Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná hororová parodie Scary Movie se vrací zpět. Po bratrech Wayansových se režie ujala legenda bláznivých komedií David Zucker (Bláznivá střela, Bláznivá střela 2, Připoutejte se, prosím!). V tomto díle (parodující především kultovní horor Kruh a slavný Matrix) musí Cindy prozkoumat tajemné kruhy v obilí a ještě tajemnější videokazety. Při svém pátrání se setkává s tajemným Orpheem, který ji vysvětlí, že ona je vyvolená a musí pomoci prezidentovi překazit invazi mimozemšťanů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (582)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

No asi nejlsabší Scary movie ze všech, i když za dvoujkou, která se taky nic moc nevyvedla, moc nezaostává. Především se totálně změnil styl filmu, už to není přímočaré, jednotuše účinné, ale moc nuceně filmové. Navíc vtipnost, nebo alespoň ta buranská vtipnost se vytratila kamsi do nenávratna. Tradiční nechuťárničky na jídlním lístku fanoušků této parodie vystřídalo luxusní ragú v podobě lecky přehrávaných vtipů. A parodie na 8 mile mi nepřišla snad vůbec vtipná. Váhám mezi jednou a dvěma, ale občas jsem nahodil křečovitý úsměv, takže to se dvěma risknu. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Právě třetí díl je tím nejsvětlejším místem v celé Scary Movie sérii, protože si vzal na mušku perfektní horory jako Kruh, Znamení či Ti druzí. Úvodní scéna s pitomými blondýnami, slovní přestřelky o krysách, myších a zombících či potrhlý prezident a vskutku vtipná "Samara" - a ještě by se dalo najít více skvělých scén a charakterů (např. Vědma). V rámci všech parodií posledních let jde o jeden z nejlepších počinů svého žánru. Zkrátka (zatím) všechny liché díly byly perfektní, takže stačí jen doufat, že pokud bude SM5, tak to dopadne stejně dobře. ()

Reklama

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se smál. A to hodně. Některé gagy nefungují, ale přesto jich více než většina zasáhne do černého a nejde se ubránit smíchu. Přestože jde jen o chabě poslepované scénky, proložení jednotlivých pasáží je uděláno tak, že se víceméně nikdy nenudíte, i když má film i své hodně slabé části. Bavil jsem se u toho hodně, a přestože jde o dosti primitivně založený humor, je tu i spoustu neotřelých a neokoukaných nápadů... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"O SHIZL GZNGAHR BBB TTTT % + 7,, 1 9 3 4 19 CKIN ETD VAUS ERSTN GUBL CHN Q SCHNITZI GUORSN BLKN (,, 18 4 6 9." Tak to je hlavní zpráva dne, ale málokdo ji dokáže přečíst s takovou elegancí jako bílej strup Giggins. Pro mne je tohle zkrátka nejvtipnější scaryhovadina ze všech scaryhovadin, který jsem viděl. Mě prostě bavil zlomenej páreček otce Toma, prstem čůrající prezident Harris, výsledky zápasů dopředu prozrazující teta Shaneequa, rapující zemědělec George a hlavně sedmismyslovej Cody. Prostě jsem se na Znamení zastavil v Kruhu, ve kterým se střetl Matrix s 8. mílí a nasmál jsem se do sytosti. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Opět dám tohle hodnocení a hned z několika důvodů: Tohle skutečně VTIPNÉ nebylo, absolutně ničemu se nedalo zasmát!! Jsou vtipné kopance marťanů mezi jako pozdrav? Leda tak pro děcka do 15ti let. Je vtipné parodovat dojemnou scénu ze Znamení, kdy Gibson naposled vidí svou ženu? Ne! Spíš dementní a uhozené. Vtipy, který člověk běžně slyší na ulici, no to si snad nemůžou dovolit dát do filmu. Když se ptají malé holky z Kruhu, jestli to myslí vážně a ona: "Ne, dělám si prdel!" Je tohle vtipný? Pamela tomu nasazuje trnovou korunu. Kam se poděl vkus filmařů? ()

Galerie (26)

Zajímavosti (33)

  • V závěru, když Cindy (Anna Faris) a George (Simon Rex) odjíždějí ze svatby, zapomenou Codyho (Drew Mikuska). Ten za nimi běží, ale v zadním okně není vidět. (Scelleton)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. října 2003 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Reklama

Reklama