Reklama

Reklama

Strážmistr Topinka

(seriál)
  • Slovensko Strážmajster Topinka
Trailer
Česko / Slovensko, 2019, 11 h 11 min (Minutáž: 50–53 min)

Režie:

Petr Zahrádka

Kamera:

Miloslav Holman

Hudba:

Andy Čermak

Hrají:

Robert Mikluš, Jiří Bartoška, Veronika Freimanová, Jenovéfa Boková, Marek Geišberg, Miroslav Donutil, Gabriela Marcinková, Václav Kopta, Tomáš Jeřábek (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Postavy ze seriálu Doktor Martin se vrací v nové sérii, jejímž hlavním hrdinou je tentokrát protějovský policista Tomáš Topinka (R. Mikluš), který v podhorském městečku řeší nejrůznější případy. Ať už jsou banální či skutečně dramatické, svérázná Topinkova figura každé vyšetřování prožívá jako velkou kauzu... (Česká televize)

Zajímavosti (16)

Strážmistr Topinka - Zločin na poště (2019) (epizoda) (E01)

  • Majitel autoservisu Josef Chvojka (Jiří Ployhar) má v policejní databázi rodné číslo, kde u měsíce je číslo zvýšeno o 50. To ale mají v Česku ženy. Je zde uvedeno datum narození 16. 4. 1976, herec Jiří Ployhar se narodil 18. 4. 1976. (rakovnik)

Strážmistr Topinka - Zločin v penzionu (2019) (epizoda) (E02)

  • Na začátku dílu má strážmistrova matka zle spálenou pravou ruku, stále si ji drží a nic s ní nedělá. Když však jde opravit houkačku na autě, bez problému si s ní nasadí brýle a otevře dveře od auta. (Brain)

Strážmistr Topinka - Zločin na křižovatce (2019) (epizoda) (E07)

  • Když Topinka (Robert Mikluš) poprvé nalezne figurínu, naloží ji do kufru auta „na stojáka“. Aby se tam vešla, musel by ji však zlomit nebo uříznout nohy, protože je v životní velikosti. Když ji však vyndavá u starosty, je celá. (Brain)

Strážmistr Topinka - Zločin ve vlaku (2019) (epizoda) (E09)

  • Cestou do Protějova vlak ještě zastavuje ve stanici, aby přistoupila další pasažérka. Když má pak odjíždět, výpravčí mu dává návěst „odjezd“ zeleným terčíkem. Žádný takový terčík se ale v ČR nepoužívá. (Frontier)

Strážmistr Topinka - Zločin ve vlaku (2019) (epizoda) (E09)

  • Když vlak přijíždí do Protějova, přijíždí na kolej nejblíže nádražní budově, na které před ním nestojí žádná jiná vozidla. Když ale přijede strážmistr Topinka (Robert Mikluš), je vidět, že vlak by nikam odjet nemohl, protože před ním stojí plošinové vozy naložené dřívím. Po vyšetření případu před vlakem opět nic nestojí a ten odjíždí. (Frontier)

Strážmistr Topinka - Zločin na svatbě (2019) (epizoda) (E13)

  • Přibližně ve třetině dílu se Tomáš (Robert Mikluš) probouzí zvoněním telefonu, kde mu Lucie (Jenovéfa Boková) řekne, aby okamžitě přijel k ní domů. Tomáš má vedle postele budík, který ukazuje čas 6:35 ráno. V domě od Lucie jsou pak vidět nástěnné hodiny, které ukazují čas 6:36 ráno. Není úplně možné, aby se Tomáš dostal ze své postele až do domu od Lucie tak rychle. Přibližně ve dvou třetinách dílu pak chce Mojmír (Martin Nahálka) prokázat, že byl ráno v penzionu, ovšem Marie (Veronika Freimanová) říká, že si přibližně v sedm hodin ráno dávala snídani. To také není možné, když byl o půl sedmé už v domě od Lucie. (dejv997)

Reklama

Reklama