Reklama

Reklama

Místo zločinu České Budějovice

(seriál)
  • Slovensko Miesto zločinu České Budějovice
Česko, 2023, 13 h 11 min (Minutáž: 56–71 min)

Kamera:

Asen Šopov

Hrají:

David Novotný, Leoš Noha, Judit Pecháček, Filip Březina, Pavla Beretová, Jitka Schneiderová, Martin Myšička, Tereza Brodská, Miroslav Táborský (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Po Místech zločinu z Plzně a Ostravy se zločin přestěhoval do jižních Čech. Kromě vyšetřování a náhledu na kriminalistickou práci přinese seriál také pohled do soukromí postav. Šéf vyšetřovacího týmu Karel Dvořák (David Novotný) sloužil dříve u tajných služeb a nepřímo zavinil fatální zranění kamaráda. Jeho osobní linka se prolíná okrajově celou touto řadou seriálu. Diváci se mohou těšit i na Emu Grodskou (Pavla Beretová), která je z Ostravy převelena do Českých Budějovic na místo šéfky tamní kriminálky. Kromě služebně starších vyšetřovatelů se seriál zaměří také na mladou dvojici kriminalistů v podání Jany Šímové (Judit Pecháček) a Petra Brauna (Filip Březina). Tým doplní rovněž státní zástupkyně Lucie Veselá (Jitka Schneiderová) a soudní lékař Alex Karpenko (Martin Myšička). (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Mamlas k tomuto seriálu (6)

Slunovrat (2023) (E01) odpad!

Tři čtvrtiny stopáže je balast na přetočení, zbytek pak značně nepřesvědčivý a až troufale blbý. Nedodíváno, vypnuto. Na to, že je ČT suverénně nejdražším a zároveň nejzbytečnějším programem, který mám (resp. musím mít), tak teda opět nic moc. (3%) ()

Statek (2023) (E02) odpad!

Šašci. (5%) ()

Anděl v laguně (2023) (E03) odpad!

Zraje to jako víno. První díl za mě 3%, druhý 5% a tento... (6%) ()

Únos (2023) (E04) odpad!

Zatím nejlepší díl. (8%) ()

Reklama

Reklama