Reklama

Reklama

Místo zločinu České Budějovice

(seriál)
  • Slovensko Miesto zločinu České Budějovice
Česko, 2023, 13 h 11 min (Minutáž: 56–71 min)

Kamera:

Asen Šopov

Hrají:

David Novotný, Leoš Noha, Judit Pecháček, Filip Březina, Pavla Beretová, Jitka Schneiderová, Martin Myšička, Tereza Brodská, Miroslav Táborský (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Po Místech zločinu z Plzně a Ostravy se zločin přestěhoval do jižních Čech. Kromě vyšetřování a náhledu na kriminalistickou práci přinese seriál také pohled do soukromí postav. Šéf vyšetřovacího týmu Karel Dvořák (David Novotný) sloužil dříve u tajných služeb a nepřímo zavinil fatální zranění kamaráda. Jeho osobní linka se prolíná okrajově celou touto řadou seriálu. Diváci se mohou těšit i na Emu Grodskou (Pavla Beretová), která je z Ostravy převelena do Českých Budějovic na místo šéfky tamní kriminálky. Kromě služebně starších vyšetřovatelů se seriál zaměří také na mladou dvojici kriminalistů v podání Jany Šímové (Judit Pecháček) a Petra Brauna (Filip Březina). Tým doplní rovněž státní zástupkyně Lucie Veselá (Jitka Schneiderová) a soudní lékař Alex Karpenko (Martin Myšička). (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Ziral k tomuto seriálu (5)

Slunovrat (2023) (E01) odpad!

Trapárna nejvyššího stupně. Je vidět, že mladých heců je už přespříliš a není pro ně uplatnění, tak se využijí v nekonečných kriminálkách, které jsou až ostudné, prostě fialový hnus.  Zlatý major Zeman, nebo poručík Columbo !!! ()

Statek (2023) (E02) odpad!

Po shlédnutí prvního dílu jsem si myslel, že už nic horšího nemůže být divákům předloženo ! Mýlil jsem se druhý díl překonává absolutně VŠE. Už dávno je zřejmé, že dnešní rádoby "tvůrci" nedokáží natočit nic jiného než krimi, pouze se předhánějí v hrůzných námětech. Neuvěřitelná parta vyšetřovatelů, která dělá "dobré" jméno poctivé policii. Zvláště herec Noha je perla, bezdomovci musí být na koni, že tam mají kolegu ze své branže. Vyšetřovatelé mají pachatelovo sperma, ale nikoho nenapadne využít DNA. Prostě z herectví je už jen řemeslo jak se úspěšně uživit, např. velká kláda pro Chantal Poullain, ale za ty prachy, no nevezmi to !!! ()

Anděl v laguně (2023) (E03) odpad!

Stále jsem nevřící Tomáš, že je možné něco takového vůbec natočit a nabídnout tuto parodii divákům v hlavním vysílacím čase !!! ()

Černé světlo (2023) (E05) odpad!

Co další díl, to větší trapárna. Starožitník sice byl oslněn světlem a tak obtížně popisuje od koho křížek koupil:  byl vysoký, bílý límeček, účes dopředu a přitom by stačilo pouze sdělit, že byl SLEPÝ. Kravina, která nemá konkurenci ! ()

Kvadratura muže (2023) (E06) odpad!

Nemá už cenu se čílit nad dvojicí vyšeřovatelů a je potřeba brát je s humerem jako Pata a Mata. Jsou to machři, buď při zatýkání v tom skelpě bydleli nebo ovládají teportaci, obojí je super. Rovněž jsou skvělé jejich průkazy, které vypadají jako z dětské hry. Vždy a všude je na průkazech fotografie a potřebné nacionále, protože zasahují do soukromí a vyžadují i citlivé iformace od občanů ! Je paradoxem, že na pitomé průkazce městské hromadné dopravy je ta fotografie bezpodmínečná, na rozdíl této hicparty. Kde asi pobýval řidič 400 km od Č.B. když na nejvýchodnější místo v naší republice je to pouhých 308 km ??? Lituji, že nejsou i mínusové hvězdičky, alespoň do padesáti. ()

Reklama

Reklama