Reklama

Reklama

Sanitka

(seriál)
  • angličtina The Ambulance
Trailer
Československo, 1984, 10 h 52 min (Minutáž: 57–60 min)

Režie:

Jiří Adamec

Scénář:

Jiří Hubač

Hrají:

Jaromír Hanzlík, Zlata Adamovská, Eva Hudečková, Ivana Andrlová, Jiří Bartoška, Petr Kostka, Josef Vinklář, Josef Karlík, Zdena Hadrbolcová, Miroslav Zounar (více)
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Jsou vždy tam, kde se něco děje. Když je život v ohrožení, přicházejí záchranáři. V jedenácti dílech budete moci sledovat úsilí hrstky obětavých lidí, vyjíždět s posádkami vozů Záchranné služby tam, odkud se ozývá naléhavé volání. Lékaři, ostatní členové posádky vozů Záchranné služby a jejich nejbližší budou vstupovat do vašich domovů: J. Hanzlík (MUDr. Vojtěch Jandera), J. Bartoška (MUDr. Richard Skalka), Z. Adamovská (Eliška Vorlová), P. Zedníček (sanitář Fanda), P. Kostka (MUDr. Mádr), F. Němec (sanitář Evžen), V. Galatíková (vrchní sestra Záchranné služby), T. Juřička (Jarda Jandera), J. Karlík (otec Jandera) a celá řada dalších. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Sa.sa k tomuto seriálu (12)

Sanitka (1984) 

Pramáti všech seriálů z lékařského prostředí 🥰🥰 Sice je na něm vidět zub času, ale to neznamená vůbec nic... Prostě zatraceně dobrý seriál z dob Socialismu..! ()

Epizoda 1 (1984) (E01) 

Výborný úvod do seriálu... Člověk si tento seriál užije až na "stáří"... Jen tak dále a rozhodně stojí za to ()

Epizoda 2 (1984) (E02) 

Tak seznámení se záchrankou a osazenstvem... Chudák kluk, ale bylo to jasné... Jinak ta požadovaná omluva byla drzost, ale v té době běžný fakt 😢😢 Jj rodinu si nevybereš... ()

Epizoda 3 (1984) (E03) 

Ať žije Zdeňka Srstka a pečené kaštany..! Jinak super díl ()

Epizoda 4 (1984) (E04) 

Ta hromadná nehoda byla působivá... Jinak ten pohřeb byl natočen tak jak to dřív probíhalo... No uvidíme jak to bude dál mezi Hanzlíkem a Adamovskou... Mimochodem Adamovská byla fakt kus 🥰 ()

Epizoda 5 (1984) (E05) 

"Stáří je hrozný, když člověk neumře včas." - - - zatracená pravda..!! Jinak slušný díl se zajímavou zápletkou... To s tím bytem byla pěkné svinstvo ()

Epizoda 6 (1984) (E06) 

Jj to byla doba kdy člověk umřel proto, že nebylo kam pověsit infuzi 😢🤔 Naštěstí "zlepšovák" to snad vyřešil... Jinak chudák Eliška, jsem zvědav kolik vydrží 😀😀😀 ()

Epizoda 7 (1984) (E07) 

Hurá Eliška je zpět... Chudák Jandera aneb pro dobrotu na žebrotu... Jinak paráda nové sanitky tak snad budou lepší a klid... ()

Epizoda 8 (1984) (E08) 

Njn tak nějak to bývá... Škoda kluka, ale ta omluva byla drsná... ()

Epizoda 9 (1984) (E09) 

Ať žije cikánská svatba na které se nic nestalo 😀😀😀😀 Tak snad se mladej uklidní a Vojta bude mít klid... Škoda, že nepřijal tu stáž v Anglii ()

Epizoda 10 (1984) (E10) 

Úžasný díl, který je zatraceně depresivní, ale i to k životu patří... Pan Bartoška je opravdu PAN Herec...! ()

Epizoda 11 (1984) (E11) 

Úžasný konec seriálu, který se opravdu povedl... Bez zbytečného patosu a blbostí okolo... Njn ta havárie letadla se opravdu povedla a byla kvalitně natočena... Navíc ten závěr kdy vrtulník krouží nad Prahou a sleduje sanitku je epický 😎😎 ()

Reklama

Reklama