Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vlastne je to úplne zbytočný doplnok, ktorý nemá na sériu žiadny vplyv, ale kto ma rád Vianoce a vianočné špeciály svojich obľúbených filmov, tak ho to určite pobaví (preto dávam aj tu štvrtú vianočnú hviezdičku). James Gunn sa zase raz trošku odviazal v dobrom slova zmysle. Je to krátke a celkom vtipne, tak ako sme pri tejto partii zvyknutý, no je trošku škoda, že Peter, Groot a Rocket moc priestoru nedostanú a celý špeciál je hlavne o tom ako Drax a Mantis idu ukradnúť Kevina Bacona, aby ho mohli dať Pítrovi pod stromček. V roku 1984 Kevin zachránil svet tancom. Tentokrát pre zmenu ukáže, ako si Vianoce užiť. P.S.: samozrejme nezabúdajte na vianočný stromček za titulkami. 75% - 4* ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Je to krásně emotivní, poselství vánoc to splňuje, ale nemůžu se zbavit pocitu, že se z toho dalo vytěžit mnohem víc. Díky Gunnovi je to, ale zase dobrá podívaná a má to v některých momentech povedený humor, pěkný vizuál. No a přistihl jsem se u toho, že mi tahle parta hodně chyběla. Je to pěkný vánoční speciál, který si užijí fanoušci téhle partičky. Nemůžu se dočkat třetího filmu. James Gunn je ve skvělé formě, tak snad zase nezklame. 7/10 ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Přišlo to ve správnou dobu, jednak je před Vánocema a jednak se teďka objevil trailer na Strážce Galaxie 3. Tohle tedy beru jako spíš takovej dlooouhej trailer. Je to každopádně vtipný a jakožto fanoušek týdle potrhlý partičky sem spokojenej... Je to asi jedinej Marvelackej "film" ve kterrým neí žádnej záporák :o) ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

Marvel Vánoční speciál - (8/10). Je mi docela líto všech těch zarytých Marvel fanoušků, kteří musí všechno hned okamžitě vidět v den vydání. Já jsem taky velkým fanouškem tohoto velkého komiksového kolosu, ale čekání se vyplatilo. Těšně před Vánoci tato kravinka funguje famózně. James Gunn je prostě muž na správném místě a upřímně moc nechápu ten hate, který se kolem něj točí. Chápu, že v DC dělá nepopulární rozhodnutí, ale občas je třeba dělat těžká a bolestná rozhodnutí, aby se později přetavily v rozkvět celé značky. Vánoční atmosféra z tohoto speciálu jenom sálá a hlavně z toho jde cítil láska. To je o Vánocích extra důležité - cítit lásku kolem sebe. Nic víc člověk nepotřebuje. Líbilo se mi, že to používalo odkazy a vtipy napříč všemi díly Strážců Galaxie. Kevin Bacon je ve své podstatě hrozně jednoduchý nápad, ale skrývá se v něj obrovské gesto. Posunutí Mantis na popředí bylo výborné rozhodnutí. Fanouškům přirostla mnohem víc k srdci a ve třetím díle na ni bude mnohem více lidí napojeno. Nejlepší scénou celého speciálu volím pěvecké vystoupení, které si mě okamžitě získalo a ideálně mě to naladilo ke sledování. Je to přece jenom jeden obrovský paradox. Marvel speciály (Vánoční a Halloween) se mi líbily daleko více než většina filmů čtvrté fáze, které měly větší rozpočet a viděl jsem je v kině. Díky Bohu za Spider - Mana a tyto jednohubky. ()

Dakken 

všechny recenze uživatele

Gunn je komixový boh. Neuveriteľné s akým citom tvorý a pracuje s postavami na tak krátkej stopáži a jeho emocionálno-humorný rukopis sa nedá poprieť. Veľmi milý, uletený vianočný príbeh, ktorý vás pobavý, ale aj dojme. Celý tento špeciál ťahá Mantis s Draxom, čo ma ťeší. Mantis je skvelá postava a priestor si zaslúži. Cieľom špeciálu bolo pobaviť a navnadiť na Vianoce, čo sa tvorcom podarilo, ja som sa bavil a nič iné som nepotreboval. ()

Zajímavosti (34)

  • Ve speciálu si zahráli všichni členové kapely Old 97's. Rhett Miller si zahrál postavu Bzermikitokoloka, Murry Hammond Kortolbookalia, Ken Bethea Sliyavastojoa a Philip Peeples Phloka. (Kubaaa97)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama