Reklama

Reklama

Místo zločinu České Budějovice

(seriál)
  • Slovensko Miesto zločinu České Budějovice
Česko, 2023, 13 h 11 min (Minutáž: 56–71 min)

Kamera:

Asen Šopov

Hrají:

David Novotný, Leoš Noha, Judit Pecháček, Filip Březina, Pavla Beretová, Jitka Schneiderová, Martin Myšička, Tereza Brodská, Miroslav Táborský (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Po Místech zločinu z Plzně a Ostravy se zločin přestěhoval do jižních Čech. Kromě vyšetřování a náhledu na kriminalistickou práci přinese seriál také pohled do soukromí postav. Šéf vyšetřovacího týmu Karel Dvořák (David Novotný) sloužil dříve u tajných služeb a nepřímo zavinil fatální zranění kamaráda. Jeho osobní linka se prolíná okrajově celou touto řadou seriálu. Diváci se mohou těšit i na Emu Grodskou (Pavla Beretová), která je z Ostravy převelena do Českých Budějovic na místo šéfky tamní kriminálky. Kromě služebně starších vyšetřovatelů se seriál zaměří také na mladou dvojici kriminalistů v podání Jany Šímové (Judit Pecháček) a Petra Brauna (Filip Březina). Tým doplní rovněž státní zástupkyně Lucie Veselá (Jitka Schneiderová) a soudní lékař Alex Karpenko (Martin Myšička). (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Sa.sa k tomuto seriálu (13)

Slunovrat (2023) (E01) 

Slušný první díl seriálu na seznámení... Jinak to vyšetřování a rozuzlení bylo fajn... Nemám s tím problém a uvidím co dál... ()

Statek (2023) (E02) 

Hodně mrazivý díl a ten konec byl fakt super... Njn "přece nedám vlastního syna..."🤔🤔 Tak asi tak... ()

Anděl v laguně (2023) (E03) 

Super díl plný akce... No nevím, ale ta scéna s tou babou na náměstí byla fakt komická a nepochopil jsem co vlastně měla znamenat, či co dělá u Policie..?! Jinak ten konec byl fakt divný, nejen ta sebevražda (i když se dá pochopit), ale to nesledovaní dodávky a umožnění útěku bylo na odznak a basu...! 🤔🤔🤔 Tak asi tak ()

Únos (2023) (E04) 

Slušný díl plný zvratů a akce... Jinak ten konec byl fakt super, njn ať žije zkorumpovaný policista co si myslí že ho nedostanou 😀😀😀🤔🤔 ()

Černé světlo (2023) (E05) 

Ať žije slepý vrah... Tak nějak zajímavý díl, který nijak nevybočuje z řady tohoto seriálu... ()

Kvadratura muže (2023) (E06) 

Super díl vč rozuzlení... Jinak Jan Dolanský to opravdu zahrál moc dobře...! ()

Kniha hříchů (2023) (E07) 

Krásný prostředí zámku, zajímavý námět, děj byl nějak kostrbatý, ale to až tolik nevadilo... Prostě normální televizní kriminálka na večer v telce... ()

Oběšenec (2023) (E08) 

Zámek Hluboká je opravdu nádherný. Jinak slušný díl, zajímavý námět s obchodem s uměním tedy vlastně s podvodem s obrazy... ()

Údolí smrti (2023) (E09) 

Slušný díl i námět... Dvě stovky, aneb cena života.. 🤔🤔🤔 Jinak ta příroda je opravdu nádherná a je radost se podívat... ()

Smrt hoteliéra (2023) (E10) 

Njn vždy jde o peníze na prvním místě... Mimochodem půjčit si peníze od lichváře opravdu není dobrý nápad... 😎😎😎 ()

Zelená horečka (2023) (E11) 

Vltavín je opravdu krásný a je smutné co je okolo nich... Jinak ať žije lupič co zakopává lup v lese to už tady dlouho nebylo... 😀😀😀 Ten konec byl fakt super... ()

40 růží (2023) (E12) 

Njn každý má svojí cenu či hodnotu... A vo peníze jde vždy na prvním místě... 😀😀🤔🤔 Mimochodem ten fotograf byla pěkná svině, ale to tak bývá... ()

Žeton (2023) (E13) 

Ať žije Roman Skamene... Pořád umí dobře hrát což je fajn...! Slušný díl s otevřeným koncem... ()

Reklama

Reklama