Reklama

Reklama

Epizody(8)

Loňské léto uzavřela čtveřice kamarádů dohodu, aby ututlali jedno temné tajemství. Ale nyní to vypadá, že někdo jejich tajemství zjistil. (mikki089)

Recenze uživatele helraiser k tomuto seriálu (9)

Tajemství loňského léta (2021) 

Příšerná telenovela a opravdu velké zklamání. Pokud má toto být budoucnost slasheru, tak to je tohoto subžánru opravdu konec. ()

Je čtvrtek (2021) (E01) 

Úvodní díl tedy zrovna moc nenavnadil, no, ale co se dá dělat. Karty jsou rozdány a příští díl snad už bude lepší a zažijeme už konečně nějakou akci. Postavy jsou jinak naprosto příšerný a opravdu mi žádné znich nebude líto. Zatím to je spíš telenovela pro dnešní puberťáky. Prostě chlast, fet a šuk. aa ()

Nejen na psí hovna (2021) (E02) 

O něco málo lepší než předchozí díl a to hlavně díky závěru. Ten mord byl jako opravdu dost fajn, ale to je tak vše, jinak furt stejná telenovela pro spratky. ()

Gorilí hlava nestačí (2021) (E03) 

Takže telenovela pokračuje, nic víc nic míň, takže nuda pokračuje. ()

Žranice (2021) (E05) 

Prostě stále ta samá nuda. Prakticky nic pořádného se neděje. Tenhle seriál se tedy moc nepovedl. Na to, že se jmenuje po povedeném slasheru 90.let, tak to je opravdu hodně velká bída. ()

Aspoň máš náhradu (2021) (E06) 

O něco lepší díl než předchozí, jedna pěkná pastička a dobrej mord a nějaké nové poznatky, ale jinak stále slabota. ()

Kdyby psi uměli mluvit (2021) (E07) 

Tak ještě jeden díl a bude tahle trapná telenovela u konce. Jediné co za něco stalo tak bylo objevení mrtvol v jeskyni a to je jako opravdu dost málo. ()

Reklama

Reklama