Reklama

Reklama

Marvels

  • Slovensko Marvels (více)
Trailer 19

Obsahy(1)

Carol Danvers (Brie Larson), známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan (Iman Vellani), alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau (Teyonah Parris), z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír. (Falcon)

(více)

Videa (20)

Trailer 19

Recenze (371)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Kdyby tohle vzniklo jako film pro Disney+ potažmo spin-off/ druhá série Ms.Marvel asi bych na to koukal jinak. Jako plnohodnotný Marvel blockbuster to totiž neobstojí i přesto že jsou Marvels lepší než třetí Ant-Man a jako komedie celkem fungují (hlavně díky Kamale která mě pořád hodně baví). Dost možná bude chyba ve mě, ale některé věci které se tu dějí a o kterých se mluví sem vůbec nepobíral a nevybavuju si že by o nich byla v nějaké marvelovce předtím zmínka což bylo ve finále akorát matoucí a nijak extra to neprohlubovalo už tak nevýrazný zážitek. Nejslabší marvelovka to není, ale extra daleko k tomu nemá…60% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Just another (boring) Marvel. Myslel jsem, že Marvels budou nejslabším přírůstkem především kvůli nudným postavám, ale ve výsledku je to vlastně jediná věc, která snímek drží nad vodou. Což není vyloženě pochvala, jelikož nejsou rozhodně “dobré”, jen spíše zbytek je bohužel horší. Cpt Marvel je nezáživná, protože umí doslova cokoliv, naopak Ms Marvel je tragická, jelikož neumí vlastně skoro nic a jediné, co ji zachraňuje, je její představitelka, protože ta jako malá, přirozená a zábavná holka je vlastně celkem  fajn přírůstek do superhero rodiny. No a zbytek je už klasická generická sra*ka, na kterou mě už nebaví koukat stále a stále dokola a pevně doufám, že kvůli směšnému až téměř odpadovému hodnocení Marvels se tvůrci konečně probudí a vymaní se z téhle tragické smyčky točení nudných opakovaček bez jakýchkoliv inovací. Příběh nudný, záporák příšerně nezajímavý, akce bez šťávy a celé to je vlastně naprosto zbytečná zpackanina. Jediné pozitivum je, že už konečně přichází čas Xmenů a jejich napojení do univerza, finally!! ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Fúúú, Marvel je pekne v hajzli, keď s týmto prišli do kina. Neuveriteľná slabota, oproti tomu, čo predvádzali tak desať rokov dozadu. Už Captain Marvel mi prišla celkom slabá a malo zábavná, no toto je ešte horšie. Čista paródia a to herecké obsadenie des, už mi tam chýbala len Číňanka. Vizuál tiež nič moc, aspoň, že ta akcia ako ta ušla. Okrem nej je plusom ešte aj Nick Fury, ktorý je aj v pokročilom veku najväčším frajerom. Zhrnuté a podčiarknuté, celá tato feministická jazda sa vôbec nepodarila. P.S.: nezabudnite na scénu za titulkami, ktorá je asi jediná zaujímavá a dokáže prekvapiť. 40% - 2* ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Marvels sází na čistě ženské (super)hrdinské obsazení, což může mít ale svá úskalí. Na úvod řeknu, že jsem čekal větší feministicky laděnou nálož, avšak Marvels se v tomto ohledu držely vcelku na uzdě. Co ale nešlo přehlédnout, bylo místy hodně okaté cílení na dívčí publikum: takové množství koček (a Koček, za které ale dávám palec nahoru) jsme tu ještě neměli; BFF-linie byla hodně na sílu; a titulková scéna toto "okaté cílení" jen zpečetila. Ale - budiž! Marvels mají naštěstí optimální stopáž a nabízí přehlednou a svižnou akci, zároveň ale mají i trestuhodně nevýraznou záporačku a pár WTF-momentů (bollywoodsky laděná návštěva Aladny byla, ehm, podivná). Ve výsledku o krapet lepší než třetí Ant-Man. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Holy shit! Ten film má všechno, co jako comicsama poblázněný dvojče Kamaly Khan potřebuju jednou za čas k životu: ultimátní chemii mezi hl. postavami, ztřeštěnou (a zároveň přehlednou) akci, je zábavnej a není zbytečně dlouhej. Jo, a ještě taneční muzikálovou scénu, OMG!! Po uzívaným seriálovým Marvel-maratonu z předchozí noci byl tenhle můj soukromej mini návrat do MCU naprostou parádou. Zdravim zapšklý páprdy z MovieZone 😀. [IMAX] ()

Galerie (49)

Zajímavosti (15)

Související novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

dnes

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

29.05.2024

Pohled na celosvětové tržby kinařů je tento rok týden od týdne smutnější. O potenciální blížící se krizi kin i velkých filmových studií se mluví už poměrně dlouho a důvody jsou nasnadě. Vzestup… (více)

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Reklama

Reklama