Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Už z principu taková blbinka, která ale dokáže pobavit a nějaké to kouzlo Vánoc přiblížit (i když ne bezvýhradně… a vydaná zbytečně brzy s měsíčním předstihem). Dominuje jí zejména energická Pom Klementieff jako Mantis, ve dvojici s natvrdlým Draxem skvěle se doplňující. Příjemné připomenutí i předvoj trojky Strážců. 70 % ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Aby jste si tohle naplno užili, musíte mít opravdu hodně rádi Vánoce (americké, přeplácané, neosobní), nebo milovat Strážce. Ideálně obojí. Být jen fanda komiksáren obecně, nejspíš stačit nebude. Žádná řachanda se totiž nekoná, spoléhá se spíš na absurdno, které celou "akci" provází. Má to být vánočně úsměvné se špetkou dojemnosti....což je. Mě ale tahle infantilní vsuvka moc nesedla a vánoční písně, mi byly spíš protivné. ()

Reklama

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukala a přísahám, celou dobu sledování jsem se u toho musela uculovat jak idiot. Strážci jsou moje velká srdcovka a fakt se mi to hodně líbilo. Takový jednoduchý příběh, ale s oblíbenými postavami je to prostě o level lepší. Nebudu lhát, tohle je letos první věc od Marvelu, co mě "chytila za srdce"... a ty písničky byly taky super, viděla jsem s dabingem a i v češtině hodně povedené. Tohle si budu ráda pouštět znovu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ty lidi co dávají 5 hvězd to přehánějí jako je to asi lepší než speciál Werewolf By Night, ale 5 hvězd je moc. Paradoxně scény na Zemi jsou lepší než scény ve vesmíru a jak se to přesune na vesmír je to slabší. Potěší Cosmo a jeden vtip s ním na konci dárek pro Draxe ,  Buckyho vibraniová ruka naopak Groot vypadá divně asi nejhůře ze  všech dílů strážců. Možná škoda, že na Zemi neletěla i Nebula mohlo být více srandy.   80 procent. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Jamese Gunna nemusím, minimálně jej nepovažuju vůbec za žádný zázrak, strážci galaxie jsou pro mě přinejlepším ok podívaná, repete bych si nedal, maximálně kvůli dětem a to díky nim jsem zapnul i tohle. Vánoce mám rád, vždycky jsem je měl a vždycky budu, i když se kolem nich dělo a děje spousta sraček. Ať osobních, konzumních atd atd. Prostě vyměknu, je to jak to je a na starší kolena si moc rád dopřávám jednou v roce, pokud možno, jen to pozitivní, infantilní v rámci vkusu klidně i debilní. Co k tomuhle... Je to debilní, infantilní, na x místech trapný. Sám bych si to nepustil a kdyby ano, nejspíš bych to nedokoukal. S prvními minutami jsem moc nedával vlastně nic. Jde samozřejmě vidět, že rozpočet byl jinde, feeling je hodně televizní, až sitcomový, odfláknutý, neangažovaný, prostě  "uspěchaný"(?). Herecké výkony na mnoha místech působí na první dobrou, ale to se odráží opět od toho, že jde určitě o rychlokvašku. Ale asi někde za půlkou po únosu Kevina Bacona, jsem se zlomil, řekl jsem si čert to vem a naladil jsem se. Přes rok to bude tak za dvě hvězdy max (protože to je fakt pí--vina). Ale teď to sedlo no (beztak jen kvůli scéně s vánočním songem od Smashing Pumpkins). ()

Zajímavosti (34)

  • V špeciáli zaznie narážka na konkurenčného superhrdinu vydavateľstva DC Comics Batmana. (F2003F)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (LUKICKK)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno