Reklama

Reklama

Snídaně

(pořad)
  • Česko Snídaně s Novou
Publicistický / Talk-show
Česko, 1994, 181 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Johan Mádr (moderátor), Ondřej Havel (moderátor), Milan Peroutka ml. (moderátor), Nikola Čechová (moderátor), Kristina Kloubková (moderátor) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snídaně s Novou je televizní pořad TV Nova, Snídaně je vysílaná od počátku vysílání TV Nova. Snídaně se vysílá každý všední den od 5:55 do 9:00, dříve byla vysílaná již od 5:00. Během ranního vysílání probíhají rozhovory, každou půlhodinu se vysílá zpravodajský blok, po něm přehled tisku a dopravní servis. Před sedmou hodinou se vysílá Pohádka pro děti doprovázená soutěží o hračky. Kromě moderátorů do vysílání zasahují i moderátoři u internetu. Nechybí informace o počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

Raimok 

všechny recenze uživatele

Obzvlášť na střední jsem si bez Snídaně s Novou nedokázal představit ráno před odchodem do školy. Nebylo to vždycky nejkvalitnější a dívat se každou půlhodinu na stejny zprávy taky nebylo nic moc, ale jinak si stěžovat nemůžu. Možná jenom, že když uváděla Dolinová, okamžitě jsem vypínal televizi... Teď už většinou odcházím dřív než Snídaně začne. 32 % ()

Facik.

všechny recenze uživatele

Smrt nově. Říká se, že snídaně je základ. V ranním hnojení snídaně s nohou vás ihned po probrání se z delíria vyvede v míry Michal Jančařík který zrovna přivrávoral z nonstopáče a pokouší se ve svém smokingu zlitém kořalkou který si doma za dlouhých večerů uštrikoval vypadat profesionálně a trousit z úst plky o počasí. Pokračuje tradiční zprávařský koutek ve kterém se dozvíte důležité slinty tipu že za jízdy vlakové soupravy vylítl z útrob její toalety na vedle táhnoucí se vozovku hnědý projektil který pleskl do obličeje řidiče škody 120 s utrženými dveřmi který ihned po střetu s nábojnicí strhl řízení přímo na dětské hřiště na které záhy dopadla balistické střela vyslána Leonidem Brežněvem který na své dvouhlavé mule kolonizuje Evropu. Díky bohu že svím kulinářským koutkem nemůže do této hrůzostrašnosti přispět Láďa "prznitel" Hruška který má image velkého gurmána ale žere chipsy s kuřecích předkožek kuřátek protože dal výpověď a není tudíž součástí této agonie. To už by se tento pořad dal vážně použít jako motivační před hodem televizí do dálky. Neodvážím se hodnotit. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Snídaně s Nohou je tak na to, když jste doma sami, chystáte se do práce, nebo do školy a nechcete si připadat tak osaměle a zbytečně. V tu chvíli si pustíte tuhle hrůzu. Tři hodiny těch samých zbytečných keců pětkrát v týdnu. Chtěl bych poznat dramaturga, protože musí být vážně kumšt něco takového dávat dohromady. 15% ()

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Dokud člověk neočekává od rozhovorů nějaké zajímavé informace, je to dobrý hluk na pozadí. Ve chvíli, kdy se člověk začne soustředit a místo pečlivě připravených moderátorů slyší dotaz na juniorské mistry světa: "Tak co, droboto, baví vás to?", nejradši by si prorval ušima šroubovák a v předsmrtné křeči odeslal do Nováckých studií raketu stisknutím červeného tlačítka. Raději ČT24 a profesionální přístup, než tenhle amatérský výmaz pod úrovní žížaly Jůlie. ()

wafc 

všechny recenze uživatele

"Dal bych si snídani hovno, děkuji." "Víte, máme pro vás speciální nabídku prvotřídní sračky. Její výhody vám jsou jistě známé, ale nedá mi nezmínit mazlavost a krkem dokonalá procednost." "Interesantní, kde mi na plato naservírují tuto delikatézu?" "Na Nově, pičo"... Takže ne, s tímto pořádhem se snídat nedá. Hvězdu dávam každému z Tomášů, kteři jsou prostě výborní. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Od 5. září 2022 se pořad vysílal ze zbrusu nového studia a také s názvem, ve kterém už chyběl dovětek „s Novou“, tedy jenom Snídaně. (DominatorCZ)
  • Za dvacet let se ve Snídani s Novou vystřídalo 40 tisíc hostů. (M.B)

Reklama

Reklama