna 15 %. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

Blade Runerovský vesmír, s námetom, ktorý sme už v niektorých filmoch videli ale s novátorským spracovaním a správnym ratingom, ktorý sa nebojí expresie, lascívnosti, násilia a nahoty. Pochmúrne scifi s morálnou dilemou. Dobrý herci a herečky, ktoré neváhajú sa vyzliekať a bojovať na smrť. Veď prečo aj nie keď si môžete telo vymeniť ako obnosený oblek. Ak teda na to máte prostriedky. Nápady a samotný chrakter scifi má v sebe prvky starších filmov ale dej si udržiava pomerne namakanú formu. Výborný je aj animovaný film, ktorý netflix pridal do deja. vzhľadom k súčasnej situácií je to celkom dobrá voľba ako uspokojiť nedostatok scifi kinematografie na plátne. ()

RadaRAW 

všechny recenze uživatele

Musím říct že ten to seriál se odehrává v opravdu zajímavém světě kde se dá vymyslet hromada zajímavých zápletek a příběhů. Bohužel příběh sám o sobě poměrně dost pokulhává co je opravdu škoda a mě samotnému přijde že největší důraz je kladen na World Building. Tudíž opravdu doufám že se v budoucnu dočkáme mnoha zajímavých děl odehrávající se v tomto zajímavém světě. ()

Rom4n 

všechny recenze uživatele

Môj najväčší problém s týmto seriálom je, že mi žiadna z postáv neprirástla k srdcu, možno z časti kvôli nevýrazným hercom. Tým pádom som sa nedokázal zahĺbiť do príbehu, aj keď určitý potenciál tu bol. Priemer. ()

rengers 

všechny recenze uživatele

Schránka - jako lidské tělo+vědomí, které je nahráno do PC velikosti a tvarem páteřní ploténky, která je umístěna v krční páteři - schránky - ( lidské tělo ). Takže pokud máte moc a peníze, můžete žít věčně. Scénář více méně dobrý, ale v seriálu hůř zpracovaný. Prostředí a bojové scény jsou na jedničku. Pokud nechcete moc bádat a přemýšlet o co tam jde, tak se na to nedívejte. ()

KraLuban 

všechny recenze uživatele

Naprosto bombastický svět potápí vlastně banální (a přitom překombinovaný) příběh. Počkal jsem si na konec, ale že bych z toho byl nějak na větvi, to fakt ne. ()

Mesmeric 

všechny recenze uživatele

1. série s Joelem Kinnamanem byla úplně špičková. Sama o sobě by zasloužila 5 hvězd. Škoda že se nerozhodli pro pokračování s ním. Neříkám, že 2. série byla špatná, ale kvality 1. nedosahoval ani zdaleka. Proto hodnotím 4*, jinak bych se nebal dát za 5 ()

Murazd 

všechny recenze uživatele

Po pilotu pouze 2* Kdyby kolem seriálu nebyl takový „hype“ asi bych dále nepokračoval, z počátku mě zarazil zvláštní styl vyprávění a rychlé dějové skoky. Po prvním dílu člověk prostě netuší co se děje…. Což je ve výsledu to nejlepší, dalšími díly člověk dál do příběhu proniká a jako hlavní protagonista postupně rozplétá vlákna zločinu tak i divák stále více chápe, jak svět v tomto seriálu funguje. Nakonec po shlédnutí celého seriálu (za 3 dny) solidní 4* ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Kyberpunkový Altered Carbon mění obsazení

Kyberpunkový Altered Carbon mění obsazení

30.07.2018

V čerstvě oznámené druhé řadě kyberpunkové sci-fi Altered Carbon od Netflixu se v hlavní roli vojáka Takeshiho Kovacse nově objeví herec Anthony Mackie (Captain America: Občanská válka, Detroit). Ten… (více)

Netflix a hvězda bojových umění

Netflix a hvězda bojových umění

01.07.2018

Netflix si objednal akční sci-fi seriál Wu Assassins s hvězdou bojové série Zátah Iko Uwaisem. Scénář k novince napíše John Wirth (Terminátor: Příběh Sáry Connorové, Falling Skies), o režii první… (více)

Barbar Conan míří do televize

Barbar Conan míří do televize

06.02.2018

Amazon dal před pár měsíci najevo, že si hodlá sehnat vlastní Hru o trůny. Krokem číslo jedna byl nákup televizních práv na Pána prstenů, z čehož se má ukuchtit prequel slavné filmové trilogie. Krok… (více)

Reklama

Reklama