Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (212)

j.bena 

všechny recenze uživatele

A sakra, tak mám, takový pocit, že jsem viděla ten nový snímek Černých Vánoc No- nebylo to špátné, děj byl stejný jako ze 70.let Podle mě je to takový Hitchcockovi žánr filmu. Dalo se na to koukat, chvílema i tuhla krev v žilách, ale pro mě takový bečkový horor. Viděla jsem horší ale hlavně daleko lepší!!!! ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Snesitelný remake, který se nesnaží jen dojit nápady originálu, ale chce dát aspoň trochu zajímavou backstory záporné postavě a vytváří tak docela bizarní vánoční legendu. Kámen úrazu však je, že o kladné postavy se scénář pak už vůbec nezajímá, tím pádem tu máme jen frontu totálně zaměnitelných postav připravených na porážku, na nichž vám nebude ani trochu záležet. Určitou vynalézavost v provedení mordů tomuto filmu ale upřít nelze. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Mně se tento remake líbil o hvězdu víc než originál z roku 1974, měl větší spád a nedělal si křeče s nějakým tajemnem. Tam, kde ve starší verzi chyběly nějaké informace (kdo, proč), tady dosadili psychopatovi příšernou matku a bylo... vymalováno. Jediné, co mají obě verze společné, jsou tuctové studentky, které nyní v onom domě bydlí, takže je jedno, která to schytá jako první a která jako poslední. Když napíšu, že mě tento slasher vánočně naladil, budu lidskou společností vyloučena? (ale no tak lidi, vánočně nazdobený dům, světýlka, dárečky pod stromečkem, sníh... ne? ;-) ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim čim to je, ale horory + vánoce mi prostě nejdou dohromady. Co jsem zatím viděl všechno za vánoční horory, tak to jsou zatím pěkný sračky. Asi je to tím, že vánoce jsou horor samy o sobě a nějaký vražděníčko, to je jenom čajíček. Tenhle film hlavně smrděl jak interiér něčí prdele a taky tak vypadal. I Mary Elizabeth (ta, kvuli které jsem si toto dílo pustil) mě tu nudila. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s původní verzí je tento remake o level níž, ale to jsem očekávala, tudíž z toho kdovíjak pobouřená nejsem. Jedná se o zcela průměrný slasher, který má vše, co od tohoto žánru lze očekávat. To znamená - lepé děvy, od světa odříznuté prostředí, tajemný vrah, postupně se ztrácející lidé, kteří jsou následně nacházeni brutálně zavražděni a v neposlední řadě hlavní hrdinka, která to nakonec přežije. Jak je vidět, kdovíjaký zázrak se od toho očekávat nedá a taky ho nedostanete. Jediné, co mi oproti originálu silně vadilo, bylo konečné rozuzlení a odhalení vraha následované trochu zbytečně protahovaným nemocničním závěrem. Jako plus naproti tomu beru průstřihy do vrahova mládí, které v původním originále nebyly. No, nic víc k tomu říct už ani nejde. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • V traileru je možné všimnout si několika scén, které se ve filmu nakonec neobjevily. Vystřižené sekvence měly být součástí "unrated" verze, která ale nebyla nikdy vydána. (Dlee)
  • Režisér Glen Morgan měl v “záloze“ ještě herečku Margot Kidder, která si rovněž zahrála v původním filmu, přednost nakonec dostala Andrea Martin. (Stocki)
  • Amanda Seyfried si vyzkoušela hlavní roli Kelli Presley, tu nakonec ztvárnila Katie Cassidy. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama