Reklama

Reklama

Místo zločinu České Budějovice

(seriál)
  • Slovensko Miesto zločinu České Budějovice
Česko, 2023, 13 h 11 min (Minutáž: 56–71 min)

Kamera:

Asen Šopov

Hrají:

David Novotný, Leoš Noha, Judit Pecháček, Filip Březina, Pavla Beretová, Jitka Schneiderová, Martin Myšička, Tereza Brodská, Miroslav Táborský (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Po Místech zločinu z Plzně a Ostravy se zločin přestěhoval do jižních Čech. Kromě vyšetřování a náhledu na kriminalistickou práci přinese seriál také pohled do soukromí postav. Šéf vyšetřovacího týmu Karel Dvořák (David Novotný) sloužil dříve u tajných služeb a nepřímo zavinil fatální zranění kamaráda. Jeho osobní linka se prolíná okrajově celou touto řadou seriálu. Diváci se mohou těšit i na Emu Grodskou (Pavla Beretová), která je z Ostravy převelena do Českých Budějovic na místo šéfky tamní kriminálky. Kromě služebně starších vyšetřovatelů se seriál zaměří také na mladou dvojici kriminalistů v podání Jany Šímové (Judit Pecháček) a Petra Brauna (Filip Březina). Tým doplní rovněž státní zástupkyně Lucie Veselá (Jitka Schneiderová) a soudní lékař Alex Karpenko (Martin Myšička). (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele wdo k tomuto seriálu (2)

Kvadratura muže (2023) (E06) odpad!

Zatímco Sequensovu Kvadraturu ženy si pamatuju po 45 letech, tady si po týdnu nevzpomenu ani, kdo je vrah ani jak na něj přišli. Matně si jenom pamatuju, že v tom hrál Dolanský. Tenhle seriál je opravdu skvost. Těším se na budoucí Místo zločinu Hradec Králové, kde bude šéfa kriminálky dělat Leoš Noha převelený přímo z protialkoholní léčebny, kde skončil díky tragickému velení kriminálky v Budějovicích. ()

Kniha hříchů (2023) (E07) 

Figur jak orloji, už po 5 minutách nevím, kdo je kdo. Policajti vykreslení jako banda debilů. Z obšancovaného zámku jim ujede, kdo si zamane, že existuje vysílačka asi ještě neslyšeli, na louce u rybníka se pohybuje 100 lidí, ale nikdo si nevšimne, že se někdo brodí přes rybník (za světla), policejní pes je retard, který na druhém břehu rybníka nechytne stopu. Au. Kriminální seriál to tedy není, ono se to nedá zařadit ani jako komedie páč zasmát se můžeme jen celkovému pojetí, možná horor, záleží na tom, jak moc se vám u toho budou ježit vlasy. ()

Reklama

Reklama