Reklama

Reklama

Sejdeme se na Cibulce

(pořad)
Talk-show
Česko, 2013, 40 min

Účinkují:

Aleš Cibulka, Tereza Kostková, Aleš Háma, Vlasta Korec, Lumír Olšovský, Kamila Moučková, Eva Pilarová, Pavel Trávníček, Marie Retková, Václav Knop, Vladimír Hron, Kateřina Cajthamlová, Petra Janů (více)

Obsahy(1)

Zábavné setkání Aleše Cibulky a známých osobností, kteří se nebojí jeho nečekaných otázek. (TV Barrandov)

Recenze (79)

waits odpad!

všechny recenze uživatele

Nechci být ošklivý, protože Cibulka nevypadá jako hlupák a určitě to všechno dá hodně práce, ale pro mě prostě nemá charisma, vtipům se nezasměju a popravdě nerozumím tomu obrovskému prostoru, který dostává (a to nejen) na Barrandově. A tohle talk show (viděl jsem tři) mě zoufale nebaví. PS To okázalé tykání (Jeníčku, Ládíčku) mezi moderátorem a hosty a neustálé poplácávání se po ramenou (Vás já si vážím! Já si vás taky vážím!) potopilo ti jednu hvězdičku, kterou by to zminěného ode mě dostalo. A nemyslím, že se můj názor změní, až mi bude sedmdesát. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zas až tak moc mi tento pořad nevadil. Rozhodně jeden z těch trošku lepších (ne úplně tragických), ve kterých se Cibulka objevil a které moderoval. Hodně záleželo, koho si zrovna k sobě pozval, ale člověk se u toho i občas zasmál. Neviděl bych to tak úplně katastrofálně jak většina zdejších uživatelů. ()

Reklama

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Viděno cca 7 dílů. Cibulka se sice snaží, ale moc mu to nejde. Jink celkem zajímavý pořad, který bohužel naráží na to, že to pořád ještě neumíme, tak jako v zahraničí ( a taky proto, že podobné pořady už dnes dělá opravdu každá třetí " celebrita " a je jich tu už docela dost ) Dal bych dejme tomu 2 takové kostrbaté hvězdičky, protože jsem to mněl několikrát jako kulisu při práci na PC a zas tak špatné to nebylo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nesejdeme. Párkrát jsem totiž šel kolem, odvážně jsem nakouknul dovnitř a ... nepochopil jsem to. Nějací lehce povědomí lidé tam totiž vykládali historky, které mi nedávaly smysl ani po zderivování, neměly začátek ani konec a bujarý smích moderátora mi dával jasně na srozuměnou, že jsem tady špatně. Tento způsob zabíjení televizního času se mi prostě jeví dost nehumánní. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Cibulko, podstatné je, zda se ve tvém případě bude jednat o rostlinu dvouletou, či, nedejpeytla, vytrvalou.V obou případech se obávám toho, že zřejmě nebudu asistovat u smrti tvého pořadu, ať už dříve, či později. Chňá, chňá, chňá... a chňá...Tvůj epileptický smích mi připomíná Douglase, když chcal své paní skrze lososa na grilu, hmmm... výmluvnější gájprájd jsem fakt ještě nežral a to na mém jazyku již přistálo kdejaké hovno, inu, někdy se zvědavost nevyplácí a nestojí za předčasné šediny, nejistou erekci a chuť zabíjet. ()

Galerie (813)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení pořadu probíhalo v Divadle U Hasičů. (max21)

Reklama

Reklama