Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (675)

H34D 

všechny recenze uživatele

Expendables (2) byli přinejmenším z poloviny myšleni vážně, proto v nich pokusy o humor ne vždy fungovaly. Grudge Match je v prvé řadě komedie, přičemž obstojně vystupňovaná dramatická linie slouží až jako přidaná hodnota. Humor zde opravdu funguje, Peter Segal má cit pro vypointované gagy i fungující hlášky. A v momentě, kdy už se stává film příliš stupidním, zaútočí na vás element nostalgie, díky kterému vypustíte rozum z hlavy a necháte se unášet příjemnou retro zábavou... 7/10 ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Chytře, protřele, vtipně. To byla jediná cesta, jak tuhle věc ustát ve zdraví. Protože když se dvě největší hvězdy svléknou v ringu, se střihem a akčními scénami je to už výrazně slabší. Jak De Niro, tak Stallone se však drží ve výborné kondici a už podle očekávání jsou ty dialogové sekvence mnohem zábavnější a strhnuvší, nežli ty boxerské, které jsou tu jen aby dokreslovaly mustr příběhu. Je to živelné a mnohdy velmi vtipné. Bez zbytečných slz, sentimentu či otravných reminiscencí. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Dva filmoví boxeři, Stallone a DeNiro, opráší boxerské rukavice, aby vdechli život novým postavám, novým boxerům, mezi kterými je stará nevraživost. Snímek drží nad vodou humor a herecké výkony. Kdyby byl film koncipován jako drama a nikoli komedie, jistě by to nedopadlo tak, jak to dopadlo. Pro mě příjemná podívaná, která fanoušky boxerských filmů, zvláště tedy Rockyho a Zuřícího býka, potěší. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Rocky vs. Lamotta si dávají na hubu v poměrně slušné komedii o rodině a sportovním duchu. Celým filmem se táhne příjemný old-school odér a Sly i De Niro si ze sebe i ze svých slavnějších rolí dokážou udělat srandu. Vedlejší party jsou velice dobře obsazené, nejsympatičtější je jednoznačně synátor Jon Bernthal a dědula Alan Arkin. Nebýt tak toho velkého mínusu v podobě užvaněného, debilního černocha... Nemám televizi. Oblbuje to. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zuřící býci Rocky nezastaví.. Nostalgická sešlost, která posbírá pár bodů údery na bránici (vládne kouč Alan Arkin s octovým roztokem), ale když se začne nimrat v rodinných vztazích, ztěžknou jí nohy. Zazní gong posledního kola a ten zápas dvou pelichajících pardálů o zbytky slunce pustíte z hlavy. Vlastně ne, ještě budete chtít tichošlápka Kevina Harta oběsit na provazech ringu, aby to vypadalo jako nehoda.. Když se podívám na Stalloneho, co má při mači kromě rukou už svěšený i obličej či tu figurínu z Madame Tussaud, co měla být Kim Basinger, sám sebe se musím ptát. Bylo to o boxu, nebo o botoxu..?“ ()

Galerie (54)

Zajímavosti (29)

  • Po filme Krajina policajtov (1997) sa jedná o druhú snímku, v ktorej si spoločne zahrali Sylvester Stallone a Robert De Niro. (chochi18)
  • Razorov (Sylvester Stallone) dom sa v skutočnosti nachádza v New Orleans na ulici Park Blvd. Vo filme sa nachádza v meste Pittsburgh. (danny3l)
  • Když se Razor (Sylvester Stallone) prochází se Sally (Kim Basinger) v parku, lze spatřit, že v jednom záběru projdou okolo stromu. V dalším záběru projdou znovu okolo toho stejného stromu, který pak zmizí a místo něj se objevuje sloup lampy. Poté pár prochází opět kolem stromu a z dalšího záběru je opět vidět lampa. (ELBobes)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama