Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (276)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

A já jsem se bavil. A ohromně. Vánoční atmosféru má tenhle Marvel speciál (tenhle a ten vlkodlačí je to nejlepší, co letos přinesl, no není to povšimnutíhodné?) fantastickou, je to nádherně zábavné a oddechové a jiné ambice tenhle film ani nemá, takže obstál na výbornou. Drax a Mantis jsou naprosto úžasná komická dvojice, Kevin Bacon je borec a na všech hercích je vidět, jak nehorázně si tuhle blbůstku užívali. Já jsem si ji užíval úplně stejně. Písně jsou výborné, zejména tedy ta, kterou zpívá Kevin. Super hlášky a camea, Gunnova nápaditost se nezapře ani tady. Že by nová tradice? Dost možná. 80 %. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Zábavná Vánoční chuťovka v podání Jamese Gunna, který opět nezklamal. Mantis a Drax se vrací na Zem, aby unesli Kevina Bacona, jako dárek pro Petera k Vánocům. Nesmí chybět chytlavá hudba, trefný humor a rodinná atmosféra, kterou Strážci vždy přinášeli. Skvělá volba pro Vánoční speciál. Marvel by se měl na tyhle věci zaměřit. 7,5/10 ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Takový menší melouch obvyklého Strážcogalaktického ansámblu bez fefrmincky (a patrně z tohoto důvodu s poněkud povadlým hlavním hrdinou), který na jednu stranu postrádá obvyklou vtipně Dělovou údernost, nicméně nikterak neurazí a Drax s Pítrovou ségrou mě dokonce několikrát téměř rozesmáli, takže s přihlédnutím ke snesitelné stopáži za tři. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Mě to vůbec nebavilo. Ale ani trochu. Začínám se vážně bát, co uvidíme ve trojce. Protože se Strážcema to jde z kopce. Chápu, že speciál nedostal moc peněz na nějaký cgi efekty, ale Groot vypadá vážně strašně. To je jak původní oranžový predator, do kterého se oblékal JCVD. Starší ročníky vědí, o čem mluvím. Fakt těžkej průměr. Ani soundtrack není bůhví jak dobrej. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Jakub Zbraňň je snad jedinou svěží vlnkou, opravdovým originálním kreativcem, drsným, vtipným, uvolněným a neomarxisticky nementorujícím pissálkem i režisérem v zahnívajících vodách současného leporelového unidementverzsa. A velmi doufám, že nezkrotnul, nepohltil jej mamon ani kokotporátní pásová dementizace, a i nadále jimi zůstane, protože jeho vánoční kretenciál jediného bezbolestně sledovatelného homixu v galaxii není ničím jiným než rychlokvašnou, kýčovitou, přiteplenou, žinantní a řádně přiblblou komerční pičočalamádou pro retardy, ztrapňující nejen všechny dříve úspěšně zúčastněné včetně animáků, ale také patrně zoufalého Kevču Slaninu, který do toho celkově zapadá a hraje asi jako obrnou traumatizovaný Lenin v Assvendžrech. ()

Zajímavosti (34)

  • V policejním autě, které Drax (Dave Bautista) převrhne, je strážník R. Bobbitt (Barry Curtis). Jeho jméno odkazuje na Russella Bobbitta, který se dlouhodobě stará o umělecké oddělení Marvel Studios a jenž si zahrál také v několika snímcích MCU. Sám Barry Curtis je potom vedoucím ochranky Marvel Studios. (Kubaaa97)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama