Reklama

Reklama

Snídaně

(pořad)
  • Česko Snídaně s Novou
Publicistický / Talk-show
Česko, 1994, 181 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Johan Mádr (moderátor), Ondřej Havel (moderátor), Milan Peroutka ml. (moderátor), Nikola Čechová (moderátor), Kristina Kloubková (moderátor) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snídaně s Novou je televizní pořad TV Nova, Snídaně je vysílaná od počátku vysílání TV Nova. Snídaně se vysílá každý všední den od 5:55 do 9:00, dříve byla vysílaná již od 5:00. Během ranního vysílání probíhají rozhovory, každou půlhodinu se vysílá zpravodajský blok, po něm přehled tisku a dopravní servis. Před sedmou hodinou se vysílá Pohádka pro děti doprovázená soutěží o hračky. Kromě moderátorů do vysílání zasahují i moderátoři u internetu. Nechybí informace o počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Vítáme Vás, první zprávy, od jihozápadu bude foukat, slečna X. aranžérka květin, promiňte tlačí nás čas, druhé zprávy, bude polojasno, v Mladé frontě se píše, jsme rádi, že můžeme přivítat kouzelníka... Promiňte více času není, třetí zprávy, našel jsem vtipné video... Hahaha, těšíme se zítra s Hlupákem a Blběnou... No, asi tak lze popsat zběsilou jízdu Snídaně s Novou, kde toho chtěj stihnout strašně moc a nestihnou vlastně vůbec nic... A to jsem ještě vynechal pohádku :D ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Né že bych měl někdy potřebu s nima prožívat tu ranní rozcvičku (ani nevám jestli to tam vůbec ještě je), nebo cokoliv tomu podobného, ale prostě pustit si to ráno když vstávám do práce, nebo do školy k raní kávě nebo než se člověk trochu probere tak je to celkem fajn. Když už nic jinýho tak se aspoň dozvim jaká ulice je ucpaná a jak moc velká zima je. Občas i ta pohádka potěší.... ()

Reklama

Vodin 

všechny recenze uživatele

Když je člověk ještě rozespalej, tak snese hodně. Většinou pěkná moderátorka, s nějakým Lojzou, kterého si ani nevšímám a říkám si radši kdyby tam nebyl. Ale aspoň sleduju jak mi ty hodiny ubývají a budu muset jít zase makat, dozvím se jak se asi obléct,protože z okna se podívat je moc složitý a občas se dozvím jak uplést nějakej věnec, nebo udělat něco z papíru aneb nesnesitelný Láďa Hruška. 50% ()

annash 

všechny recenze uživatele

Ráno vstanu, vypiji si svou černou kávu, vyčistím si zuby, namaluji si na ksicht nějaký ten obličej a během té hodinky tupě a s ospalkami v očích sleduji Snídani s Novou. Zjistím, jestli má cenu brát si s sebou do školy deštník, dozvím se, co se děje na dálnicích a vyslechnu rozhovor s nějakou méně důležitou osobou. Když to tak vezmu, Snídaně s Novou je naprostá ptákovina, ale zároveň i nesmírně geniální show. Jistě bych mohla sledovat něco inteligentnějšího, ale v těchhle ranních hodinách jsem většinou ráda, že vůbec něco vidím. Je to laciná zábava, která v tu dobu obvykle úplně stačí mně a stejně tak i většině populace. Moderátoři většinou čiší hloupými vtípky, co víc si přát? Ráno se chci probudit, ne zjistit, jak je na tom tokijská burza. Snídaně se stala u nás doma tradicí, bez které naše vstávání určitě ztratilo něco ze své příjemné lenosti. A ano, je to absolutní blbost, která nemá žádný smysl. Vím to. A je mi to jedno, sledovat to budu dál. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Dne 3.9. 2018: "MODERÁTOR PETR SVOBODA VEDE SVÉHO SEDMIROČNÍHO SYNA POPRVÉ DO ŠKOLY! NENECHTE SI TO UJÍT!" Že na tv Hovna něco berou je všeobecně známo, ale že už i IQ mají jak bublající bahno, to už je moc. Takovou vypatlanost předčí už jen jejich Televizní Noviny. Ne jenom, že si to s klidným svědomím nechám ujít, ale ještě ho prokleju do pátýho pokolení!!!! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Za dvacet let se ve Snídani s Novou vystřídalo 40 tisíc hostů. (M.B)
  • Od 5. září 2022 se pořad vysílal ze zbrusu nového studia a také s názvem, ve kterém už chyběl dovětek „s Novou“, tedy jenom Snídaně. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama