Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

O návrat relativně zavedené značky Scary Movie se pokusil jeden ze samotných otců a zakladatelů slova parodie: David Zucker. Zda-li se mu to povedlo je znát na zdejším hodnocení. Já jen mohu potvrdit, že špatné to určitě není, ale mele se tu stále jedno a to samé dokola a možná už to nemá takový šmrnc ani šarm jako před pár lety, kdy komediím kralovala například Bláznivá střela. To mi teď připomnělo, že si tvůrci na pomoc přizvali i samotného Leslie Nielsena, který se do té doby potácel v kravinách prvního stupně a bylo ho na takovéto filmy škoda. Zde si kraví jak se mu zlíbí a tvůrci mu to tolerují, nakonec z toho vypadne nejzábavnější role celého filmu. Sice se to nepovedlo na samotné očekávání, ale i tak to dokáže na dobu nezbytně nutnou zabavit. David Zucker zklamal, Leslie naopak potěšil. Svět plný paradoxů se opět setkal právě zde. --- Cindy, začínaj zprávy! Jedna bílá holka spadla do studny! Padesáti černochům dnes policajti natrhli zadek, ale svět se zblázní kvůli jedný bělošce, co zahučela do díry. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Po odporně ubohé dvojce se naštěstí chytl třetího dílu dílu jiný tým a to ne ledajaký. Takže je jasné, že očekávání byla veliká, jenže všechna sláva polní tráva a časy Bláznivých střel a Žhavých výstrřelů jsou nenávratně pryč a nepomůže tomu ani účast obou hlavních aktérů – Leslie Nielsena a Charlieho Sheena. Samozřejmě, vedle druhého dílu Scary movie je tohle ale perla, vedle Výstřelů a Střel je to vtipné asi tak, jako když umře pes. ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Je to blbé, ale třeba pořád lepší než většina filmů s Jimem Carreym. Scény s Charlie Sheenem jsou vcelku povedené, ale nejvíc se mi líbilo, když z televize vylezla mrtvá holka a dostala pořádně nabančeno. Jasně, bylo to poměrně trapné, ale přesně to mě totiž při sledování Kruhu napadlo, že by Samara (respektive tvůrci filmu) za zkažení/zkomičtění jinak dobrého filmu zasloužila. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Opravdu rád bych chtěl sledovat ty uživatele, kteří dali Scary Movie 3 odpad! - 2* jak se na ten film koukají a ani jednou se nezasmějí. Takovou perverzi bych trestal nucenými pracemi! Tenhle film si to nezasouží! Nejen že je lepší jak oba dva předchozí díly dohromady, ale občas se objevuje i ta výborná atmosféra Hot Shots nebo Blaznivých střel! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James L. Venable: 1. Past Your Bedtime? (Introduction) ,2. Just Got Serious ,3. Mexican Hat Rap ,4. Ridin Rollin ,5. Naughty Schoolgirls (Interlude) ,6. Do You Wanna ,7. Smoke It Up ,8. Fearless ,9. Cindy Discovers (Interlude) ,10. Who U Lookin' At ,11. Rock Rock, Bounce Bounce ,12. White Boy ,13. Aliens Arrive (Interlude) ,14. Mayhem Remix ,15. Scary Movie Suite, Pt. 1 (Original Score) ,16. Scary Movie Suite, Pt. 2 , ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • První film v sérii, který získal rating PG-13 místo R. Slovo „fuck“ oproti předchozím dvěma filmům v tomto díle zazní pouze dvakrát. (buzzwoody)
  • Když Cindy (Anna Faris) u vědmy shodí vázu, tak sloup, na kterém váza stála, nespadne, ale zůstane pevně stát v nakloněné poloze. Hned v dalším záběru ale sloup stojí opět rovně. (Honzyg)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama