Reklama

Reklama

Marvels

  • Slovensko Marvels (více)
Trailer 19

Obsahy(1)

Carol Danvers (Brie Larson), známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan (Iman Vellani), alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau (Teyonah Parris), z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír. (Falcon)

(více)

Videa (20)

Trailer 19

Recenze (371)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Potvrzení toho, že aktuální fáze Marveláckého univerza je až na pár výjimek opravdu v totálním a těžkým průseru. Jako bylo tam pár opravdu povedených scén (flerkeni žeroucí posádku za roztomilého hudebního doprovodu, někdy dobré akční scény), a pár opravdu šílených scén (taneční scéna, scéna na vodní planetě vlastně celá, celá šílená Kamalina rodina apod.). Důkaz toho, že Feige a spol. momentálně neví, kudy kam. Režisérka evidentně má nakoukáno a důkazem je vcelku fajn fungující chemie mezi ústředním triem, ale cílovkou je holčička od 5ti do 13. Zbytek je jedno velké zív. Naštěstí to není dlouhý a naštěstí to docela dobře odsýpá. Záporačka je meh. Potitulková scéna už tak zoufalý pokus o další příspěvek do MCU, nezachrání. 45% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke kvalitě marvelovek posledních let jsem neměla přehnaná očekávání ani v tomto případě a z výsledku jsem zklamaná nebyla. Marvels jsou veskrze průměrná, ničím nevyčnívající sci-fi rodinná podívaná, u které mě nejvíc štvalo, že pro pochopení všech narážek a představení jedné z hlavních postav bych musela mít nakoukané další desítky hodin marvelovských seriálů. Za kino neutrácejte a počkejte si pár týdnů na Disney+. P. S. Ta muzikálová sekvence byla velká bolest. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že Marvel půjde proti trendům a již počtvrté za 2 roky nám naservíruje film pod dvě hodiny. Otázkou je, jestli to není pouze z nouze ctnost, jelikož Marvels má akorát hlavní tři hrdinky, které mě samy o sobě nevadily, ovšem jinak naprosto tuctový děj s úplnou nuznou a absolutně nezajímavou záporačku (jméno herečky si nechci zapamatovat a doufám, že už ji nikdy neuvidím) a bohužel, již pro Marvel tradičním, humorem pro děcka, který mě otravoval od začátku až do konce a ani jednou jsem se nezasmál. Zvláště Kamalina rodina mě extrémně otravovala a je absurdní, jak se snaží dát Disney prostor menšinám a již v seriálu z nich dělá hloupé národnostní karikatury. No, ani Fury to nezachránil. Jedničku mám kupodivu i přes tehdejší hejt hodně rád, byl jsem na ní v kině několikrát, ale tady tu třetí hvězdičku zachránila jen a pouze potitulkovka. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Preferuji vážnější marvelovky, ale s ohledem na to, že tvůrci dávali předem vědět, že tohle bude trošku infantilnější podívaná, nemůžu si na vlastně stěžovat, že to bylo více rozjuchané. Na co si stěžovat ale můžu je nedopečený padouch a chaotický děj, který až příliš odkazuje na jiné projekty od Marvelu (nesledovat seriály, jsem hodně zmaten). Na druhou stranu, chemie mezi ústředním triem funguje a akční scény jsou originální. ()

Mike.Myers 

všechny recenze uživatele

1 * za Brie Larson. Nemám rád prázdné filmy, které jsou jen výplň pro feministky. SPOILER: kdyby captain Marvel třeba napadlo to dementní slunce promítnout, tak ani nevznikne zbytečná hoňba za náramky. Totální slátanina. L. Jackson připomíná v akčních scénách Palpatina, kdy nedělá absolutně nic tyvole. Sorry Marvele nekoukám na seriály takže vím kulové o tom co je to za program hvězdné brány v atmosféře, kočky narozené jeden den hned ví koho vysát ale nepolknout a taky netuším kdo je ta ta profesorka Marvel a Beast na konci chtěnej asi jako angína v létě. Dobrou ()

Galerie (49)

Zajímavosti (15)

  • Tento film, Thor: Láska jako hrom (2022) a Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) byly natočeny současně. Thor: Love and Thunder byl natočen v Sydney, The Marvels se natáčel v New Jersey a Kalifornii a Ant-Man and the Wasp: Quantumania byl natáčen v Londýně (Anglie, Velká Británie), Atlantě (Georgia, USA) a Turecku. (KGBelik)
  • Film musel po dotočení prejsť „rozsiahlou prestavbou“ a opätovným natáčaním, ktoré prebiehalo štyri týždne, aby bol dej údajne súvislý. (Arsenal83)

Související novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

05.06.2024

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

29.05.2024

Pohled na celosvětové tržby kinařů je tento rok týden od týdne smutnější. O potenciální blížící se krizi kin i velkých filmových studií se mluví už poměrně dlouho a důvody jsou nasnadě. Vzestup… (více)

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Reklama

Reklama