Reklama

Reklama

Děsivá touha

  • Česko Děsivá hrůza (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Teenagerka Mary je posadnutá filmovými horormi, čo má vplyv na jej duševné zdravie - v poslednom čase blúdi námesačná mestečkom a zdajú sa jej desivé nočné mory. Všetko sa ešte zhorší, keď v kine uvidí nový hit The Wisher, o bytosti, ktorá brutálnym štýlom plní tajné priania. Koluje legenda, že jeden drevorubač si kedysi prial mať najvyšší dom v dedine a Wisher ju vypálil celú do tla - mimo jeho domu. A hrdinke Mary začne niekto vraždiť kamarátov. (tron)

(více)

Recenze (31)

tron 

všechny recenze uživatele

Presne po minúte a tridsiatich sekundách som vedel, že to bude nuda a bieda. Ten chlap bol Marilyn Manson? A čím vlastne vraždil? Tto bolo nejaké sklo upevnené k prstom á la Fred Krueger? A čo s tým mali spoločné stromy doboha? Chudák Ron Silver, a v takých pekných MODRÝCH OCELIACH a MUCHÁCH kedysi hral... Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/437/ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem tento film viděl před několika roky poprvé, neudělal na mě zas až tak špatný dojem jako na mnoho lidí okolo. V té době jsem však neměl ještě nakoukáno tolik filmů jako dnes a můj pohled na něj se už dost změnil. Filmů, jejichž zápletka se točí okolo „splněných přání“ již existuje celá řada a The Wisher mezi nimi bohužel vypadá jako jejich chudý příbuzný. Není to sice vyložená nuda, pár slibných scén tu k vidění je, ale jinak jde opravdu o podprůměrnou záležitost, která hororového fandu viditelně moc neuspokojí. Přístup režiséra je opravdu dost sterilní a to po všech stránkách. Atmosféra sama o sobě by nemusela být vůbec špatná, jen kdyby se panáček více věnoval jejímu postupnému gradování a neuspokojil se pouze s několika náznaky a snadno předvídatelnými lekačkami. Zatímco hlavní hrdinku dle jejích slov vzrušoval strach, tak většina diváků „ostrouhala“, protože tu moc věcí, u kterých by se snad mohli leknout, nebo se dokonce bát nebylo. I proto je tak asi jedinou věcí, která se opravdu povedla maska Wishera. 30% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tyhlety sterilní horory mi už vážně začínají lézt na nervy. To asi někoho napadla myšlenka, že fantasy a kreslené filmy už omladinu do kina nenatahaj, tak si řekl, že když zrovna zase letí horory (veškeré remaky jsou toho zářným příkladem), tak se je budeme snažit tahat na horory, pro jistotu upravené tak, aby na to mohli jít i děti. Jenže tahle znouzecnost dlouho ovoce neponese. Podobné sterilní a „měkké“ horory totiž podle mne nemohou uspokojit ani ty osmileté. A ty starší už vůbec ne. Ať teda radši natočí horor vyloženě pro mládež, vždyť u THE GATE se to povedlo, evidentně dětský horor, ale parádní. Děsivá touha je plochý horor asi jako osmileté divačky, které by chtěla zaujmout a vyděsit. Převážně ukecanej film, ve kterém není nic moc ukázané (jeden vyříznutý jazyk opravdu nestačí). A přitom to mělo docela zajímavou zápletku a některé úseky, že by se z toho při troše snahy dal udělat alespoň průměrný, nebo i slabě nadprůměrný horor. Jen považte, co všechno by se dalo udělat ze zápletky studentky, která trpí náměsíčností, sexuálně ji vzrušuje strach a začínají se plnit její skrytá a ve vzteku vyřčená přání? Myslím, že by se z toho dal udělat alespoň ucházející horor, a ne taková slátanina jako tohle. A i ta atmosféra se ve filmu občas objeví, záběr na Wisherův ksicht ukrytý ve větvích stromu na mě zafungoval přesně tak, jak měl. Naneštěstí to byl jen jeden jediný případ. Tedy jen za samotného Wishera dávám 1,5* ()

Litsarch odpad!

všechny recenze uživatele

POMOC! Čekal jsem že to bude aspoň průměrný, ale tohle je fakt naprosto hrozný... Člověk skoro neví, čim zabíjí a skoro ani co se děje... Nikdy víc! ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Väčšinou ma "preklady" pôvodných názvov na našich diskoch serú, ale tentoraz to vyšlo. The Wisher je fakt Desivá hrôza!!! ()

Crazer odpad!

všechny recenze uživatele

Divím se, co jsou lidi schponi v dnešní době vymyslet za filmy. Už si ani nepamatuju u jaké scény jsem usnul. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hoc ako sa na to pozriete, vždy to vyjde na stejno. Slasher, ktorý chce mať aj paranormálne, ale aj na realite založené motívy. A kto vie, čo je pravda. Je to slabučké aj po stránke formálnej a aj príbehovej. Toto je cukrík, iba pre neznalých. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Desivá hrôza to teda bola, ale hlavne pre diváka, aby vydržal 83 minút pozerať tuto neuveriteľne chaoticky spracovanú vecičku. Film nemá súvislý dej, len skáče z jednej úrovne do druhej a predhadzuje nám také kraviny, že hádam ani režisér so scenáristom tento mišmaš nemohli chápať.  Najprv to začalo v kine filmom, kde je zaporakom Wisher, ktorého potom aj reálne všetci vidia a , že je to len škaredý úbožiak z pripnutými črepinami na rukách je vec jedna, ale že ešte si niekto dal tu námahu a obvinil filmové spoločnosti, že to bolo zámerne, je už vec druha. Naozaj po čase sa už tie dialógy nedali ani počúvať, tak primitívne vytvorená legenda tu už dlho nebola. Herci boli slabý, ale kde je chabý scenár, tam o geniálne herectvo sa nehrá, slabé 2*. ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Vývar ze všech hororových béček, který se sám a dobrovolně degradoval na céčko. Kanaďani občas dobrý horůrek natočí, ale tohle není ta kategorie. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Jeden bod dávám za to, že z nějakého prazvláštního důvodu jsem se na to vydržela koukat až do konce a do odpadu řadím jen filmy, které nejsem schopna dokoukat. Tohle je opravdu hrůza, která si delší komentář ani nezaslouží. ()

pfa odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle si koupit, já nevim, za čtyři, pět stovek, tak jdu rovnou pod vlak! Ale napřed ještě nezapomenout na Duch podzemí... ()

V-Ray 

všechny recenze uživatele

Ehm.. Co to jako mělo být? Když pominu nesrovnalosti v ději filmu, stejně tu zbývá spousta věcí, ktere se vymykaji chápání.. Naprosto stupidní a "nečekaně" dementní konec, retardovaný scénář + dementní fiktivní slasher movie = THE WISHER.. Přeju si aby tvůrcům narostl mozek:) ale dvě hvězdičky davam za zavěrečne titulky..:D ()

chalp odpad!

všechny recenze uživatele

Bez vačších okolkov u mňa zatiaľ najhorší film, ktorý som videl, na toto je aj odpad! sakramentsky veľa... ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Taková hrůza to úplně nebyla, samozřejmě o horor nejde a lacinost by se dala krájet, ale koukat se na to dalo (s odřenejma ušiskama). Herecký výkony na nule, ale holky hezký a docela i zvrat na konci. 20% ()

Reklama

Reklama