Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Je to krásně emotivní, poselství vánoc to splňuje, ale nemůžu se zbavit pocitu, že se z toho dalo vytěžit mnohem víc. Díky Gunnovi je to, ale zase dobrá podívaná a má to v některých momentech povedený humor, pěkný vizuál. No a přistihl jsem se u toho, že mi tahle parta hodně chyběla. Je to pěkný vánoční speciál, který si užijí fanoušci téhle partičky. Nemůžu se dočkat třetího filmu. James Gunn je ve skvělé formě, tak snad zase nezklame. 7/10 ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Speciál, který nenadchne ani neurazí. Jako je v něm spoustu blbých momentů, na což jsme od Gunna zvyklí, ale odpad jak čtvrtý Thor to rozhodně není. Mělo to vzniknout? Těžko říct. V jistém smyslu to vysvětluje pár věcí, které ve třetím filmu už asi budou samozřejmostí, jako jsou zapojení Cosmo, Quillova spřízněnost s Mantis nebo přežití Sběratele a odkoupení Kdovíkde. Zaměření na Draxe a Mantis mě moc nepotěšilo, z týmu jde asi o nejhloupější postavy a taky to tak dopadlo. Při nějakém Marvel Marathonu si to třeba znovu pustím, ale jinak podle mě nemá příliš smysl na to koukat. Hodnocení: 55 % ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Je Kevin Bakon ten správny darček pre Petera? To posúďte spolu s našimi hrdinami z Guardian of Galaxy vo Vianočnom špeciály plnom humoru a hudby. Prevedenie: 45. minút je neuveriteľne prepálená stopáž na takú sprostosť. Ale mne sa to celkom páčilo. Prvá polovica menej ale pri odovzdaní darčekov som dostal mega záchvat smiechu, ktorý vo mne vedia vyvolať iba niektoré filmy a som celkom rád, že tento medzi tých málo výnimočných môžem zaradiť. 77% ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Úsmevné, ale zbytočné. Taká vianočná reklama na Marvel. Nič dôležité neobsahuje no pripomenie sa že tu stále je. Únos Kevina Bacona rozťahaný na 45 minút, okorenený vianočnou atmosférou a dvoma hudobnými výstupmi čo mi sem vôbec nepasovali. Beriem to ako dlhšiu potitulkovu scénu k Strážcom Galaxie. Keby to beriem inak asi by hodnotenie bolo horšie. Takto som sa aspoň zabavil a nenašiel nič čo by ma vyslovene rušilo. Keď ale chcete od Marvelu expereriment ktorý je krátky a dá sa tiež brať ako špeciál, skúste radšej toto. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Spojení vánočního feelgood filmu a GotG zní na papíře skvěle, ale celé je to nudné až hrůza a vyloženě to jen těží z nápadu udělat vánoční speciál, a tím i vysokou sledovanost. Jde čistě jen o objímačky, zpívání vánočních písní, světýlka a dárečky, ale jakýkoliv humor, zábavnost, originalita či sebemenší akce se zde nenajde. Chybí Groot, Draxův humor, mýval či jakákoli hláška a po zhlédnutí cítím, jako bych byl obrán o 40 minut života. Zííííív. ()

Zajímavosti (34)

  • Grootovy taneční kreace ze začátku speciálu jsou velmi podobné těm, které již jako malý praktikoval na začátku Strážců Galaxie 2 (2017). (SpiderBoy)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama