Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (497)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komiksovým světům se dá hodně odpustit, ale Kvantový svět mi přeci jen přišel už trošku moc. Ve výsledku zjistíte, že Ant Man vlastně nemá žádné hranice a v jeho příběhu se v rámci akce může stát naprosto cokoliv. To jiné komiksové postavy ty hranice realističnosti mají alespoň nějak posazený do něčeho hmatatelného. Tady ne. Výsledek je ten, že tu vzpoura dědečků (Douglas, Murray) před zeleným plátnem předvádějí různé kreace, které pak na plátně vypadají těžce přeplácaně, šíleně a vlastně dost nezáživně. A ty dialogy jim do pusy taky dal nějaký mistr na filmové klišé. Jeden z nejslabších Marvel filmů. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vlastne prijemny prekvapeni a po slabsim druhym dilu zase slusna zabava. Prvni komictejsi pulka ala Cesta do stredu Zeme je hodne fajn, clovek se musi kochat tim ujetym mikro svetem, tvurci se tady fakt vyradili a i kdyz triky nepatri k uplny spicce, rozhodne se na to moc pekne kouka. Druha pulka bohuzel sklouzne k typickymu Marvel digibordelu, kterej pripomina nejaky YA Star Wars, akce je sice fajn, zaporak je sice tradicne blb, ale aspon nevypada jak chcipacek a druhej zaporak potesi. Nicmene dej svizne odsejpa, sem tam padne nejaka fajn hlaska a herci jsou super sympataci, takze za me vlastne proc ne. ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o nejlepší film mcu, možná ani o nejlepší díl trilogie, ale rozhodně se jedná o nejvíc sci-fi film MCU a film s jedním z nejlépe zpracovaných záporáků. Kang si krade každý záběr, každou scénu pro sebe. Majors je Kang budící maximální respekt, působí epicky mocně a hrdinové proti němu nemají šanci. Je to doslova boj nejsilnějšího padoucha s nejslabším hrdinou. Další věc, kterou prostě musím vypíchnout, je návrat k mravencům. Svět Kvantové říše připomíná Pandoru a zároveň máte pocit, že koukáte na nějakou pseudo verzi Star Wars prequelové trilogie. To jsou ale všechny klady. Film jako takový je zbytečný a jediné, co má velký vliv do budoucna, jsou potitulkové scény. Film je doslova celý před zeleným plátnem, filmaři si vyhráli jak jen mohli i když mohli více, ne že zrovna toto by mi nějak vadilo, jen jsem čekal asi víc. Humoru výrazně ubylo i když tu pořád je, Některé postavy působí zbytečně. V poslední řadě MODOK, to teda bylo něco hroznýho. Proč museli tohle zpracovat a nevymysleli raději něco nového, ten sráží film trochu dolů. Sumasumárum zlatý střední průměr, který má dva velké plusy, návrat k mravencům a hlavně záporák. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ant-Man nafasoval svůj třetí díl a dostal za úkol alespoň trošku napravit bordel, který v Universu vzniká a já musím zkonstatovat že se mu to nepovedlo a podle mě ani vlastně nemohlo. Říše kvant je pro mě nezajímavá až běda. Vlastně sledujeme jakousik další reinkarnaci alá Star Wars. Než nám je představena nová říše, stále se mluví a mluví že pozor za chvilku příjde. On už opravdu brzy přijde. A po hodině vskutku přichází. Kang! Teda řeknu vám, ta natahovaná nakonec i stála za to. Záporák je to luxusní. Umí prakticky co si zamane, ale co je mu to platné, když i ten nejslabší Avenger si jej nakonec povodí. PS: Ve filmu se a objeví jistý  M.O.D.O.K. a garantuje každému, že něco tak šíleně nevkusného ještě nikdo nikdy neviděl. Tohle vymyslel buď naprostý génius nebo totální zvrhlé čuně. Tipuju osobně spíše druhou možnost. 40% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Mravenčák tentokrát v mikrokosmu čistí Kropáčkovi mandle od škaredého negra a musím říct, že první polovina je docela milá, originální a neškodná zemanovsko - verneovská masturbační fantazie, plná rozličných grafických vyfikundací a pičičand. Pak ovšem, zhruba po hodině, opět hrkne v kukačkách a změní se to v obvykle nudný a tisíckrát omletý přitroublý mrvelácký digitální mrdník, připomínající sáhodlouhé až otravné hvězdné války s mikrobama. Nechybí samosebou ani standardní kosmická bubuhlava, ani příliš opálený Tetanus. Jsem docela zvědav, jak dlouho jim ještě ta dementizující repetice vydrží, než kompletně znudí i ty největší debily. Takže půl na půl, čili dva a půl, neboť tentokrát s podivem vynechali veškeré pohlavní deviace i kompulzivní feministky, a ten kvótový mouřenín je tam čiré a nijak relativizované zlo. Půlstrup navíc přihazuji kvůli Katce Alfě za to, že zase jednou pustila dědu Míšu na filmovou gerontovycházku, a za dokonale nabalzamovanou Fajfrku, které by jeden skoro skočil v jejich sto letech na lep, a v domnění, že jde o čtyřicetiletou MILFku, by jí formaldehydem ošálen málem zaútočil na prehistorickou makrelu. Každopádně tu vypadá mladší ženštější než její filmová dcera, dříve prudce jedlá, nyní však ve škaredého starého chlapa zpotvořená Evanželína. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Do kín tento film bol zaslaný pod menom „Dust Bunny“. (Pat.Ko)

Související novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

včera

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Reklama

Reklama