Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talentovaný mladý řidič (Ansel Elgort), který zajišťuje zločincům únik z místa činu, je ve své práci tím nejlepším z oboru i díky hudbě, kterou si během ní pouští. Když se Baby setká s dívkou svých snů (Lily James), vnímá to jako příležitost opustit život zločince a začít znovu. Poté, co je ale mafiánským bossem (Kevin Spacey) přinucen zúčastnit se další akce, která je předem odsouzena k neúspěchu, ocitá se v ohrožení jeho život, láska i svoboda. (Falcon)

(více)

Recenze (847)

S.hort.Y 

všechny recenze uživatele

Po technické stránce super film - kamera naprosto skvělá. Dobře napsané postavy, i vývoj Babyho od bojácného holobrádka po nebojácného střelce. Škoda, že film neměl trochu víc dobrých dialogů. Hodně se mi líbil soundtrack. Co mi film dal? Více než 1,5 h zábavy a taky trochu napětí. ()

kockodan 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá oddechovka, která si nehraje na nic jiného, než na v dobrém tempu dávkovanou zábavu. Akční gangsterka jak má být. Sice takových již existuje spousta, ale přesto tenhle svižný a moderní update žánru dokonale pobaví, když v úterní večer nemáte zrovna zajímavější program. Záporáci byli odporně záporní, klaďasové mile a charismaticky kladní, mladý ústřední pár sympatický a neokoukaný, jejich love story opravdová a zasrdceberoucí, a perfektně vygradované finále mě dokonale vtáhlo. Ano, za pár let si na ni možná ani nevzpomenu, ale já umím ocenit kvalitu aniž bych si ji musel pamatovat nadosmrti. Nemusí být všechny filmy převratný a kultovní Trainspotting nebo Pulp Fiction, existuje i něco mezi, a neznamená to, že to není kvalitní, i když to za rok pro někoho "vyšumí". Když si dám skvělé jídlo v restauraci, tak si ho taky nebudu pamatovat navždy, za pár týdnů půjdu do jiné restaurace a budu mít zase jiný skvělý kulinářský zážitek. No a co? Za mě solidních 85% jen proto, že verze Easy Like Sunday Morning z kazety od mamky na konci příšerně tahala za uši... ()

Petr.Plicka 

všechny recenze uživatele

Akční (puberťátská) jízda plná aut, zbraní ale hlavně.. kvalitní HUDBY. Film má lehce pod dvě hodinky ale i přes to byl bohatý na děj, akci a lovestory. Hlavní postavy (BABY, Debora) jsou dobře zahrané a skvěle jsem se s nimi sžil. Častou akci střídalo napětí. Za mě je film hodně podařený a s tímto soundtrackem to hrálo dost dobrou symfonii. AKCE*** NAPĚTÍ ** PŘÍBĚH** HUDBA **** DŮVTIP** Celkové hodnocení 90% ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Forma prevyšujúca obsah, jednoduché zhrnutie tohto snímku v ktorom všetko klape tak ako má a na tom má najväčšiu zásluhu režisér Wright. Všetky scény sú totiž natočené absolútne precízne presne do rytmu úderneho hudobného doprovodu. Ak by sa zapracovalo viac na scenári bol by to novodobý kult. ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Priemerný americký mainstream, občas auto, občas žena, občas streľba, so sociálnym cítením na dobrého zločinca. ()

kacer4 

všechny recenze uživatele

Film mal super tempo, atmosféru a postavy až po prekazenú lúpež. Tu už nabehla značná inšpirácia Tarantinom a dostávame dlhé scény takmer bez náboja (policajné auto v garáži). Byť tieto pasáže o trochu iné, bol by to vynikajúci zážitok. ()

Mtytjouda 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám ve filmotéce vlastně jenom proto, že jsem na dovolený neměl co dělat :D 80% filmu mě hrozně moc bavil, ale konec byl uspěchanej, zmatenej a celý to skončilo tak trapně, že jsem vlastně nepochopil, co tím filmem chtěl básník říci. Soundtrack veliká lahůdka a proto ho doporučuji odebírat, stáhnout, koupit nebo jakkoliv znásilnit svými sluchovody. 65% ()

BarkaS 

všechny recenze uživatele

Slušná oddechovka, i když na můj vkus zbytečně násilná. Dobrá hudba, zajímavý námét, švih a roztomilý Ansel. ()

Mancunian 

všechny recenze uživatele

Pro mě dost velké překvapení. Od filmu jsem prakticky nic neočekával, ale měl vše, co by film na večer měl mít. Honičky byly skvělé a dobře přehledné, příběh docela zajímavý a k tomu velmi dobrý soundtrack. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Audiovizuálně velmi dobré, skvělý hudební doprovod. Úvodní potitulkové scéna je naprosto geniální. Hlavní téma námět super. Herecky hlavní hrdina velmi dobrý i sympatický. Romantická zápletka taktéž a sympatická herečka. Bohužel od poloviny už místy přehnané a ne tak konzistentní jako začátek. Kevin Spacey jako vždy velmi dobrý herecký výkon,ale ničim nadprůměrný. Závěr překvapivý, ale zábavný. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Fajn film s originálním nápadem. Hned úvodní scéna mě vtáhla do děje. Do toho ještě později ta hudbička a prostě pecička. Zkrátka dobrý akčňák, který nejspíš příliš nenadchne, ale podle mě ani neurazí. 7/10 ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 8/10 ... Vizuální stránka: 9/10 ... Soundtrack: 8/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 8/10. ()

Související novinky

Edgar Wright chystá další thriller

Edgar Wright chystá další thriller

20.06.2020

Režisér Edgar Wright se ve své novince Last Night in Soho poprvé vydá mimo žánry komedie, snímek, jenž dorazí v příštím roce, pak nebude jeho posledním vážnějším. Režisér se totiž upsal k chystané… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Kdo si zahraje Dungeons & Dragons?

Kdo si zahraje Dungeons & Dragons?

29.06.2016

Warcraft sice v Americe propadl, naštěstí to ale neznamená konec filmových fantasy. Hlavně studio Warner Bros., které se k žánru vrátí letošními Fantastickými zvířaty, je naopak hodlá tlačit co… (více)

Depp půjde pro mléko... a potká mimozemšťany

Depp půjde pro mléko... a potká mimozemšťany

24.10.2015

Když se u jednoho projektu sejdou Neil Gaiman, Edgar Wright a Johnny Depp, je celkem jisté, že půjde o hravou podívanou pro celou rodinu. A právě do téhle škatulky se chce vecpat adaptace dětské… (více)

Reklama

Reklama